reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
o jaaaaaaaa.....dobreeeeeeee:-D:-D:-D

sama sobie obejrze....wołałam małego ale siedzi u siebie :-D łaski bez!:-D

to miłego spacerku!!! ja tez spadke robie:))

kata- a które samochody mają hamulce ręczne z lewej strony kierowcy?:nerd::sorry2:;-)

Mój na przykład:-D:-p:rofl2:

Dotka marcel też kocha strażaka sama i jeszcze listonosza pata:tak: Ja ważę 52:baffled: chciałabym przytyć z 4kg bo mi spodnie z 4 liter spadają:wściekła/y:

Kata ja zawsze lubiałam oglądać jak inni tańczą ( i zawsze w duchu zazdrościłam im:tak:). Jak byłam mała to czasami chodziłam oglądać zawody w tańcu towarzyskim:tak:

Jedziemy dzisiaj sobie do parku spotkać się z koleżankami, Marcel znów się wybiega:tak: fajnie, że jest już na tyle duży że nie trzeba za nim krok w krok chodzić.

Sylwka Ty chudzinko:-p;-)polecam makarony,czekolade-przynajmniej mi to pomogło przytyc:tak:seriooo!!!:-) i tak na oko 3 razy w tygodniu trezba brzuszek cwiczyc-bo niestety np. u mnie jak udało mi sie troszke przytyc, to pierwsze co w brzuszek mi wchodziło...:-D ale bardzo łatwo ten tłuszczyk zrzucic:tak:;-) :tak:

To udanego wypadu z maluchami!:-):-)

ide na herbatke:-)

Aga ale Tobie wolno:tak::tak: a nawet Ty musisz wazyc wiecej:tak::tak: ja w ciazy ponad 20 kg przytyłam...;-)

a! i Aga:-p:-p:-D

u nas padał deszczyk...teraz wychodzi słonce...poczekam jeszcze ze spacerkiem z godzinke...taka pogoda niepewna:baffled:

A u nas slicznie, he heh....:tak::-p:-)

Czesc w ogole....:-)

Kacha- i jak tam? Przyszla @ ?
Sylwia- czyli innymi slowy chcialabys byc taka jak alex....:-D:-D;-) Bo ja waze 56 kg.... :-)
W sumie mnie to akurat pasuje, pamietam ze przed ciaza wazylam 48 kg i bylam przerazliwie chuda, a teraz jest w sam raz....

Co do bajek to u nas ani strazak Sam ani listonosz Pat nie robia furory, za to myszka Mickey jest numerem 1 od zawsze... i jeszcze Mali einsteini....:tak:

woowww... ale macie tempo... nie nadążam czytać!!! :-D

U nas właśnie padał grad! :szok:

A wicie co moja córka zrobiła? Wychodzi z łazienki i mówi "Mamo! Mam kładkę, zobacz!" Zdjęła spodnie ja patrzę a ona sobie moją wkładkę przykleiła tylko że taśmą do pipki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D boshe jak ja ja KOCHAM!!! Taka jest pocieszna... :-D:-D:-D

Co do YCD to tak mnie te bliźniaki wkurzaja... :crazy: paskudni a zachowują się jak by byli nie wiadomo jakimi gwiazdami... :baffled:

Amelucha śpi... dziś od rana tak mi czadu dała że normalnie zostawiłam je w domu i z psem wyskoczyłam bo czułam że wybuchnę... :zawstydzona/y:

Idę troszkę sprzątnąć kurze z półek...

Miłego dnia dla wszystkich :-)

reklama
paula- dobra jest twoja Jula:-D:-D:-D
a mój Łukasz ostatnio jak kupiłam sobie dwa nowe staniki to zwinął je z reklamówką schowął się w łóżeczku i przymierzał. A jak chciałam zabrać mu je to powiedział że to niunia:szok::szok::szok:

no tak pogoda się popsuła i ruch się zrobił na bb:-):-)

Do góry