Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
te art ktore mi wstawilas tez znlazlam, znalazlam tez cos takiego
Art. 1672.
Pracodawca jest obowiązany udzielić na żądanie pracownika i w terminie przez niego wskazanym nie więcej niż 4 dni urlopu w każdym roku kalendarzowym. Pracownik zgłasza żądanie udzielenia urlopu najpóźniej w dniu rozpoczęcia urlopu.
a jak to jest z dniami gdy swieto wypada w niedziele, nap 11 listopada to niedziela i czt pracodawca musi oddac ten dzien czy nie?
i tutaj nie wiem czy sie cieszyc czy panikowac 
przez weekend mialam je pare razy. Wczoraj wieczorem i teraz tak troszeczke. Moj maz sie denerwuje i stresuje troszeczke;-) Wczoraj Go pytalam czy po porodzie zostanie ze mna zebym nie byla sama, a ona na to ze nie bede sama ze bede z Dzidzia a on po ciezkich godzinach wroci do domu odpoczac
;-) Juz nie moge sie doczekac kiedy pierwszy raz zobacze Karola z Dzidzia razem :-)

Mam nadzieję że tym razem będzie lepiej.a co do oznak porodu, to zgadzam sie z aneczką ze ból podobny jest do bólu miesiączkowego...tyle że.......milion razy większy i mocniejszy..tak że z pewnościa go nie przeoczycie:-)wiec głowa do góry

mieszkamy pod lasem i tutaj zawsze mam taki wspanialy sen - swieze powietrze, cicho i ciemno. i wreszcie sie obudzilam z niebolacymi nogami i plecami!!!!
trzeba robic tak, jak sie czuje, ze bedzie wlasciwie.
Tylko nam się nie przejmuj, jest ok
witajcie ;-)
musiałam najpierw "zareagować" na to co Vikunia napisała...
Śniło mi się dziś, że zaczęłam rodzić, a ja sama w domu, nie spakowana, nie poprane rzeczy dla małego, taksówka nie chciała przyjechać... Zerwałam się na równe nogi z tego przerażenia...
a jak to z tymi skurczami przepowiadającymi jest, dlaczego mnie one jeszcze "nie dotknęły"? czy mam się zacząć denerwować? od kiedy powinny się pojawiać?
miłego poniedziałku ;-)

) i tyle