Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kacha powiedz to hodowcom - oni nie mają skrupułów bo dla nich liczą się zyski a nie to jak taki pies zostanie wychowany i przez kogo :-(to nie jest wina psa jak trafi do nieodpowiedzialnego właściciela, bo panuje np. moda na taką rasę
Ale cos malo dzieci bylo dzisiaj... moze to przez ta duchote, bo burze zapowiadaja i od 2 dni sie kisi niemilosiernie... mialam cos sprzatac, a tak sie nie chce w taki ukrop... A klime boje sie wlaczac, bo od 2 m-cy, to ciagle cos mnie lapie (narazie odpukac jestem ok

A moje dziecie, to juz chyba sie na dobre odzwyczaja od popoludniowego spanka... na lato nie mam nic przeciwko, bo szkoda dnia, chociaz z drugiej strony, wieczorkiem nie da rady nigdzie wyskoczyc... a moze to takie chwilowe?... (w kazdym razie od 8 rano, do 8 wieczorem bez problemu wytrzyma i jeszcze sie buntuje czasem, ze za wczesnie na spanie
)
)... Ale ja tam sie nie znam... a w domu, to bym najchetniej jakas miniaturke sobie trzymala, chociaz tak naprawde kocham duze psy
Ale musze przyznac, ze Dota Z ma fajniejsza blisko domu;-)
Ja musze z kolei jakies akcesoria do piasku mlodej kupic, bo sama sie nie upomina, a w sumie wole niech sie w piachu babrze niz po slizgawkach lata:-)
bo kinia trochę dłużej) pojechaliśmy do moich rodziców
;-)
;-)