reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc:-) Tylko sie witam i juz lece troszke ogarnac... zajrze pozniej....:-)

Paula- ale to nie Twoj wrobel? Czy szukasz dodatkowego zrodla dochodu? :-D;-)
Baska- bedzie dobrze....:-) Ja w kazdym razie trzymam mocno kciuki za Twoj interes....:tak:
Viki- a to juz przeprowadzka tuz tuz.....:-) Fajnie! Tylko to pakowanie... znam ten bol....:sorry2:
Grzechotka- Milosz sie bije, czy Kubusia bije?
Kasia- koniecznie daj znac jutro po usg... umieram z ciekawosci.....:tak::-)
Pryzy- a jak Ty sobie czas zapelniasz jak Kaya w przedszkolu? Ja to chyba nie znalazlabym sobie miejsca....:sorry2: No ale kiedys bede musiala Oliwiera dac w koncu gdzies.....:baffled: Juz sie boje.....:sorry2:

No i wszystkim milego dnia:-)

reklama
Kasia ja mam rozdrabniacz elektryczny ;-) Ale takiego na kolbkę też możesz użyć ;-)

I ja Ci mówię że Majoszka będzie :-d:-D:-D

Baśka no właśnie ludzie ślepe... u nas pod salonem był sklep spożywczy i ludzie do sklepu włazili i pytali którędy do salonu :-D a obok były nasze drzwi...

Pryzy no "bliżej niż dalej" ;-) ale i tak długo... :-D

Grzechotka nawet się nie obejrzysz jak syn Ci będzie opowiadał kto z kim i kiedy i po co... :-D

Alex musiałaś wygadać że to mój wróbel?:wściekła/y::-p:laugh2: ;-) Znaczy mój i nie mój...

Amelucha śpi wię relaks... :-D

Ostatnia edycja:
hejka:-):-)

ładnie sie smiac z kolezanki:crazy: dni mi sie pokreciły...hihi:-D:-Dstarosc...

ja tez obstawiam małą Majoszke:tak:

nie chce mi sie pisac...raz moge,niee??? wysprzatałam domek....zaraz spacerek a potem idziemy spaciu:-)

pozdrawiam i miłego dnia lseczki zycze:tak::-):-):-)

Boże jaka ja dziś nie wyspana jestem. Oczy mam tak spuchnięte i czerwone jakbym całą noc nie spała a przecież zaraz pop YCD poszłam spać. I nawet yerba mate mi nie pomaga.

A przed chwilką był u mnie kurier i byłam pewna że przyniósł mi mydełka które zamawiała. Ale patrzę na adresata a tam Stasio, Tadzio i Małgosia. No i gdyby nie to że jest napisana nazwa użytkownika allegro to nie wiedziałabym od kogo ta paczka. A tak moja dzieciaki dostały duże pudło od dziadka. Ale nie wiem co w nim jest bo niepozwoliłam Tadeczkowi otwierać. Musi poczekać aż Staś wróci z przedszkola. Ale będzie miał niespodziankę.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Jak ja lubię jak moje dzieci się cieszą:tak::tak::tak:

Weroniczka chyba każdej mamie serce się cieszy jak dzieci szczęśliwe :-) no i napisz co smyki od dziadziusia dostały :-)

A ja wczoraj szperałam po allegro i znalazłam sobie płaszczyk na wiosnę... normalnie się pochorowałam na niego i jak coś więcej zarobię to go od razu kupię :-D

Ostatnia edycja:
co porabiacie dziołchy???
ja już mam wszystko przygotowane do kotlecików-podduszone,poszatkowane,stoi i czeka aż J wróci z pracy to dokończę.też zrobię z jakąś surówką.
Paula-zmieliłam to w takim robocie kuchennym na kolbkę-super fajnie się poszatkowało :tak:;-)
Weronika-ciekawe co w tej paczce siedzi...???
Kacha
-a co u Was???-bo nic nie piszesz?

