reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A Nam jakos gotowac sie nie chce i czekac na obiad wiec dzis na obiad hamburgery wlasnej roboty rzecz jasna (tylko bulki kupione i kotlety) :-)
A na jutro juz pizza kupiona :)
Jakos ostatnio mam lenia, tym bardziej ze do domu ostatnio wracamy pozniej niz zwykle. Dzis moze normalnie wiec bede mogla pozmywac i kolejne pranie nastawic. Musze namowic Karola ;-) na kupno zmywarki bo ja dluzej nie wyrobie :zawstydzona/y: jeszcze gdybym siedziala w domu a tu nie dosc ze caly dzien pracuje to potem obiad i jeszcze zmywanie:wściekła/y: nie to przechodzi wszelkie mozliwosci. Myslalam ze jak bedzie Nas dwoje to zmywanie to bedzie przyjemnosc ale teraz widze ze nie.

A jak wy Dziewczyny? Korzystacie ze zmywarek?

reklama
kacha_wawa ja odpuscilam szukanie mieszkania przed porodem. wydaje mi sie to ponad moje sily :)
moze bedzie ciasno ale przynajmniej nic nie musze robic !!! nienawidze sie przeprowadzac, pakowac i w dodatku znalezienie czegos fajnego w przyzwoitej cenie wg mnie graniczy z cudem!!
Magda_lenka ja podobnie jak ty nie jestem zbyt dobra kura ale naprawde sie staram...

Ataata odpoczywaj. Współczuje Ci.

Mnie jutro czeka oprócz badań, spotkanie z robotnikami co nam mają kłaść glazurę i terakotę i panem od parkietu i drzwi... Czeka mnie przeprawa przez całą Wawkę komunikacją miejską. Ciekawe kiedy mnie dopadnie wściekłość...
Kasia owocnego szukania mieszkanka!
A co do garów to ja mam je z głowy bo mój mąż karmiony przez firmę :tak:, więc kulinarnie się niestety nie rozwijam...
Belka :-) widzę, że u Ciebie też leń kulinarny zagościł :-)
A co do zmywarki to bardzo jestem wdzięczna za jej wynalezienie!

U nas sytuacja z mieszkaniem jest taka, że po prostu musimy je zmienić, bo banda oszołomów z którymi mieszkamy nie wyobraża sobie małego dziecka w domu...
No cóż, takie jest życie ;)

kacha no to i ja zyczę udanych wyborów w kwestii mieszkania:-)

jeśli chodzi o sprawy domowe, gotowanie itp to jakoś nie narzekam, lubie gotowac...szczegolnie jak valdi wraca:-):tak:

a co do zmywarki to uważam, ze osoba która ją wymyśliła powinna dostać medal:rofl2:

jejku nie cierpie zmywac i tak jak jestesmy sami z damianem nie mam tego dużo ..wiec czesto zmywam na bieżąco..ale jak jest valdi lub mam gości to nie ma mowy o ręcznym zmywaniu.:tak:

Belka to u mnie częściej niż normalny obiad właśnie niestety pizza albo jakiś fastfood - no i się dziwię że kilogramów przybywa :baffled: ale postanowiłam się poprawić, w końcu po porodzie trzeba będzie szczególnie zadbać o dietkę dla dzidzi no i dla siebie ;-) Więc Stefanka starajmy się razem !!!
No i niestety zmywarki nie mamy, a co gorsze mam tak małą kuchnię,że nawet jakbym się na nią uparła nie mamy gdzie ją ulokować:-( więc grzecznie muszę zmywać

witam

cholender nie mam czas na nic, nie nadrobie. jak zwykle jestem w tyle z wiadomosciami co u was. a moze jakas dobra duszyczka stresci najwazniejsze sprawy?:hmm:
u mnie czas uplywa na uczelni i nad opieka nad Ninka. powiem szczerze, ze naprawde nie mam sily. juz sie mecze, a jak mam ja jeszcze brac na rece to juz wymiekam, no ale zycie...
przedwczoraj bylam u lekarza panstwowego i powiedzial ze wszystko oki, jasne:dry:, ale o tym na innym watku napisze
w poniedzialek idze do mojego prywatnego i zobaczymy co powie, ale przynajmniej zobacze dzidzie, tyle radosci
Mala teraz spi wiec troche poklikam, moze uda mi sie choc troche zobaczyc co naskrobalyscie

pozdrawiam

witam sie i ja

zawiozłam damiana do szkoły i padam wiec ide sie połozyc jeszcze na godzinke...

asmodis, wierze ze jest ci ciezko, tak ze może lepiej odpuść sobie troszke i nie przemęczaj sie:tak:

papa do później

reklama
Czesc Dziewczyny :)
A u mnie dzis cieplutko bo az 10 stopni z rana :) I jakos sie fajnie wstalo i nie mialam problemu w co sie ubrac :-) Jakis lepszy dzien :tak: I konczymy dzis po polowie dnia z Karolem bo on musi pomoc bratu.
A ja wczoraj juz wypralam pierwsze ciuszki dzidziusia :tak: takie slodkie i maluskie :-)

Milego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry