Nie witam sie bo i tak nie mam z kim

O tej porze nikt normalny nie siedzi na bb, nawet Kacha, ktora dzieciaki najwyrazniej chca wykonczyc;-)
Trudno sie przedrzec przez wszystkie posty, bo jakis las zaslania;-)
Paula, no wlasnie zapomnialam napisac,ze rzeczywiscie masz stalowe nerwy, a D bezgraniczne zaufanie do zonki:-)
A co do Kayi, to drze sie jeszcze... dzisiaj od progu sie do mnie przykleila i nie chciala wypuscic, ale ja przekonalam i w koncu powiedziala " idz Mama", ale zaraz jak wyszlam, to usllyszalam placz

Ech.... ciezko byc taka twardzielka i jeszcze dziecko przekonywac z usmiechem, ze bedzie fajnie

Jutro R wysle, bo rano w domu bedzie... Chce zobaczyc, czy bedzie jej latwiej sie z tatusiem rozstac... Ale powiem Wam ze psychicznie, to ciezko jednak... Mysle ze jakby mloda jezyk znala, to byloby jej znacznie latwiej, a tym samym i mi byloby lzej na duszy

Aaaaa, dzisiaj to w ogole jak po Kaye poszlam, to dwojka dzieci sie do mnie przykleila, zwlaszcza taka dziewczynka....tulila sie i patrzyla w drzwi i wolala mame...masakra jakas Pol godziny siedzialam z dzieciakami na kolanach, a Kayunia sie w tym czasie bawila, albo troche przy mnie stala i ja zagadywalam, bo nie mialam sumienia tych placzacych maluchow odganiac, a juz mi kolana zbraklo zeby i ja posadzic

Zeby nie bylo tak pesymistycznie do konca, to pochwale moja dziewczynke, ze sobie dzisiaj podspiewywala po francusku "panie Janie", chociaz po polsku calkiem dobrze umie, wiec moze jednak lyknie nowy jezyk dosc szybko
Ewe, no to powodzenia i zeby takich dni sie wiecej trafialo!
Jutrzenka, a co tam... wlosy szybko odrosna, a Kuba na pewno ladnie wyglada, tylko po prostu innaczej niz sie spodziewalas:-)
Dotka, no widzisz przez Ciebie Kuba byl podejrzewany o "lepkie raczki"...
Chorowitki zdrowiejcie szybko! U nas tez teraz jakies dziadostwa sie szerza... mi tez jeszcze katar nie do konca zniknal, ale odzyskalam wech i juz nie jest to takie upierdliwe, wiec moge powiedziec smialo, ze sie czuje zdrowo:-)
Dobra ide sobie, bo R mi zaczyna chrapac przy kompie