reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej,hej:-):-):-)

Kasia i myslisz,ze ja to przeczytam:-p i wiesz, musze napisac małe sprostowanie-Kuba nie zabrał tych zabawek,to ja je wrzuciłam do torby.....myslałam,ze powiedzialam Ci o tym:sorry2:;-) Tak ładnie Kuba sie nimi bawił a Krzysio i tak ma tych zabawek za duzo:-D

Pryzy
no nie! skargi na Kajunie???? ładnie,ładnie;-):-D

i dzieki dziewuszki za odp. w sprawie tych drzemek-wczoraj znowu mały zasnął w dzien:-D

Aga moze Łukaszek nie do konca był wyleczony?nie wiem czemu tak czesto choruje....bieeedny,zdrówka zyczymy!!!:tak:

Alex wez futro z norek i czape....:-p przynajmniej jak sie wystroisz do Polski to bedzie widac,ze swiatowa kobieta przyjechala:-p:-D;-)

Paula a co teraz na wiosne babki sobie robią z włosami? jakis nowy trend?;-)

u nas znowu piekne słoneczko,zadnej chmurki ale teraz na termometrze tylko +3...

udanego dnia babeczki!!!:-):-):-)

reklama
Hej!

Amelucha śpi więc mam chwilkę ;-) muszę troszkę posprzątać... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... :-D

Kasia a ja przeczytałam :-D fajne ;-)

Aga zdrówka dla Łukaszka :-)

Pryzy a Kaya już nie płacze?

Dota jakie trendy? wiesz każdy lubi co innego ;-) dużo osób odchodzi od pasemek, blondynki się przyciemniają, a w strzyżeniu raczej dowolność zależy na ile kto odważny ;-)

Jak się uwolnię od dziewczyn to na jakiś pokaz bym się chętnie wybrała... ;-)

Miłego dnia!!! :-):-):-)

kasiamaj- fajne uśmiałam się:-D:-D
paula- a może sobie choć raz odpuśc to sprzątanie bądź człowiekiem nie maszyną;-)
dota- no ja właśnie obawiam się ze on niedoleczony, bo jak byliśmy na kontroli to mówiła że ma jeszcze czerwone gardło:sorry2:

hej gwiazdeczki

wpadłam tylko się odmeldować, powiedzieć kasi, że cieszę się, że wyszła z tego cało, wszystkie was pozdrowić :-)
zmykam i nie prątkuję - leci ze mnie nosem i oczami :baffled: woda nie katar... :baffled:
a mała kaszlu dostała :baffled: normalnie mnie wywiozą nieługo :baffled:
tak więc dla wszystkich chorowitków: niech moc będzie z wami! :blink:
paula a technikę koloryzacji zwaną painting stosujesz? ;-)

słońce wyłazi :-p

Kata to idz!!! aaaa sio!!! zarazko jedna:-p:-p:-D ale zdrówka Ci zycze,tak tak!!!:tak:

a ja juz posprzatałam....mam ochote okna umyc ale kurcze mały pewnie bedzie mi przeszkadzał:baffled:;-)

i świeta sie zblizaja wilelkimi krokami....trezba cos poszukac na zająca...oj pomysłów brak:-D

dota- umyłam jedno okno:tak::tak: a jak się czuję? szczerze mówiąc do d.... bo nie moge od tygodnia jeść słodyczy bo mi niedobrze się robi i strasznie senna jestem i w ogóle samopoczucie mam denne, z Łukaszem czułam sie lepiej:sorry2:

Aga jak byś zobaczyła to pobojowisko i te ilości paprochów i okruchów na dywanie to też byś sprzątnęła :-D

Dota mnie też okna zapraszają do mycia. Ale poczekam na cieplejszy dzień ;-)

Kata fajna koloryzacja w salonie się bawiłam teraz rzadko ;-)

reklama
Do góry