Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@ nadal brak i wkurza już mnie to. Dzisiaj robiłam test i wyszedł negatywny, coś czuję, że mi po ciąży organizm ześwirował. Od ponad tygodnia czuję się jakbym w ciąży była, albo jakby @ miała przyjść i jak na razie to g... z tego wychodzi
Albo niech w końcu ta @ się pojawi, albo niech w końcu test wyjdzie pozytywnie, bo mnie już trafia taka niepewność...
Dziwne...

Spróbuj, powiedz że @ nie ma, dwa testy pozytywne a jeden negatywny, na bank Cię skieruje na krew
:-)

-przywołuję Cię do porządku.

. Rano wstal zdrowy, do 14:30 nie spal i bylo ok, tylko zaczelo mu troche z nosa leciec. Jak zasnal to wstal chory, tak samo jak na poczatku marca. KAszel szczekajacy, nie mogl oddechu zlapac, plakal, jak sie uspokoil i lezal na naszym lozku to tak dziwnie harczal. Wyszlam z pracy pojechalismy do lekarza (mojego rodzinnego bo pediatra juz nie przyjmowala a nie moglam sie do zadnej prywatnej dodzwonic jak na zlosc
) ale nas przyjal. No i znowu takie objawy to krtan :-

.

. Ale ogolnie to tragedia z tymi fotelikami 

.