dotaZ
Fanka BB :)
Witajcie!:-)
Asmodis musisz znaleźć jakieś rozwiązanie bo się zameczysz...długo tak nie pociągniesz, a co bedzie potem jak będzie dzidziuś? Może dziekanka to jakiś sposób na rozwiązanie Twoich problemów. Oczywiście sama podejmiesz decyzję....ale pomyśl co bedzie potem....
Trzymaj się Kochana!
A u nas po staremu...
Biorę się niedługo za obiadek, dziś makaron z tuńczykiem-wg przepisu Aneczki...Nie przepadam za tuńczykiem no ale jest zdrowy....i mój mąz bardzo lubi;-)
papa:-)
Asmodis musisz znaleźć jakieś rozwiązanie bo się zameczysz...długo tak nie pociągniesz, a co bedzie potem jak będzie dzidziuś? Może dziekanka to jakiś sposób na rozwiązanie Twoich problemów. Oczywiście sama podejmiesz decyzję....ale pomyśl co bedzie potem....
Trzymaj się Kochana!

A u nas po staremu...
Biorę się niedługo za obiadek, dziś makaron z tuńczykiem-wg przepisu Aneczki...Nie przepadam za tuńczykiem no ale jest zdrowy....i mój mąz bardzo lubi;-)
papa:-)
chodzi o kwasy omega3:-)to naprawde wazne jezeli chodzi o rozwoj mozgu dziecka szczegolnie pod koniec ciazy, powinnas wzbogacic CODZIENNA diete o ryby, bo sprzyja prawidłowemu rozwojowi psychoruchowemu i intelektualnemu dzidzi oraz wpływa na widzenie, chroni tez przed alergiami ktore powoduja toksyny(konserwanty)czyli wszelkie paskustwa w naszym jedzeniu czyt cywilizacja
Trzymaj się, pozdrowienia!:-)
czyli mecz sie i zdychaj.
Wkurza mnie to bo wielka afera z tym rodzic po ludzku, a zzo sie nie dostaje,co jest oczywiste na zachodzie i na dzien dobry ale u nas, jak to u nas