kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ataata odpoczywaj Kobietko, kurs nie zająć, Wasze zdrowie jest ważniejsze...
My mamy dzisiaj szczęśliwy dzień, byliśmy w banku i już dzisiaj będziemy mieć pieniążki z kredytu na koncie
Na dodatek jak była cisza z mieszkaniami tak dzisiaj mamy już 4 do wyboru i dylemat, na które się zdecydować
Dzisiaj idziemy oglądać jedno mieszkanie, jutro kolejne i w weekend dwa następne, jest szansa, że jeszcze ktoś sie odezwie, bo wczoraj cały dzień maile rozsyłałam ;-) Ale wolęm mieć taki dylemat niż brak mieszkania ;-)
W sobotę w końcu wybierzemy się po upatrzony wózeczek i łożeczko :-)
Kojca z allegro, ani pieniędzy nie otrzymałam, panna ma w dupie wszelkie prośby i groźby, także niestety mój biedny tatuś będzie musiał w moim imieniu złożyć donos na policję. Niby kasa nie była wielka, ale liczy się fakt... Dla kogoś takie pieniądze mogą znaczyć bardzo wiele, a poza tym jak mogę oszczędzić komuś stresu to czemu nie....
My mamy dzisiaj szczęśliwy dzień, byliśmy w banku i już dzisiaj będziemy mieć pieniążki z kredytu na koncie
W sobotę w końcu wybierzemy się po upatrzony wózeczek i łożeczko :-)
Kojca z allegro, ani pieniędzy nie otrzymałam, panna ma w dupie wszelkie prośby i groźby, także niestety mój biedny tatuś będzie musiał w moim imieniu złożyć donos na policję. Niby kasa nie była wielka, ale liczy się fakt... Dla kogoś takie pieniądze mogą znaczyć bardzo wiele, a poza tym jak mogę oszczędzić komuś stresu to czemu nie....

to straszne jak oszukuja.
dobrze ze ja nie musze korzystac z komunikacji publicznej. A ty teraz odpoczywaj i odezwij sie jak poczujesz sie lepiej
juz dawno mi tak dobrze nie było