reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anja, moj luby przeczytal dzis Twoj post na watku i wrocil z zakupow z cala siatka ryb :szok::szok:
oj ciezko to bedzie bo ja ryb nie znosze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

w sobote mnie czeka samotna wyprawa pociagiem do domku, mam nadzieje ze wzorowo damy rade :-D a jutro badania na odczyn coombsa i elektrolity. nie chce mi sie ruszac z domku, no ale za tydzien to juz w ogole mi sie nie bedzie chcialo.

reklama
hehe, to dobrze Soida na geniuszka sie nastawiajcie
bylam zobaczyc porodowke w Wojewodzkim-no cuz amerykanskej porodowki z seriali to nie przypomina, ten fotel na srodku i zapach ohyda-szpitalny!:crazy:mialo to zniwelowac strach- a ja sie teraz dopiero zaczelam stresowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:nie lubie szpitali ale to tylko kilka(nascie) godz porodui 3 dni max w szpitalu.nie ma innego wyjscia!:baffled:

Weroniczka, ja mieszkam na Mistrzejowicach? A Ty gdzie? Będziemy się spotykać z wózkami :-) ?
Przy takiej pogodzie niestety kiepski humor to norma. Kurcze pokazała by wreszcie ta nasza pogoda, jaka może być piękna polska złota jesień.
Przecież trzeba dbać o siebie i się dotleniać.
Mnie też już skręca, bo na basenie nie byłam prawie 3 tygodnie. Ciągle coś przeszkadza. W poniedziałek jak na złość coś walnęło w samochodzie i znów ups..
Ale dziś mąż odebrał autko od mechanika i na jutro mam obiecana "wycieczkę" na basen. Wreszcie. Nie wiem, czy to wina braku pływania, ale od kilku dni boli mnie kręgosłup :wściekła/y: Mam nadzieje, że po powrocie na basen przejdzie.

Soida, co to jest odczyn coombsa? Po co się robi takie badania? Czegoś jestem nieświadoma??

Dobry Wierczór

Ataata, oto moje dane: imię: Donata, 30 lat, Kraków, data urodzin (prawdopodobnie syna - Szymona, 5.12.2007) Dzięki za zaproszenie na listę.
Dada niema zaco, za momencik Cie wpisze:tak:

A tak a propos imienia dla syna. Opcja jest niby od kilku miesięcy na Szymona, ale po głowie intensywnie chodzi nam też imię Mateusz.
Jaka jest wasza opinia? Lepiej Szymon, czy Mateusz?
Hmm ciężka sprawa bo oba imionka fajne, ale ja obstawiam Szymonka:tak:

Dada_09=1712944 pisze:
Jak czytam nasze forum, to stwierdzam, że my to jesteśmy dziewczyny niezłe jednak. I zamiast relaksować się i zbierać siły na grudzień, to fundujemy sobie a to jakieś remonty kuchni, a to przeprowadzki, a to glazury i terakoty, a to szafy wnękowe.....
albo kursy graficzne co poniektóży sobie fundują, a później plują sobie w brode, bo sił im brak:-D Jak u mnie:zawstydzona/y::-p:-D

Dada na Mistrzejowicach powiadasz:-D To niedaleko mnie. Ja Kazimierzowskie..
Umówimy sie kiedyś na spacerek z wózkami, jeszcze Doticzka (mieszka koło M1) no i Weroniczka, bo też niedaleko nas mieszka

Hmm ciężka sprawa bo oba imionka fajne, ale ja obstawiam Szymonka:tak:

No to zaczynamy grę. Na razie 1:0 Szymon. Kto dołączy? ;-) (jakąś nagrodę za wygraną muszę wymyślić)

Dada na Mistrzejowicach powiadasz:-D To niedaleko mnie. Ja Kazimierzowskie..
Umówimy sie kiedyś na spacerek z wózkami, jeszcze Doticzka (mieszka koło M1) no i Weroniczka, bo też niedaleko nas mieszka

Rany, jak taka wózkowa mafia wyjdzie na spacer, to ludzie będą uciekać łapiąc się za głowy :-D A potem znów w telewizji, będą mówić, że w okolicach Huty, to jakieś straszne rzeczy się dzieją, hihi

Anja przepraszam ,ze pytam ale nie wiem czy przeoczylam gdzies to.Czemu rodzisz w Wojewodzkim?
Ja chyba sie na Zapse ewent. Kliniczna zdecyduje ale z przewaga glosow za Zaspa jednak.W wojewodzkim rodzilam i juz nie chce:baffled: niby nie bylo dramatu ale ogolne wrazenie srednie.
Co do imion to mi sie Szymon bardziej podoba a to z racji tego ,ze ladniej brzmi Szymek, Szymus, niz Mati jesli chodzi o zdrabnianie imienia.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry