alex3meyer
Matka gagatka
uuuu stefanka, niech Cie znajde..... Niestety, nie na pierwszej stronie.....

;-)

;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

A co do pichcenia i malowania itp. to ja to poprostu kocham robić. Wiesz jak miałam więcej czasu to kiedy nachodziła mnie chandra to rozkładałam wieczorem sztalugi i przez całą noc malowałam obraz. I wtedy wszystko ze mnie spływało a rano byłam niwewiarygodnie wypoczęta

u mnie o malowaniu nie ma mowy, ale robilam w tym tygodniu te twoje paczki hiszpanskie i poczulam sie jak w Polsce, 

Moje dzieciaki tak się świetnie bawiły w różne zawody sportowe że aż medale podostawały

A ile ja miałam radości patrząc jak Tadeczek próbuje wykonać skok wzwyż a Małgosia w dal

A rzut kulą to się im najbardziej podobał.A ja dziś miałam olimpiadę w domuMoje dzieciaki tak się świetnie bawiły w różne zawody sportowe że aż medale podostawały
A ile ja miałam radości patrząc jak Tadeczek próbuje wykonać skok wzwyż a Małgosia w dal
A rzut kulą to się im najbardziej podobał.

;-)

-wszędzie pełno wody-na asfalcie to rzeka płynie...
-chyba trzeba będzie sobie jakieś kaloszki poszukać.
:-)-a Ty masz już skąpy strój kibica???

Młode śpią, R ogląda skoki a ja pilnuję naszych produktów z masy solnej bo się suszą w piekarniku

A jutro jadę na cały dzień do rodziców. Ale w ogóle mi się to nie podoba bo jakoś tak źle się czuję cały dzień po za domem