belka
Klub grudniówek'07
A Nam jakos gotowac sie nie chce i czekac na obiad wiec dzis na obiad hamburgery wlasnej roboty rzecz jasna (tylko bulki kupione i kotlety) :-)
A na jutro juz pizza kupiona
Jakos ostatnio mam lenia, tym bardziej ze do domu ostatnio wracamy pozniej niz zwykle. Dzis moze normalnie wiec bede mogla pozmywac i kolejne pranie nastawic. Musze namowic Karola ;-) na kupno zmywarki bo ja dluzej nie wyrobie
jeszcze gdybym siedziala w domu a tu nie dosc ze caly dzien pracuje to potem obiad i jeszcze zmywanie
nie to przechodzi wszelkie mozliwosci. Myslalam ze jak bedzie Nas dwoje to zmywanie to bedzie przyjemnosc ale teraz widze ze nie.
A jak wy Dziewczyny? Korzystacie ze zmywarek?
A na jutro juz pizza kupiona
Jakos ostatnio mam lenia, tym bardziej ze do domu ostatnio wracamy pozniej niz zwykle. Dzis moze normalnie wiec bede mogla pozmywac i kolejne pranie nastawic. Musze namowic Karola ;-) na kupno zmywarki bo ja dluzej nie wyrobie
jeszcze gdybym siedziala w domu a tu nie dosc ze caly dzien pracuje to potem obiad i jeszcze zmywanie
nie to przechodzi wszelkie mozliwosci. Myslalam ze jak bedzie Nas dwoje to zmywanie to bedzie przyjemnosc ale teraz widze ze nie.A jak wy Dziewczyny? Korzystacie ze zmywarek?
, więc kulinarnie się niestety nie rozwijam... 
ale postanowiłam się poprawić, w końcu po porodzie trzeba będzie szczególnie zadbać o dietkę dla dzidzi no i dla siebie ;-) Więc Stefanka starajmy się razem !!!
, ale o tym na innym watku napisze