Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
właśnie pisałam chyba w piątek że prawie wszystko co zrobię to wynoszę za ścianę
rodzince oczywiście... ;-) Żeby nie było że sama pochłaniam takie ilości żarcia... 
i klika mi po złości w klawiaturę.... 
i nie wiadomo czy będzie

zorientowałam się dopiero w pracy, normalnie załamka

:-)
;-)-takiego hodujesz??? 

-ona ma tego no...z władcy złotego pierścionka...
a my z rękawiczek robimy kogutki
miałaś kiedyś dla Kini takie duże balony???coś takiego???
i jeszcze kupiłam mu ostatnio w chińszczyźnie 

psy mi się pomyliły 

to ja nie klikam 
u nas firmie jak był kiedyś kiepski m-c to szefowa wypłacała nam na raty. zawsze to coś... 

kurde, znowu muszę młodej kalosze założyć...
;-)

Ty mi napisz wczesniek kiedy bedziecie-zaczne sprzatac

-a balony fajna sprawa tą pompką szybko daje się napompować i paczka wychodzi bardzo tanio.jakoś chyba nie całe 5 zeta ja płaciłam.
te duże też fajowe-często mają je na bazarkach po 1zł. albo ja kupuję w pepco-macie u siebie???-tam w paczce są 3 szt.za chyba piątala jak dobrze pamiętam-długo te balony utrzymują powietrze.
-Ty słuchaj...wrednoto,ja Ci dam wrednotę!!!
-tylko wpadnę tam do Ciebie
-;-)planujemy 2 tydz marca.tak od czwartku zajechać do Gdańska i zostać do niedzieli.-to się zgadamy na jakiś dzień..bądż na kawkę i jeszcze jakiś mały wypadzik-ale to sie zobaczy