reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

belka, zdrowia szczęścia i usmiechu na twarzy, aby spełniły się twoje marzenia
CBGTW0052.jpg

reklama
Dziewczyny no nie wiem co powiedziec :-) Kochane jestescie, az lezka mi sie zakrecila w oczku :rolleyes:
Dziekuje ze zyczenia i mam nadzieje ze spelnia sie :tak: szczegolnie te ze zdrowym Dzidziusiem i latwym porodem ;-)
Dziekuje Wam serdecznie :tak::-)

Belka, trochę z opóźnionym zapłonem, bo dopiero zasiadłam, ale oczywiście bardzo szczerze z okazji urodzin również życzę Ci jak najmniejszych dolegliwości ciążowych, porodu jak "po maśle" i zdrowego jak ryba dzidziusia.
I spełnienia wszystkich pozostałych marzeń.
Uściski.

Belka również dołączamy się do serdecznych życzeń urodzinowych...
Wszystkiego naj, naj, dużo radości i miłości oraz spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń...

ale się dzis urodzinowo zrobiło:-)

a ja zaraz jadę na dworzec , bo przyjedzie do mnie mama i zostaje na tydzień:-)
ciesze się bo przy moich ostatnich dolegliwościach bede czuła sie bezpieczniej...no a za połtorej tygodnia wraca valdi wiec juz wogole super.

miłego dnia mamusie

Hehehe Viki no to imprezka się zapowiada ;-)
Pozdrów Mamę od wszystkich ciotek z BB :-)

Swoją drogą jak zawsze miałam dosyć nadopiekuńczości mojej Mamy tak teraz nie ukrywam, że taka nadopiekuńczość by mi się przydała ;-)

Jeszcze raz serdecznie dziekuje za zyczenia :tak::-)
Masz racje Viki milo sie zrobilo a takie zakonczenie tygodnia to najlepsza prognoza na przyszly :tak: mam nadzieje ;-)
Moj Karol dzis w nocy mnie obudzil i skladal mi zyczenia :-D W tamtym roku byl lepszy bo nastawil sobie budzik na polnoc i obudzil mnie kwiatami:-D Wariat z niego i bardzo go za to kocham :tak: wczoraj powiedzial ze za rok kupi mi z Dzidzia tort specjalnie dla mamusi :-) to takie slodki.

reklama
Witajcie dziewczynki!

A w szczególności witam jubilatkę :tak:
Belka - oby wszystkie marzenia Ci się spełniały! Samych wspaniałości!
Ściskamy Cię urodzinowo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry