Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
te art ktore mi wstawilas tez znlazlam, znalazlam tez cos takiego
Art. 1672.
Pracodawca jest obowiązany udzielić na żądanie pracownika i w terminie przez niego wskazanym nie więcej niż 4 dni urlopu w każdym roku kalendarzowym. Pracownik zgłasza żądanie udzielenia urlopu najpóźniej w dniu rozpoczęcia urlopu.
a jak to jest z dniami gdy swieto wypada w niedziele, nap 11 listopada to niedziela i czt pracodawca musi oddac ten dzien czy nie?
i tutaj nie wiem czy sie cieszyc czy panikowac 
przez weekend mialam je pare razy. Wczoraj wieczorem i teraz tak troszeczke. Moj maz sie denerwuje i stresuje troszeczke;-) Wczoraj Go pytalam czy po porodzie zostanie ze mna zebym nie byla sama, a ona na to ze nie bede sama ze bede z Dzidzia a on po ciezkich godzinach wroci do domu odpoczac
;-) Juz nie moge sie doczekac kiedy pierwszy raz zobacze Karola z Dzidzia razem :-)

Mam nadzieję że tym razem będzie lepiej.a co do oznak porodu, to zgadzam sie z aneczką ze ból podobny jest do bólu miesiączkowego...tyle że.......milion razy większy i mocniejszy..tak że z pewnościa go nie przeoczycie:-)wiec głowa do góry

mieszkamy pod lasem i tutaj zawsze mam taki wspanialy sen - swieze powietrze, cicho i ciemno. i wreszcie sie obudzilam z niebolacymi nogami i plecami!!!!
trzeba robic tak, jak sie czuje, ze bedzie wlasciwie.
Tylko nam się nie przejmuj, jest ok
witajcie ;-)
musiałam najpierw "zareagować" na to co Vikunia napisała...
Śniło mi się dziś, że zaczęłam rodzić, a ja sama w domu, nie spakowana, nie poprane rzeczy dla małego, taksówka nie chciała przyjechać... Zerwałam się na równe nogi z tego przerażenia...
a jak to z tymi skurczami przepowiadającymi jest, dlaczego mnie one jeszcze "nie dotknęły"? czy mam się zacząć denerwować? od kiedy powinny się pojawiać?
miłego poniedziałku ;-)

) i tyle