reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześć Grudnióweczki,
Mam nadzieje że niedziela mija Wam dobrze i milutko.
Ja dzisiaj doświadczam mniej przyjemnych uroków ciąży i mój Krzyś też...niby miło , niby wszystko dobrze a ja w ryk, gula w gardla, jakieś dziwne samopoczucie i płacze. Oczywiście Krzys się pyta co się stało, ja nie wiem co powiedzieć i jeszcze bardziej mi się zbiera - brrrrr - więc najlepiej zakopać się w kołderce i spać spać spać ech

Patrze że nie ma konkretnych grudnióweczek. Będę chyba pierwsza, termin porodu u mnie jest na 4 grudnia, ale zaczynam mieć dziwne skurcze pod brzuszkiem, brzuszek tez mi sie obniżył, a został miesiąc, co mam na ten temat myśleć??

dobry ( lepszy ) :tak: wieczór !
już mi lepiej :yes: i całe szczęście i jakoś odżyłam na wieczór, tak że zabrałam się za kończenie prasowania ciuszków syneczka i z głowy - ufff
I już tylko czekać ;-) i znosić niedogodności, a zauważyłam nową, od dwóch dni dokucza mi kręgosłup i znalezienie wygodnego miejsca graniczy z cudem :eek: pewnie będzie "lepiej" ;-)

Witaj Jesica, nie bardzo wiem jak mam się odnieść do twojego stwierdzenia, czy to jakaś prowokacja?

witam

Na wstepie spoznione ale bardzo szczere zyczenia dla Belki...WSZYSTKIEGO NAJ..., A SZCZEGOLNIE PORODU!!!!
ale naskrobane, szok
co do mojego meza to idzie na urlop od 8, wiec bedzie mial luz od firmy
u mnie jakos leci, troche z mezem sie kloce ale to chyba hormony, albo juz sama nie wiem
zaczynam osto sie zabierac za studia zeby spora czesc przed grudniem zalatwic
a ja w tamta srode bylam w sklepie i tak latalam z koszymien i jak go polozylam na ziemi to mi jakis nerwobol wlazl i do tej pory siedzi...cholender boli jak nie wiem co i nawet podbiec nie mozna i dluzej pochodzi bo jest odczuwalny, mam nadzieje ze niedlugo minie
ja zaraz klade sie spac bo wstaje po 5 rano i jade do lublina, dobrze ze zajecia mam na 9 to sie jeszcze poloze

zycze milej nocki i niech sloneczko zaswieci wszystkim rano

Witam sie poniedzialkowo!
U nas za oknem nawet ladna pogoda, wiec nasrtoj od rana nienajgorszy;-)
Na szczescie widze ,ze w weekend wiele sie nie dzialo,wiec wiele do nadrabianiea nie mam.
Ja dzis ide na wizyte na 17.15 Boze mam nadzieje ,ze ten lobuz sie odwocil juz.jesli nie to bede rozmawiac jak to jest dokladnie z tym porodem posladkowym:sorry:i co zrobic zeby go uniknac.
A teraz z innej beczki.Zauwazylyscie ,ze od paru dni pojawiaja sie na roznych watkach dziewczyny , ktore sa zupelnie nie w temacie i pisza cos zupelnie oderwanego od tematu?Nie wiem czy cos je odsyla w zle miejsca na forum czy co?Glownie to sie dzieje na watku"a taka zabawa" ale tu chyba jednak tez to dotarlo:eek:

Witam wszystkie mamusie!
Dawno mnie tu nie było ale wyjechałam na kilka dni poza Kraków. Ale już jestem. Mam się dość średnio. Jestem ciągle umordowana i wszystko mnie boli. Szczerz powiedziawszy to już nie mam siły. A tu jeszcze sporo mi czasu zostało. Znowu mnie chrypa chwyciła obrzydliwa jedna.
A jeśli chodzi o pranie dzidziusiowych rzeczy to pewnie dopiero za jakiś tydzień się wezmę, bo narazie jestem na etapie upiększania szafy w której będą ubranka i pieluchy dla maleństwa.
poza tym musze jescze kupić proszek do prania a ten który chcę kupić jest tylko do kupienia w jednym sklepie w centrum Krakowa a dojechać tam teraz to nie lada wyczyn bo Kraków jest cały rozkopany.

Czesc Kobietki :)
U mnie weekend spokojnie minol, pospacerowalismy sobie z Karolem troche :tak: i pooddychalismy swiezym powietrzem a reszte spedzilismy na sofie przed tv.

Jutro chyba wezme dzien wolnego i popiore reszte ubranek,bo zostalo mi tylko pranie reczne. No i odpoczne przy okazji :-)

Dziekuje ze zyczenia :-) bardzo mi milo ze o mnie pamietalyscie :tak:

Jakies specjalne plany na dzis?

reklama
Witajcie ;-)
mnie dziś czeka kolejna seria prasowania. Nie mam już takiej dobrej kondycji i co chwilę robię sobie przerwę ;-)
Wszyściutko już poprałam - było 5 "pralek" ;-)

Belka - nie ma za co ;-) polecamy się na przyszłość. Czyli jutro u Ciebie dzień będzie taki jak u mnie ;- ) przy żelazku ;-) eh...
Magdalenka ach te szalejące hormony ;-) a jak dziś? Lepszy nastrój u Cibie?
Asmodis uważaj na siebie. Powodzenia na uczelni!
Aneczka daj znać jak po badaniu. Trzymam kciuki aby maleństwo dobrze się ułożyło Ci w brzuszku ;-)
Weroniczka witaj ;-) a na jaki proszek polujesz? Ja polowałam na dzidziusia i udało mi się go kupić do białych i zgodnie z opiniami ślicznie wyprał i ślicznie pachnie, ale niestety do kolorów to chyba towar deficytowy i kupiłam jelpa. Pranie ok, ale nie ma tego przyjemnego zapaszku ;-) Wklej fotkę jak udało Ci się upiększyć maluszkową szafę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry