żonkilek
Klub grudniówek'07
hej wpadlam sie z ranca przywitac dziendobry MOje Grudnioweczki;-)
ja nomalnie jestem przerazona tym co przeczytalam...Ataata to normalnie paranoja, zeby w takim przypadku rodzic naturalnie!!!! moja Jula ma 1 raz owinieta szyjke( przynajmniej miala pol mies temu) i juz kwalifikuje sie do cesarki...no przeciez moze sie udusic przy porodzie, cale sczescie, ze tak dobrze sie skonczylo to wszystko..szok
tak samo z tymi lapowkami...ehhh zycie..
ja tez prywatnie jezdze z elku do bialegostoku i tam bede rodzic, slyszalam same pozytywy o tej klinice wiec mam nadzieje, nie bedzie zle..
dzis mialam koszmarna noc.ja i moj maz..do sypialni dotarlismy o 2 rano bo zasnelismy w salonie ogladajac cos tam , a na gorze( sypialnia jest na poddaszu) zaczelo cos walic i stukac w sciany i w dach..normalnie koszmar przestraszylismy sie i wlaczylismy tv zeby nie slyszec ale po godz tv sie wylaczyl a stukalo dalej..jescze moj maz zasnal i mial jakies koszmary a potem ja zasnelam nie wiem o ktorej i tez mialam jakies koszmary...boze co za noc...
;-)
do tego ledwo hodze jak polamana, biodra bola, ze szok:-(
oki uciekam juz milego dnia zycze i braku skurczy!!!
ja nomalnie jestem przerazona tym co przeczytalam...Ataata to normalnie paranoja, zeby w takim przypadku rodzic naturalnie!!!! moja Jula ma 1 raz owinieta szyjke( przynajmniej miala pol mies temu) i juz kwalifikuje sie do cesarki...no przeciez moze sie udusic przy porodzie, cale sczescie, ze tak dobrze sie skonczylo to wszystko..szok

tak samo z tymi lapowkami...ehhh zycie..ja tez prywatnie jezdze z elku do bialegostoku i tam bede rodzic, slyszalam same pozytywy o tej klinice wiec mam nadzieje, nie bedzie zle..

dzis mialam koszmarna noc.ja i moj maz..do sypialni dotarlismy o 2 rano bo zasnelismy w salonie ogladajac cos tam , a na gorze( sypialnia jest na poddaszu) zaczelo cos walic i stukac w sciany i w dach..normalnie koszmar przestraszylismy sie i wlaczylismy tv zeby nie slyszec ale po godz tv sie wylaczyl a stukalo dalej..jescze moj maz zasnal i mial jakies koszmary a potem ja zasnelam nie wiem o ktorej i tez mialam jakies koszmary...boze co za noc...
;-)do tego ledwo hodze jak polamana, biodra bola, ze szok:-(
oki uciekam juz milego dnia zycze i braku skurczy!!!
Ja sie strasznie boje wlasnie takiej znieczulicy :-(
Zreszta ja chyba bym zrobila to samo, jesli mialoby pomoc.
Ja dzis nie moglam spac z powodu skurczy, a jak przysynalam to zaraz sie budzilam i tak nie wiem przez jak dlugo
oj a do konca jeszcze conajmniej miesiąc ;-)
(Trzeba przeszkolić też mężów)