reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
jak tam zmoczone jesteście???:-):-):-)
u nas dziś Kubuś polewał wodą :tak:
Paula-biedna Alanka -zdrówka dla malutkiej.
Pryzy-no to macie już sezon otwarty-jak grillek już zaliczony :tak:;-)
Kasia-ja to sie nie przeterminuję-druga cc mnie czeka a to pewnie przed czasem nastąpi...:tak:

co tam jeszcze????
dziś słonecznie to pewnie lufrujecie???

miłego dnia Wam życzę.
my chyba też zaraz na spacerek.....

reklama
witam sie praktycznie juz poswiatecznie.

u nas bardzo intensywnie spedzone swieta. Wczorak na 9 u mojej siostry, potem na 12 do tesciow. Zladowalismy po 15. O 18 przyszli do nas tesciowie i R brat z zona i jeszcze jedna bratowa (sama bo jej maz a R brat gra w zespole i mieli wesele). Posiedzieli do po 21.

Dzis na po 13 pojechalismy do mojej siostry na obiad, wrocilismy po 17 i zaraz idziemy na herbatke do innego R brata (hehehe ma ich 4 to jest wybor ;-))

kuba dzielnie sie trzyma, dzis spal moze ze 20 min w wozku bo usnal jak R z nim poszedl do mojej sis (obudzil sie przy przekladaniu go do mojej siostry lozka). Wczoraj zasnal dopiero jak wrocilismy od tesciow czyli ok 15:30. Takze spisal sie na medal, poza tym spalismy do 8 :-):-).

Paula zdrowka dla Alanki

Pryzy zazdroszcze tego grilla, tez bym karkowke zjadla :tak::tak:

Kasia a czemu wiesz ze bedzie miala cc???

i tyle narazie bo zaraz wychodzimy

odezwe sie potem

paaaa

hejka
my już w domku.
Jutrzenko-bo mi już powiedział gin.ale też ze względu na moje dolegliwości...tak jak przy Kubie.
z tego samego względu...no chyba że się nie zgodzę i będę chciała normalnie.
i tak jak rozmawiał ze mną to jak termin mam na 22-ego to tak może mi tydzień wcześniej zrobić -czyli na początku lipca.
Dotka-ale się cieszę!!!!

dziś Kuba pierwszy raz na spacerku bez rajstopek ;)
jak tam wędrowniczki???
wróciły już do domku???

Kasia czyżby Dotka jakiegoś posta usunęła? Bo napisałaś, że bardzo się cieszysz i nie wiem o co chodzi ;-)
Iza też bym sobie taką karkóweczkę z grilla strzeliła, ale pogoda jeszcze niezbyt na grillowanko:sorry2:
Paula dużo zdrówka dla Alanki :-)
Jutrzenka no to intensywnie święta spędziliście, teraz by się tydzień urlopu przydał, żeby odpocząć ;-)

U mnie dzisiaj było baaaardzo leniwie, aż za leniwie, nie lubię takich dni. W ogól już coraz gorzej wytrzymuję z jedną panną, która tu mieszka i będę zmieniała lokalizację mieszkania, bo w tej okolicy gdzie mieszkanie chcieliśmy jest istna posucha, a niedługo przez tą pannę w psychiatryku wyląduję, albo w nerwach emocje mnie za bardzo poniosą i ktoś będzie miał buźkę obitą :cool2:
Co do lanego poniedziałku, to rano mnie mąż obudził kubkiem zimnej wody na głowę, a później i Oliś i Jessi przy zmianie pieluch też mnie olali :-D

No właśnie Kasiamaj mnie też zaiteresowałaś z czego się cieszysz w sprawie Dotki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam poświątecznie.
U nas obydwa dni spędziliśmy poza domem i jedstem ciut tym zmęczona. Najchętniej perzeleżałabym dziś cały dzień w łóżku na zmianę z pilotem i książką w ręce. No ale cóż, moja trójeczka jest innego zdania.

Kasia czyżby Dotka jakiegoś posta usunęła? Bo napisałaś, że bardzo się cieszysz i nie wiem o co chodzi ;-)

hihi...nieeee:) Kasia chyba się cieszy,ze niedługo przyjezdzamy do nich na łikend;-):-) :-):-)

dzien dobry!!!!!!!!:-):-):-)

i po świetach....szkoooodaaa.....my jeszcze dzis we trójke,jutro Krzys do pracy:-(
Ale sobie pojezdzilismy....pozwiedzalismy....achh:-):-) i wiecie tak sie ciesze,ze ten nasz Krzysio lubi jezdzic samochodem...kurcze juz ja mialam takie chwlie,ze mi sie nudziło....tyłek mnie bolał od jazdy:-D a mały cały czas dzielnie sobie siedzial zapatrzony za okno:tak:;-)

a jak u Was??? pogoda dopisała??? (u nas prognozy sie nie sprawdziły i pogoda była ładna:tak:)
no i mam nadzieje,ze zdrówko Wam wszystkim dopisuje:tak:

ide na sniadanko a potem na zakupki jedziemy i nad morze...hihi:-p:cool2::cool2:

miłego dnia w pracy i w domkach!!!:-):-):-):-)
paaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Pierwsza-WITAM ;-)

pogoda nam sie popsuła...ale to nic i tak pojedziemy poszaleć na placu zabaw :tak:
muszę chleb kupić przy okazji bo ten co został to czerstwy że ojej...:szok::-D:-p
-i jakoś smaka na niego nie mam-może zrobię tosty jajeczne???

jak Wam noc minęła???

my już od 7-ej na nogach-młody się rozszalał z samego rańca :baffled: -i nie dał mi pospać.

Kasia-nie Dotka nic nie usunęła :no::-) pisała że się do nas wybierają ;-)

no dziołchy....-nowy tydzień sie zaczął....:tak::-p

miłego dnia dla Was!!!!
:-);-):-);-)

reklama
cześć Dotka i Kasia.
U nas pogoda fatalna. Deszcz ciągle leje i jest chłodno. Spacerek raczej dziś odpada. A do tego od dziś mój R pracuje do 17 a nie do 16. A raz w tygodniu nawet do 18.

Do góry