hej hej:-)
barbarkak: ja tez mam kosmetyki Hippa ale tez pare Nivea , obie firmy sa dobre...i slyszalam tez ze z Hippa pampersy na niemowlecia sa lepsze bo nie zaslaniaja pepuszka..ja kupilam juz z pampersa ale chyba zaopatrze sie tez w Hippa..
co do zakupow dla dzidziusia to uwazam, ze powinno sie je zrobic wczesniej..ja juz mam wszystko, nawet łózeczko stoi juz ubrane tylko pod folia, zeby sie nie kurzylo;-)

jedynie kolyska jest jescze niezlozona. Wózek kupilam przez net, bo w Ełku nie bylo w ogole tej firmy.
Dla mnie zakupy jednak byly dosc meczace hehe..pierwsze ubranka to 2 godz spedzone w sklepie z mezem hehe, te najwazniejesze zakupy, ale dobrze, ze juz z glowy, tzn narazie hehe

;-)
Ataata: ja tez bym polecala napisac maila w sprawie pozniejszej platnosci..mimo, ze to prywatna osoba. ja tez mialam kiedys taka sytuacje i nie bylo problemu.
co do l
aktatora..ja tez juz kupilam, ale nie kupilam butelek w zapasie narazie..chyba z 1 by sie przydala..
a co do ruchow dzidzi..wczesniej budzila mnie w nocy, teraz nie, jest grzeczna, dopiero jak ja wstaje to czuje lekkie ruchy, rozkreca sie zazwyczaj wieczorem hehe

ale ja nie wiem czym ona kopie, czy raczka czy nozka, czasem w 1 chwili z dwoch stron brzuszka mi uderza to chyba dwie raczki hehe chyba ze szpagat robi

no sie prezy i wchodzi w prawy bok zazwyczaj

fajnie to wyglada ale trudno mi wtedy oddychac
znow zle spalam...ciagle bola mnie biodra...szok

wczoraj poszlismy sobie z mezem pograc w lotki do pubu, ..wczesniej to byl moj nalog hehe;-)..no i stajac bokiem opieram sie na prawej nodze..no i wiecie masy mi przybylo, wiec nozka byla obciazona , po godzinie gry juz nie dalam rady opierac sie na prawej nodze, a lewa reka rzucac nie umiem, wiec na lewej nie moglam sie opierac...skutek taki, ze ledwo sie doczłapalam do domu

dobra zmykam buziaki