pryzybela
Mama Kayi i Maxia
Oj przegapilam chyba wczoraj imprezke... Mimo to BELKA wszystkiego najlepsiejszego z okazji minionych urodzinek!!!!
Jakos sie zakkopalam wczoraj w necie w lekturze dotyczacej racjonalnego zywienia i masakra, co zrodlo, to inne rady
No nic trzeba troche zdac sie na intuicje i nie dac pokusom:-)
Viki, ale masz dobrze, w zwiazku z przyjazdem mamy (i meza wkrotce
) Moi rodzice dopiero na wielkanoc nas odwiedza, ale niedawno sie zmobilizowali do zalozenia skypea i prawie codziennie ich zameczam telefonami:-) (a jakby nie bylo juz przeszlo rok sie nie widzielismy....)
A co do wlosow, to faktycznie znam niewielu mezczyzn, ktorzy "gustuja" w krotkich fryzurkach swoich kobiet i osobiscie tego nie rozumiem
Moj maz tez wieczie walczy ze mna zebym nie scinala (a co ja mowie!, nawet zebym nie podcinala), ale ja i tak najlepiej czuje sie w poldlugich. W kazdym razie najwazniejsze, zebysmy to my dobrze sie czuly ze swoim wygladem i zeby nam bylo wygodnie, a nasi panowie jakos sie przyzwyczaja
)
I szczerze mowiac zwlaszcza w ciazy, kiedy zdarza nam sie czuc mniej atrakcyjnie ze wzgledu na zmiane figury, to tym bardziej jestem za takim poprawianiem swojego samopoczucia:-)
A co! Kobiety czasem potrzebuja radykalnych (a przeciez nieszodliwych) zmian:-)
Jakos sie zakkopalam wczoraj w necie w lekturze dotyczacej racjonalnego zywienia i masakra, co zrodlo, to inne rady
Viki, ale masz dobrze, w zwiazku z przyjazdem mamy (i meza wkrotce
A co do wlosow, to faktycznie znam niewielu mezczyzn, ktorzy "gustuja" w krotkich fryzurkach swoich kobiet i osobiscie tego nie rozumiem
I szczerze mowiac zwlaszcza w ciazy, kiedy zdarza nam sie czuc mniej atrakcyjnie ze wzgledu na zmiane figury, to tym bardziej jestem za takim poprawianiem swojego samopoczucia:-)
A co! Kobiety czasem potrzebuja radykalnych (a przeciez nieszodliwych) zmian:-)
;-)
choć z drugiej strony na święta mieć w domku już takie malutkie Bobo też fajnie by było...
:-)