reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ataata mam nadzieję że Ci szybko przejdzie zły nastrój, mnie tak wzięło ostatnio...chyba przez to siedzenie w domu.
oto potrzebne Ci dane: Magdalena, 27lat, Gliwice, 5.12.2007 ( oby ;-)) - data narodzin mojego syneczka Wiktorka :)
Miło nam będzie sie dostać sie na Listę :)
Stefanka witaj :)

Magda zaraz Cie wpisze, zaden problem;-)
Zrobione ;)

Dobra laseczki ja zmykam spaćku, maluch właśnie buszuje dość mocno sie wyciąga, aż mnie brzucho boli, ide go uśpić:-D

Papa do jutra, miłej i spokojnej, no i przespanej nockki życzę

Mam pytanko...
czy którejś się zdarzyło czuć jakby maleństwo się mocno trzęsło?
mnie się zdarzyło parę razy, trochę mnie to niepokoi..lekarz nie umiał mi odpowiedzieć, czy to coś niedobrego. Ogólnie Wiktor jest ruchliwy i skacze i kopie i kręci się na wszystkie strony...ale te "trzęsawki" są bardzo dziwne :( mam nadzieje że to tylko takie moje odczucie i wszystko w porządku !!

reklama
:-p:-):-):-)stefanka jaka tam ze mnie dusza rogata;-);-);-)

dzien dobry dziewczynki

u mnie pada deszcz, dzis w nocy damian przywędrował do mnie do sypialni bo coś śniło mu sie brzydkiego...a że za oknem ciemno i ponuro...z ledwością wstalismy do szkoły bo jak zadzwonił budzik byłam przekonana ze to środek nocy:rofl2:

tak wiec ja jestem juz po sniadanku, po kawce, damian w szkole i zastanawiam sie czy sie jeszcze nie połozyc na godzinke....może dwie....

magdal-enka moze trzęsawki twojego wiktorka to zwyczajna czkawka????ktorą dzidzia moze miec dosc czesto a dla nas jest bardzo odczuwalna.
w kazdym bądź razie nie wydaje mi sie by było to coś złego tak ze sie nie zamartwiaj:tak:

dobra poki co ja zmykam i zycze przyjemnej środy:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry