reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam wieczorkiem

nowe grudnuweczki witam serdecznie

Witam Was wszystkie :)
Asmodis chylę czoła i trzymam kciuki, żebyś potrafiła pogodzić wszystkie obowiązki !
Magda_lenka...dzieki bardzo...a co do twojego samopoczucia, znam ten bol, tylko ze ja nie moge sie polozyc kiedy chce
Ataata...a ty co? cos przeoczylam i bedziesz miala jednak dziewczynke, czy tak imiona obstawiasz?

dobrze ze ja rybki lubie

co do imion to Liwia i Szymon

Nie Asmodisku nic nie przeoczyłaś, nadal nie znam płci, tylko tak sie nastawiłam i napaliłam na dziewczynke, że nawet jak bedzie chłopak to chyba go nazwe Liwia albo Daria:-D;-)

Cześć dziewczynki!
Ataata to smieszne imię będzie miał Twój synek. Ale może niech chociaż będzie Liwiek;-);-);-);-);-)
Dada_09 ja mieszkam w Nowej Hucie na Ogrodowym więc całkiem niedaleko. Może faktycznie kiedyś nam się uda spotkać razem. A powiedz mi ty chodzisz na zwykły basen czy na jakieś specjalne zajęcia? Bo ja chodzę raz w tygodniu na aerobik w wodzie i naprawdę czuję się po nim cudownie.

A jeśli idzie o imiona to Szymon jest śliczne ale Szymony to cwaniaczki. Mateusz jest ślicznie, ja sama rozważam taką opcję jeśli będzie syn.
A dla Ataaty obstawiam Liwię- dużo ładniejsze od Darii.

Witajcie Drogie Grudnióweczki w ten słoneczny ( przynajmniej na śląsku ) dzień :)

Co do imion nie będę orginalana: Liwia i Szymon ;-)

A apropos płci dziecka...jak zaszłam w ciążę tak strasznie chciałam żeby to była dziewczynka i jak się dowiedzieliśmy że to jednak chłopczyk to po króciutkim zawodzie nie umiałam już sobie wyobrazić że mogłabym mieć córeczkę, po chwili mój syneczek już był całym moim światem ... wiem wiem że zdrowie dziecka najważniejsze i tylko to się liczy...ale teraz nie umiałabym sobie wyobrazić że mogłabym mieć córkę.

Weroniczka, niestety mieszkam w znacznej odległości od Was, więc raczej nie będę mogła przyłączyć do Waszego Gangu :-(

A skoro zaczynamy nowy dzień to niech będzie lekki i udany !!

Czesc Dziewczyny :)
A u mnie dzis zimno i na dodatek drzwi w biurze otwarte bo remontu im sie zachcialo :wściekła/y: jak sie przeziebie to szefowi rachunek przyniose:crazy:
Naszczescie juz dzis piatek i weekend sie zaczyna :tak: ja to tylko od weekendu do weekendu zyje;-)
Dzis jedziemy zamowic stol do Naszej kuchni, tak sie ciesze bo juz zaczynalam watpic ze go zamowimy:-)

Widze ze temat glowny to imiona teraz :-)
Ja obstawiam Liwie i Szymonka, chociaz nad Mateuszem tez bym sie zastanowila.
U mnie dla dzieczynki to nie ma zmiany bedzie Zosia, ale dla chlopca... ostatnio wpadlam na pomysl zeby nazwac tak jak nazywa sie tata, czyli Karol. I teraz jest problem Czarus czy Karol?

reklama
Witajcie! Ale się naczytałam ;-) nie próżnowałyście wczoraj kochane ;-)
Ataata co do imion to Liwia (Darię ma moja koleżanka i mówi do niej Darka brrrr, jakoś mało sympatycznie mi się kojarzy) a co do chłopca to ja jestem za Mateuszkiem ;-) (fajne chłopaki z tych Mateuszków są). No, ale to moje subiektywna odczucia co do Twych propozycji ;-)
Asmodis widzę, że w końcu doszła do Ciebie przesyłka. Ciesze się, bo kilka dni mój mąż woził ją w samochodzie, a ja myślałam, że już wysłał... No i kochana zwolnij trochę!

Mi jakoś się udało przeżyć wczorajszy dzień.

Rano pobranie krwi i reszta badań - wyniki za tydzień. Niestety nie załapałam się na wizytę do okulisty. W przyszłym tygodniu muszę się jeszcze raz zebrać i się zapisać.

A co do remontu drugiego gniazdka ;-) Panowie robotnicy byli wyjątkowo mili i "układni" widząc mój brzuszek i pytali się do kiedy mają zdążyć z pracami ;-) (załatwiałam wszystko sama bo Piotr w pracy był).
Gorzej było z podróżowaniem komunikacją miejską. Poza czekaniem na tramwaje i autobusy, nikt się nie podniósł z miejsca. No ale to znacie z autopsji :crazy:
Ale jak poprosiłam o ustąpienie miejsca to nie było problemu.
Niestety w drodze powrotnej do domu wymiękłam i wzięłam taksówkę...

Miłego dnia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry