reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Alex miło mi że tak o mnie myślisz i tak wysoko jestem na twojej liście ale uwież mi ja żyję ciągle w przekonaniu że nie wiele robię:eek::eek::eek::eek: A co do pichcenia i malowania itp. to ja to poprostu kocham robić. Wiesz jak miałam więcej czasu to kiedy nachodziła mnie chandra to rozkładałam wieczorem sztalugi i przez całą noc malowałam obraz. I wtedy wszystko ze mnie spływało a rano byłam niwewiarygodnie wypoczęta:tak::tak::tak:

Pryzybela zakwas owszem ma nieładny zapach ale po pierwsze trzyma się go w zamkniętym pojemniczku ( najlepiej plastikowym ) i wkłada do lodówki. Jedynie kiedy chce się piec chleb to się go wyjmuje z lodówki na jedną dobę żeby obudzić go:tak::tak::tak::tak:

No i tyle bo dzieciaki chcą już z wanny wyłazić.

No co Ty Weroniczka jak Ty o sobie w taki sposob myslisz, to ja przy Tobie jestem len juz nie powiem jaki......a jutrzenka i dota to juz w ogole......:-p
A na serio- pozazdroscic talentu.....:tak:

Alex, ze niby w ogole takie zdolne:-D tzn. ja i Jutrza:-p

ciekawe jak sama siebie plasujesz?????
moze pierwsze miejsce w nudzeniu sie?:-D:-D:-D

oglądacie skoki??? nooo dziewczyny zakładajcie skąpe stroje kibicek i wiecie.....:-p

weroniczka ale mnie rozbawilas,

ja czekam na justyne bedzie biegala o 22 i moze w koncu bedzie drugi w historii zloty medal olimpijski dla polski:tak::tak::tak:

a i zapomnialam ja tez zawsze cie podziwiam weroniczko ja lubie piec i gotowac ale ty to juz wszechstronna jestes:tak::tak::tak: u mnie o malowaniu nie ma mowy, ale robilam w tym tygodniu te twoje paczki hiszpanskie i poczulam sie jak w Polsce,

a i paula ciebie tez podziwiam ze mozesz sobie tak pojesc takie ciekawe rzeczy, ja bym zjadla takiego paczka i nie wiem ile bym musiala brzuszkow zrobic :-:)-:)-( a co do okien to mam nadzieje ze jej sie umysli wczesniej myc bo ja nie wyrabiam dzis, tak mnie bola rece od tego mycia i polerowania:tak::tak::tak:

a dla wszystkich innych buziaki ogromne

Ostatnia edycja:
A ja dziś miałam olimpiadę w domu:tak::tak::tak::tak::tak: Moje dzieciaki tak się świetnie bawiły w różne zawody sportowe że aż medale podostawały:tak::tak::tak::tak: A ile ja miałam radości patrząc jak Tadeczek próbuje wykonać skok wzwyż a Małgosia w dal:tak::tak::tak::tak::tak::tak: A rzut kulą to się im najbardziej podobał.

A ja dziś miałam olimpiadę w domu:tak::tak::tak::tak::tak: Moje dzieciaki tak się świetnie bawiły w różne zawody sportowe że aż medale podostawały:tak::tak::tak::tak: A ile ja miałam radości patrząc jak Tadeczek próbuje wykonać skok wzwyż a Małgosia w dal:tak::tak::tak::tak::tak::tak: A rzut kulą to się im najbardziej podobał.

slodkie to musialo byc, ja dzis po powrocie z mycia okien gralam z Zakim w pilke bo D musial drzewo przygotowac na kominek normalnie zgon bylam ale jak mus to mus

cześć wpadłam sie przywitac
mam nos jak burak czerwony i cały obtarty :zawstydzona/y:
już mam dość tego okropnego kataru.
może któraś chce -to podeślę z miłą chęcią

dziękuję dziewczyny za wszystkie rady :tak:;-)

biorę to oscilococcinum,jakiś syrop dla kobiet w ciąży *spam*,i do tego domowe mikstury-moja teściowa czarownica dostała taki przepis na miksturę czosnkową-czosnek,cytryna,miód to sie jakoś przeciera odstawia na ileś godzin potem trzeba trzymać w lodówce i pić 2 razy dziennie po łyżce stołowej rozpuszczonej w wodzie...
ohyda....ale jak ma pomóc....

u nas strasznie leje deszcz!!!! :szok::szok::szok:-wszędzie pełno wody-na asfalcie to rzeka płynie...:eek::confused2:-chyba trzeba będzie sobie jakieś kaloszki poszukać.

poczytałam Was trochę-

Jutrzenko-brawo dla Kuby
Kacha-dzięki za radę
Baśka-czekamy na fotki
Paula-no właśnie dzwoniłam...najlepiej jakbym tylko domowe sposoby stosowała,tak mi powiedział.
Weroniczko-jak tam Twoje bułeczki???
Dota-fajnie masz-korzystaj :tak::-)-a Ty masz już skąpy strój kibica???
Aga-trzymam kciuki za M żeby szybko coś znalazł.

to co porabiacie???

reklama
Ja odpoczywam:tak::tak::tak::tak: Młode śpią, R ogląda skoki a ja pilnuję naszych produktów z masy solnej bo się suszą w piekarniku:tak::tak::tak::tak: A jutro jadę na cały dzień do rodziców. Ale w ogóle mi się to nie podoba bo jakoś tak źle się czuję cały dzień po za domem:eek::eek::eek::eek::eek:

Do góry