reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja sie witam poświatecznie

ale mi sie nie chce pracowac :confused::confused::confused:

u nas tez pogoda do bani ale swieta byly w miare. Niedziela piekna, wczoraj do 14 tez, R byl dwa razy z kuba na spacerze, przeszli pewnie z 10 km :tak:. Potem razem jeszcze wieczorkiem spacerkiem pochodzilismy, zanim do R brata poszlismy :tak:, ale troche kropilo.

Dzis R z kuba, nie poszedl do pracy, nie chcialo mu sie ;-)

my dzis do teatru jedziemy na 19:30, srednio mi sie chce, wrocilmy pewnie ok 23 :baffled::baffled:. Ale trudno, trzeba jechac kultury lyknac ;-):-D:-D

to tyle laski bo praca, praca praca,

milego dnia :tak:

reklama
Hej!!! :-D

Wody u mnie nie ma bo licznik w budynku zakładają... :sorry2: poszłam pod prysznic a tu ani kropli :-D:-D:-D no nic... poczekam... :-D bo i Jula miała chęć na kąpiel z rana... wczoraj usnęła na brudaska koło 17 :-D a wstała dziś o 7 :tak: ma melodię do spania :-D

Pogoda też u nas pod psem... :-( szaro i buro... i ma padać... :dry: a było tak ładnie w święta...

Ciekawe czy listonosz przyjdzie z paczką... zamówiłam lokówkę do włosów, równo 14 dni temu wpłaciłam kasę a paczki ani widu... :wściekła/y: zadzwonię chyba do tej laski... :cool: do soboty muszę ją mieć bo mam 5 klientek na czesania weselne... :baffled:

Ło matko ale smrodek... :baffled::baffled::baffled: młoda stęka na nocniku :oo::errr::rofl::-D

Miłego dniaaa!!!!!

Witam!!

Święta i po świętach... Fajnie było, szkoda, że już do pracy:-( Posiedzieliśmy, pospacerowali. Filip się tak rozgadał ostatnio, że nawija bez końca i w kółko o autobusach, tramwajach i pociągach. No i jeszcze od wczoraj odkurzacz jest na tapecie.
Zobaczył reklamę w tv odkurzacza z playskool - zabawka i teraz non stop: odkurzacz chce, ja, ja, będę odkurzał. Normalnie można oszaleć. I nie wiem czy mu kupić czy nie..
Paula, zrobiłam ten twój przepis na masę budyniową i wyszła pycha, super puszysta. W ogóle sew zajada się tym ciastem i pyta, kiedy znów zrobię, a to jeszcze nie zjedzone.
A z tą lokówką to faktycznie kicha, 2 tyg. czekania, hmmm, ja przed świętami dostawałam przesyłki z dnia na dzień. Zadzwoń najlepiej.
Jutrzenka, a na jaką sztukę się wybieracie?

Dla pozostałych pozdrowionka :tak:

Spadam zaraz do US zanieść pita, hehe..

ach i ja sie przywitam
u nas tez fajnie w swieta pogoda dopisała i dzis juz szaro buro i kropi
pozdrawiam miłe panie

Elcia jaka Ty rozgadana :szok::szok::szok:

Asia jedziemy do Bajki na sztuke "Sceny dla doroslych czyli sztuka kochania"

Paula wez nie pisz na niebiesko/fioletowo bo ciagle mysle ze to Dota :confused::confused:;-);-)

Ostatnia edycja:
Asia cieszę sie że mogłam pomóc z tą masą :tak:;-):-)
A lokówka właśnie przyszła :-D a zdążyłam zadzwonić do tej dziewczyny :-D
Trochę oszukują w opisach... wszędzie piszą że ma 25W mocy a na prawdę ma 16W :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale i tak ładnie grzeje ;-)

Elcia napisz coś więcej... Jak Oliwka? Schodzi jej ten płyn z uszu?

Jutrzenka :-D:-D:-D kiedy ja lubię fioletowy kolor... :-D:-D:-D róż może być? :-D:-D:-D

Paula no widzisz od razu lepiej :-D:-D:-D. Ja w domu jak przegladam to widze avatarki a w pracy mam inna rozdzielczosc ustawiona i jak chce widziec calego posta to nie widze kto pisze ;-)

reklama
Jutrzenka ale ci super z tymi biletami. Ja musiałbym zapłacić za dwie osoby 120 zł żeby pójść do teatru:(
Paula no ale jak podali w aukcji inną moc niż dostałaś to przynajmniej pozytywa nie wstawiaj im. Bo to przecież jawne oszukiwanie klienta.

Do góry