hehehehe-dziewczyny...widze że może jakiś zakładzik trzeba obmyśleć????

kto tu stawia na cipeczkę a kto na siusiaka......(sama jestem ciekawa) :-D:-D:-D

ale u nas dziś pięknie-otworzyłam balkon i nawet powiewu wietrzyku...nic..tylko pięknie słonko grzeje.
od razu ma sie lepszy humor.

młody bajki ogląda-a ja najlepiej poszłabym spać.

a miałam Wam powiedzieć że młody dziś poszedł do kąta..za karę...ale postał tam dwie sekundy i od razu przyleciał do mnie i mówi..."Tulać"...i buziaki mi dawał żebym -chyba sie już nie gniewała na niego??? cwana mała bestyjka :happy:

teraz jak nie słucha -to mówię że jak będzie niegrzeczny to do kąta pójdzie...a on Krzyczy...nienienienie..."gźieczy"być"

witam czwartkowo

magda u mnie tak samo: raz to raz to, ale przeważnie otwieram okienko do odpowiedzi w nowym oknie i jest dobrze
szkoda, że w szybkiej odpowiedzi nie ma emotek :-( myślałam, że po zmianie dadzą :-(
jak zdrówko dziś?
aga to już chorobą na finiszu ;-) a jaką masz przeglądarkę, że ci muli?
pryzy fajnie, że kajucha się powoli przyzwyczaja :tak:
paula ale się uśmiałam z tej aukcji :-D niezły kolo :rofl2: widziałam kiedyś bałwana roztopionego w szklanej butelce :-D
pochwal się co tam upolowałaś? :rofl2:
kasia ja też zawsze sprawdzam paragony :tak: nagminnie oszukują w carrefourze i tesco :wściekła/y: na szczęście rzadko chodzę ;-) jaki masz dzisiaj dobry humorek :-)
hihi widzisz! może u ciebie też wystarczy jedno stanie w kącie :-)
ja obstawiam siusiaczka :zawstydzona/y: bo jaka ładna byłaś taka jesteś :-)
basia jaki chamski facet :wściekła/y: kurna, następnym razem to wyjdź z nim i niech ci pokaże w którym miejscu :angry:
jutrzenka do usłyszenia :-p
grzechotka przyjdzie czas, że będziesz chciała aby kubuś pomilczał :-)
dota to co ja mam powiedzieć :rofl2: nie dość, że starsza jestem to jeszcze sklerotyczka :tak:

wróciłam sobie z obchodu. mała wyrosła ze wszystkich spodni :szok: ma przed kostkę i na wiosnę muszę jej dokupić :sorry2:
kupiłam muffiny (po co piec :rofl2::-p) i jakieś tabletki sobie na przemianę materii bo u mnie z tym baaaardzo kiepsko :-(
młoda u teściów więc relaksik :happy:

fajny sposób ozdabiania pisanek ziarenkami:
835_big.gif
835_5069_big.gif

a wy tradycyjnie dekorujecie?
ja kupuję koszulki termokurczliwe :-)

Ostatnia edycja:
Kata-hej ;-)
ale masz fajne jajeczka :-D:-D:-D-ciekawy sposób :tak:-my malujemy farbkami i tez koszulki.:tak:
a no jakoś tak mi dziś humorek dopisuje....i wara mi go psuć :wściekła/y::-D-jadę dziś w miasto,rozejrzeć sie za kaloszami dla Kuby wczoraj w Olsztynie patrzyłam ale chyba ich pogięło za zwykłe gumiaki bez ociplenia w zwykłym sklepie chcieli 43zł.:szok::szok::szok:
wpadnę dziś do Boti albo Ray-a...może tu coś będzie????
a potem na wizytę.

z tym staniem w kącie-może poskutkuje??? albo i nie bo pomyśli sobie jestem niegrzeczny przytulę sie i dam buziaka i mami przejdzie....

reklama
Do góry