• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć!

U nas nic ciekawego, dlatego nie piszę, bo nie ma o czym. Poza tym mam zimowego doła.
Idę dziś z Fifim na kontrolę do lekarza. Mogłabym dostać jeszcze zwolnienie, bo mi się pracować nie chce.
Miłego dnia!

reklama
Hej!!!

Dota nieuważnie czytasz :-p właśnie pisałam chyba w piątek że prawie wszystko co zrobię to wynoszę za ścianę :rofl2: rodzince oczywiście... ;-) Żeby nie było że sama pochłaniam takie ilości żarcia... :-D

A zwierzaka dokarmiłam... ;-)

Asia napisz jak będziesz po lekarzu co u Fifka ;-) to mówisz że poleniła byś się jeszcze? ;-):-) czasem trzeba...

Jutrzenka to niezły wypad taką ekipą... ;-)

Alanka śpi, w piecu rozpaliłam, Julka brzęczy :rofl2: i klika mi po złości w klawiaturę....

ehhh...

Miłego dnia!!!!!!!:-):-):-)

hej
a ja mam chyba podobnie do asi i też nie chce mi się nic pisać:no:
zostało mi 20 zł do wypłaty, miała być dziś ale narazie jej nie widać:no: i nie wiadomo czy będzie:sorry:
na dodatek jestem taka zakręcona że dałam w busie 10 zł i nie wzięłam reszty a bilet kosztował 3 zł:angry::angry::angry::angry: zorientowałam się dopiero w pracy, normalnie załamka:no:

O kurcze Aga to nie wesoło... u nas też często tak bywało :zawstydzona/y: wiecznie trzeba było się martwić o jutro... :zawstydzona/y: ehhh....
Ale już miejmy nadzieję będzie tylko lepiej :sorry:

to i ja mówię cześć ;-)
u nas dziś piękne słonko świeci-i temp.na + :-)
jedziemy póżniej z Kubą na sprawdzenie-bo nei podoba mi sie jeszcze ten kaszel u niego.:-(
i znów poniedziałek......:-p
noc znów u nas sucha..czyli jest dobrze :tak::-)

Dotka-nakarmiłam Twojego zwierzaka :tak:;-)-takiego hodujesz???
http://www.theburningcrusade.pl/Images/Chars/fleshbeasts.png :-):-p
Katka-Dota nie ma rufiego :-D:-D-ona ma tego no...z władcy złotego pierścionka...:-D:-p a my z rękawiczek robimy kogutki :happy: miałaś kiedyś dla Kini takie duże balony???coś takiego???
DUŻE BALONY Z GUMKĄ - PIŁKA Z NADRUKIEM (899956759) - Aukcje internetowe Allegro
u nas Kuba strasznie je lubi...:tak: i jeszcze kupiłam mu ostatnio w chińszczyźnie
taki zestaw 100szt.z papką coś podobnego
PROFESJONALNE BALONY+POMPKA DO MODELOWANIA!!TANIO! (919212484) - Aukcje internetowe Allegro
długo je miał...można fajne rzeczy z nich robić...:-D
Aga-zakreńceńcu-;-) z tym biletem...-będzie dobrze zobaczysz.:tak:
Paula-fajna ta Twoja szyneczka.:tak:

miłego dzionka.

hej poniedziałkowo :-)

kasia wiem wiem skapowałam jak już napisałam :-D psy mi się pomyliły :-D
też kojarzę, że doty wabi się jakoś z władcy tylko skleroza nie boli :-p
tych dużych balonów nie mieliśmy a te do modelowania fajowe :-) popatrzę u nas
a jak dota hoduje takiego smoka :szok: to ja nie klikam :-D
aga a mogłabyś poprosić szefostwo o zaliczkę? :zawstydzona/y: u nas firmie jak był kiedyś kiepski m-c to szefowa wypłacała nam na raty. zawsze to coś... :sorry:
jutrznia kiedy się wybieracie? my też planujemy wypad do zakopca :-) ale to już bliżej wiosny, chyba po świętach ;-)ale już trzeba coś zaklepać :sorry:

słońce za oknem, ale mokro :sorry: kurde, znowu muszę młodej kalosze założyć...

jeny same sklerotyczki:crazy:
moj piesio,piekny golden, o masci zlotej, nazywa sie FRODO:tak:;-)

a co Wy tak wszystkie do Zakopanego...pfi! my na wiosne jedziemy na Mazury...hihii;-)

Paula no wlasnie,pisalas o tym w piatek...przeciez to bylo tyle dni temu...myslisz,ze ja jestem pierwszej mlodosci:-D:-D

Aga biedaku....w ciazy to trezba ciagle sie pilnowac...czlowiek rozkojarzony....

Majosia mi sie dzis snila,ale byla taka wredna,ze szkoda gadac...hii...serio! a snials mi sie bo myslalam o Waszym przyjezdzie w marcu:tak:Ty mi napisz wczesniek kiedy bedziecie-zaczne sprzatac:-D

zdrowka dla Fifka!!!

u nas tez sloneczko swieci...ale sucho jakos...troche sniegu na trawnikach zostalo...

Kata-ona ma Frodzia...:-D:tak:-a balony fajna sprawa tą pompką szybko daje się napompować i paczka wychodzi bardzo tanio.jakoś chyba nie całe 5 zeta ja płaciłam.:tak:te duże też fajowe-często mają je na bazarkach po 1zł. albo ja kupuję w pepco-macie u siebie???-tam w paczce są 3 szt.za chyba piątala jak dobrze pamiętam-długo te balony utrzymują powietrze.

zamawiała może któraś z Was bodziaki od tego sprzedawcy???
BODY Z DłUGIM REKAWEM Z BAWEłNY NA 122 CM (918143447) - Aukcje internetowe Allegro

chciałam Kubie zamówić-ale nie wiem jak one w "praniu" się sprawują???

Dota-ja nie mam sklerozy!!! :-(:no::-D-Ty słuchaj...wrednoto,ja Ci dam wrednotę!!!:szok::-D-tylko wpadnę tam do Ciebie :wściekła/y:-;-)planujemy 2 tydz marca.tak od czwartku zajechać do Gdańska i zostać do niedzieli.-to się zgadamy na jakiś dzień..bądż na kawkę i jeszcze jakiś mały wypadzik-ale to sie zobaczy
Na mazury???-a gdzie??może gdzieś niedaleko...nas???

reklama

nie nie Kasia to inne Mazury...hiihi...bardzo daleko od Was,oj bardzo:-p:-p:-p
dobra bedziemy w kontakcie!:))
Katka a Wy sobie robicie taki rodzinny wyjazd?czy sama jedziesz-zarywac???:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry