reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc:-)
Ale dzis wiosennie! Super nam sie spacerowalo :-)

Aga- ja jeszcze bym sie na wyrost nie cieszyla, dzis Oliwier niestety zasnal ze smoczkiem....:sorry2::baffled:
Pryzy- oj biedna Kajunia....:sorry2: No ale chyba sie przyzwyczai wkrotce, nie?
Kasia- wiesz juz cos?:-):-)
Paula- spoko, dzis piatek, wytrzymasz z Alanka.... jutro odpoczniesz....:tak::-)

A ja wlasnie tez mialam spytac co ze Stefanka.... dawno sie nie odzywala....:confused:

reklama
ciao ciao
u nas dzis koszmarna pogoda, wyszlam rano z Zakim bo mialam cos do zalatwienia i dobrze ze D wracal bo sie nie dalo robic tak lalo wiec nas zabral do domu bo bysmy jeszcze czekali u znajomej na niego
dzieki dziewczynki za slowa pociechy, juz mi troche lepiej, sasiadka byla u mnie wczoraj bo chyba dotarlo ze cos nie tak zrobila ale ja juz nie umiem byc z nia tak jak przedtem, moge gadac ale to nie jest to co wczesniej i w sumie dobrze, nie potrzebni mi tacy znajomi
teraz siedze i pije sobie herbatke owocowa i grzeje sie przy kominku, chlopaki moje spia wiec cisza w domku

caluski dla wszystkich

Madzia bidulo zyjesz?? zdrówka zycze i dla Was Aga tez!!!
Alex a Ty niedługo smigasz do mamy? to pewnie myslami w Polsce...tylko nastaw sie,ze u nas z tą pogoda to nie tak kolorowo jak u Was;-)

Paula,Ewedja
hejka laseczki!:-)

dziewczynki złożyły życzenia swoim ukochanych mamusiom???
dzis dzien tesciowej!!!:-):-):-)

udanego łokendu!!! wypoczywajcie,relaksujcie się i zdrowiejcie!!!
paaaaaaaaaaa:-):-):-)

Myslałam że odsapnę ale Alanka spała aż 15 minut... :no:

Aga jaki samochód? ja nie wiem ale jak znam mojego męża to będzie Audi ;-) ale najpierw ważniejsze wydatki ;-) lodówka i łóżka ;-)

Ewedja niestety takie przykre wydarzenia zmieniają stosunki ;-) będzie dobrze...

Alex no jezcze tylko półtorej godziny z Alanką i weekend... :-D I mówisz że ciepłoo macie? :sorry2: fajnie ale nie rób gula :-p

Pryzy początki są trudne ;-) we wrześniu jak się rok szkolny zaczyna i nas podobno wszystkie beczą hehe... :-D mi pewnie nie będzie do śmiechu ale trzeba to przeżyć ;-)

Majoszka to czekamy na wieści wieczorem :-D

Idę karmić głodomora... ;-)

hej babolki
Alex-jeszcze nic nie wiem...-nie czytasz moich postów :-):-p-na USG jadę na 19:30 :tak:

nie wiem co z tym moim drzewkiem??? kopiuje ten link co trzeba i d...blada-chyba skazane będzie na wymarcie :-:)-p

zjedliśmy właśnie obiadek z Kubim-dzis siedzimy na razie sami..bo J musiał do lasu pojechać-bo kradną drzewo i jeszcze ktoś niezły śmietnik narobił..ale już wiedza kto,bo głupek wywalił śmieci razem z paragonami ze swojej hurtowni :baffled:

pogoda sie u nas poprawiła...wyszło słonko.
Dota-tak składałam życzenia mamusi :-D-przydziobałam jako dobra synowa :-D:-p

wczoraj moja "mamuśka" miała operację teraz jest w szpitalu.

Aga-Magda-zdrowiejcie zdrowiejcie.....
Paula-to czekajcie ;P

Helo! Ja tez sie z ranka przywiam i zaraz musze sobie zajecie znalezc, bo znow ciezki dzionek.... Powiedzialam przedszkolankom, ze jestem w domu, to w razie czego maja dzwonic , to w 10 min bede...
W ogole dzisiaj u Kayi tylko 4 dzieci na 2 przedszkolanki... Widze ze sie babki staraja jakos je zajac, ale jakies te maluchy na niezbyt szczesliwe wygladaja:baffled: No coz poczatki sa trudne, a czlowiek nie wie jak to dziecku wytlumaczyc, ze tak bedzie lepiej dla niego... A wydawalo mi sie ze jak dziecko nie jest akie uzaleznione od mamy, to latwiej to zniesie, a tu taki zonk...
No i juz widzialam, ze jedna dziewczynka (o wdziecznym imieniu "Blessing":confused:) gluty po kolana miala... Mam nadzieje ze po tygodniu nie zaczna sie zadne chorobska rozprzestrzeniac:baffled:

Fajne odglosy na tych Waszych drzewkach dziewczyny... milo tak z ranca sobie ptaszkow i zabek posluchac...:tak: Majoszka, mi sie tez Twoj link nie otworzyl... (powodzenia na badaniach!)
Aga, Kaya jak byla przeziebiona, to tez dostawala takiej swedzacej wysypki... cos jak pokrzywka, ale nagle sie pojawialo i szybko znikalo... ponoc przy infekcjach moze sie tak dziac, bo nie bylo to uczulenie na leki bo mloda nic nie dostawala...
Ewe, ja myslalam, ze u Was to zawsze cieplo;-) U nas chlodek, ale slonecznie, a w weekend slonca ma nie byc, za to 6-8 stopni, to tez niezle...
Alex, najwazniejsze ze Oli sam probuje przynajmniej, zawsze to jakis kroczek do przodu:tak:
Paula no wlasnie za niedlugo sie pozbedziesz rozdarciuchy na weekend;-) D przyjedzie? Bo by Ci sie pomogl odstresowac troche;-):-)
Dotka, chyba spacerek udany byl? Widze ze macie bardzo poukladany rozklad zajec z Krzysiem:-)
Magdalenka, dacie rade.... nie ma to jak mezczyzna jest w domu;-) Byle tan mezczyzna nie dal mamusi popalic;-):-)

Ide zaraz wstawiac jaja na kotlety jajeczne.... a co tam, z calej porcji zrobie, najwyzej jeszcze na jutro bede miala obiad z glowy;-)

Aaaa jak ktos lubi filmy sensacyjne i Mela Gibsona, to polecam Edge of darkness.... Jak dla mnie to bardzo ciekawy, dawno nie ogladalam filmu w tym klimacie...

Znow edytuje...Dota, Dzien tesciowej?:) Zaraz zadzwonie, to sie mamusia ucieszy , a na pewno zdziwi :D

Ostatnia edycja:
już piszę inaczej-bo cos mam problema z kopiowaniem :szok::wściekła/y:
wystukam to ręcznie :-D
GŁOSUJCIE ;-):tak::-)-może teraz sie uda :confused::confused::-D
Posadź Drzewo 2.0

Pryzy-dzięki ;-)

a nie wiem o której Wam napisze wieści od Gina bo będzie dziś moja sis...??? no nic jakos na chwilkę odpalę kompa.

Kasia- czytam czytam.... tylko zapomnialam ze to dopiero o 19:30....:sorry2: A swoja droga co tak pozno??? Nie moglas sie wczesniej umowic.... ? my tu umieramy z ciekawosci!!!:-p:-p:-D;-):-)

reklama
młody mi odpadł...-oglądał AUTA i coś cicho....wchodzę do pokoju a on śpi... to zostałam sama.... ;)

EDYTUJĘ
-Alex-nie umrzesz nie nie nie.... :-p:-D
co tak póżno....mogłam iść na 15:30 ale mi nei pasowało bo z Kubą nie miał kto zostać....J pojechał do lasu i wróci ok 18-tej.

Ostatnia edycja:
Do góry