Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Pisz jak Twoj maluszek i Ty sie czujecie, no i moze masz pytania... Mamy w naszym gronie mamy doswiadczone i one zawsze poradza cos madrego 

ja tez dzis mam jakiegos dola. Moze martwie sie na zapas ale z drugiej strony to gdy mysle o czyms to szlak mnie trafia. Odkad pamietam zawsze w polsce bylo tak ze wozek kupywalo sie po narodzinach dziecka. teraz to sie zmienia i czesto rodzice kupuja wczesniej. Ja uwazam ze przeciez (ODPUKAC!!) zawsze mozna go sprzedac gdyby ... rozumiecie o co chodzi.Wiec kupuje wszystko po malu po usg gdy juz dowiedzialam sie ze bedzie chlopczyk. Wiec teraz gdzy zostal mi miesiac czas na wozek. Tak uwazam.Gdy ostatnio rozmawialam z mama mojego narzeczonego zadeklarowala sie ze jako babcia kupi wozek ( tzn da kase a my kupimy). Owszem ale oczywiscie jak sie urodzi dziecko. Mowilam juz 100 razy ze nie zamierzam czekac az sie urodzi tylko chce dobrac odpowiedni wozek i z jakiego sklepu go chce. Zeby nie bylo sytuacji ze pare dni po porodzie bede biegac z dzieckiem na rekach i szukac wozka. Tym bardziej ze mieszkam w nieduzym miescie i nie mam duzego wyboru sklepow. Moj robert tez kaze mi czekac. Mam za co kupic wozek ale szlak mnie trafia inni nie rozumieja ze teraz jest inaczej. Takie gadanie zeby czekac do ostatniej chwili mnie dobija moze najlepiej bedzie jak sama kupie dzidzi wozek i nic nikomu nie powiem. A potem powiem wszystkim zeby spadali bo za pozno.A jak jest u was? kiedy kupujecie wozki?
Kazda z nas o tym mysli
Ja tez dlatego wracam po 10 miesiacach do pracy. Niestety moj Maluszek bedzie musial isc do zlobka
ale coz, widze tez dobre tego strony...nauczy sie szybciej jezyka i bedzie mial latwiejszy start tutaj jako dziecko dwujezyczne :-)
az mi lzej
z tymi przesadami i zabobonami to racja. ale ja przesadna nie bylam i nawet w horoskopy nie wierze i nie czytam.Wlasnie dzwonila moja siostra,ma przyjechac w niedziele i razem pojedziemy po wozek.
tam gdzie wypatrzylam wczesniej wozek sa piekne spiworki dla dzieci na zime:-) To szalenstwo kupywania dla dzidzusia to sama przyjemnosc. Kiedys biegalam po sklepach zeby kupic cos sobie a teraz to mi sie niechce, zreszta nic na mnie juz nie pasuje.
nie opieraj sie pokusie zakupow dla dzidziusia :-) Kazda z nas chyba potwierdzi jaka przyjemnosc one sprawiaja 
caly czas krytykowala moja chec kupna czegs maluszkowi ale znalazlam na to sposob
przestalam jej o tym mowic albo jej poprostu przytakuje a i tak robie swoje ;-)