reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A co tu takie pustki??? Mrozy to na pole was nie wywiało... :sorry2:

Pryzybela... :-D Kaya genialna... u nas też takie śmieszne teksty... Ostatnio mój tata sie golił, nałożył piankę do golenia, a Julka poleciała do babci i powiedział "Babcia ziobać! Dziadek myję gębę!" :-D:-D:-D:-D Śmiechu co nie miara... :-D

reklama
Hehe, tez niezly tekst, szkoda ze tych najfajniejszych nie da sie nagrac, bo zazwyczaj niespodziewanie i jednorazowo sie je slyszy:tak:
Pewnie dziewczyny sie ze swoimi rodzinkami integruja, ja musze na swoja druga polowe jeszcze ponad 4 godziny czekac...
A w ogole wstyd, bo ja jeszcze w pizamie siedze i tylko jedno pranie zrobilam, a tak, to sie obijam, ale trzeba bedzie sie zaraz zmobilizowac, do tych wspanialych czynnosci domowych:baffled:;-)

Hej,
koniecznie trzeba spisywać te zabawne sytuacje z dziećmi, bo potem to gdzieś ulatuje ;-)

kurcze, dzisiaj przychodze do domu Wiktor guziolec na pół czoła, babcia ledwo żywa. Tak dał babci popalić, że szok. Z nami też próbował, ale na razie spacyfikowany. Odiły się wizyty weekendowe. Napatrzyła się na inne dzieci i dzisiaj wszystko chciał przećwiczyć sam. :wściekła/y::baffled:;-)
ech
moja mama wychodząć rzzuciła "nie życzę sobie żeby Wiktor spotykał się z innymi dzićmi" hehe :-D
Ale fakt faktem byliśmy w sobotę z wizytą u znajomych to się napatrzył jak się biega i rozpycha i popycha wszystkich dookoła - istne szaleństwo. A WIktorek jak ta trusia siedzial niby taki aniołeczek...ale przetrawił przetrawił i dzisiaj pokazał, że on tez tak potrafi. :szok:

idę na herbatkę, miłego wieczorku Kobiałki

Hehe, Magdalenka widze ze i teksty babc i dziadkow warto by spisywac:-D
U nas z kolei odwrotnie, mloda sama w domu spokojna jest i nie wariuje mocno, jak gdzies idziemy to raczej tez wstydu nie przynosi;-), ale jak mamy gosci w postaci dzieci, to o ile to sa czorty (a zazwyczaj sa!:)) to sama Kayi nie poznaje....Piszczy, gania po mieszkaniu, wariuje, jezdzi kolanami po parkiecie z rozbiegu, pruje samochodem z nogami w gorze.... normalnie czacha dymi i ja tylko naslu****e zawsze kiedy zacznie plakac, bo sobie cos zrobi:baffled: :-)

No to i ja ide sie wziac za cos pozytecznego:-D

dobry wieczór
ale pustki-mamuśki zamarzły :szok::-D:-p-nie dziwię się bo u nas taki ziąb że szok!!!!
nosa sie nie chce wystawić
udało mi się dziś kupić portki Kubie z lumpeksu-znalazłam 4 szt. do domu akurat.
kupiłam też mu skarpetki w textylu-bo mieli z woli w promocji po 1.80.
byli moi rodzice 5o sobie pokawkowaliśmy trochę

nasz kaskader dziś stawał na głowie....piorun jeden -robi tak jak kiedyś co Wam fotki pokazywałam ale teraz do tego puszcza sie łapkami i kładzie je sobie na tyłku albo bierze na boki...i woła "taaatam":-D:-D:-D

Grzechotko-to nieciekawie macie w tej szkole-powinni zamknąć i już.
Kata-:-D
Baśka-gdzie Ty?-jak interes???
Sylwia-nie wiem jeszcze...ze 3 tyg wizyta z kolejnym opisowym USG więc może sie już dowiem???
fajnie że miałaś takie spotkanie....
Aga-czemu złapie za głowę???u nas właśnie starsi ludzie wystawiają pościel na mróz-myslę że Twoja mama też to zna.
Pryzy-fajnie Kaya rozmawia.
Paula-zrozumiałam ;) a gdzie kupowałaś te farbki??? w necie???

Ostatnia edycja:
byłam w sklepie i zamarzłam prawie:baffled::baffled::baffled: masakra jakaś. Ale przynajmniej kupiłam rzeczy do jedzenia na dwa dni więc nie będę musiała kombinować zbytnio :tak::tak::tak::tak:

Basia gdzie jesteś? Potrzebuję Twojej pomocy przy kolczyku.

reklama
mała wyspała się 4 godziny :szok: i ani myśli iść spać :no:
a my zrobiliśmy przemeblowanko w saloonie i delikatni mówiąc padam na ryj :baffled:
kinia chodzi i mówi: fajny ten pokoik! :-D

weroniczka super masz suwaczki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry