reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oj przegapilam chyba wczoraj imprezke... Mimo to BELKA wszystkiego najlepsiejszego z okazji minionych urodzinek!!!!

Jakos sie zakkopalam wczoraj w necie w lekturze dotyczacej racjonalnego zywienia i masakra, co zrodlo, to inne rady:) No nic trzeba troche zdac sie na intuicje i nie dac pokusom:-)

Viki, ale masz dobrze, w zwiazku z przyjazdem mamy (i meza wkrotce:)) Moi rodzice dopiero na wielkanoc nas odwiedza, ale niedawno sie zmobilizowali do zalozenia skypea i prawie codziennie ich zameczam telefonami:-) (a jakby nie bylo juz przeszlo rok sie nie widzielismy....)

A co do wlosow, to faktycznie znam niewielu mezczyzn, ktorzy "gustuja" w krotkich fryzurkach swoich kobiet i osobiscie tego nie rozumiem;) Moj maz tez wieczie walczy ze mna zebym nie scinala (a co ja mowie!, nawet zebym nie podcinala), ale ja i tak najlepiej czuje sie w poldlugich. W kazdym razie najwazniejsze, zebysmy to my dobrze sie czuly ze swoim wygladem i zeby nam bylo wygodnie, a nasi panowie jakos sie przyzwyczaja:))
I szczerze mowiac zwlaszcza w ciazy, kiedy zdarza nam sie czuc mniej atrakcyjnie ze wzgledu na zmiane figury, to tym bardziej jestem za takim poprawianiem swojego samopoczucia:-)
A co! Kobiety czasem potrzebuja radykalnych (a przeciez nieszodliwych) zmian:-)

reklama
Dziewczyny, jeszcze jedno ciekawe spostrezenie:)
Zauwazylam, ze wszystkie coreczki starej gwardii Grudnioweczek
(Zonkilka, Stefanki i moja), maja planowo urodzic sie 18 grudnia, a wiec w tym samym dniu:-)
Wiem, ze to niekonieczie musi sie sprawdzic, sama wczesniejszy termin mialam na 11, ale mimo to taka mala ciekawostka:)....
W kazdym razie wychodzi na to, ze w dobrym okresie sprzyjajacym powstaniu dziewczynki "przytulalysmy" sie ze swoimi mezczyznami:-)

heheheh pryzybela dobreeee!!! ale sluchaj moje polozna wczoraj dala mi do zrozumienia ze to moze byc troszke wczesniej!! a my bysmy chcieli 11 bo moj juz bedzie mial urlop swiateczny!! hehehe ale brawo za analize!!

Stefanka, a kto by nie chcial ze 2 tygodnie wczesniej?:) Jak mialam termin na 11 to mi sie Mikolajkowe dzieciatko zamarzylo (6!:)) A jak sie pokazaly problemy z cukrem, to wczesniejszy porod okazal sie calkiem realny, a tymczasem po badaniach nic na to nie wskazuje:) (lozysko ok, wody ok, niunia nie za wielka, wiec musi miec czas jeszcze podrosnac - i teraz mam tylko nadzieje, ze nie spedzimy swiat na porodowce:))
Ale niedlugo sie przekonamy, kiedy nasze dzieciaczki beda gotowe do wyjscia:-)

DZIEWCZYNKI JA TEZ MAM TERMIN NA 18 GRUDNIA..... MOWICIE ŻE DZIEWCZYNKA...HMMM NO MI POWIEDZIANO ZE BEDZIE CHŁOPCZYK:-)..ALE JAKBY TAK BYŁA MALUTKA ALICJA WCALE BYM SIĘ NIE POGNIEWAŁA:tak:;-)

- i teraz mam tylko nadzieje, ze nie spedzimy swiat na porodowce:))
hehe no macie szanse że nie spędzicie świąt na porodówce... a przynajmniej większe odemnie...
Bo ja to już mam sznase, że święta spędze właśnie na porodówce (termin 22grudnia)
Coś czuje że będe mocno zaciskać nogi w tych dniach, bo wolała bym po świętach urodzić niż przed, no wiecie potem dieta więc ani pierożki z kapustką ani karpik :-(:baffled::crazy::-D choć z drugiej strony na święta mieć w domku już takie malutkie Bobo też fajnie by było...

P.s. mówicie ze 18 dziewczynki będą... to może i ja ise załapie na córeczke, w końcu to tylko 4 dni poślizgu;-)

18.12 no niezły tłok będzie na porodówkach ;-) dobrze, że nie rodzicie w jednym szpitalu dziewczynki ;-) no ale fakt, faktem ciekawe, która trafi na tę 18 ;-)
dobrej nocy, bo już chyba nie ma nikogo o tej porze...

ooo pusteczki tu w niedzielę
my po śniadanku
mąż uciekł do pracy ;-(
a ja teraz zabieram się za dalsze prasowanko - dziś pieluchy i pościel na "tapecie" ...

a za oknem deszcz... jesiennie i ponuro ;-(

miłego dnia dziewczynki ;-)

reklama
dzien dobry...a ja dzis spałam do 11:szok: :-)

juz dawno tak dobrze nie mialam hihihih, jak to fajnie jak mamuska jest w domku:-)

teraz poszli z damianem do koscioła:tak: a ja dochodze do siebie przy kawce i zaraz idę robić obiadek...chociaż tak na serio to juz moja mama prawie wszystko przygotowała:rofl2:

a po południu przyjadą do mnie rodzice valdiego:tak:
milej niedzieli zycze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry