Ataata
Grudniowa Mama '07
Dziewczyny ale zemnie mongoł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyszło mi dziś łóżeczko, byłam tak zaskoczona, bo wczoraj zrobiłam przelew więc spodziewałam sie go dopiero po niedzieli... no i taka podniecona zaczęłam je rozkładać z mamą, postanoiwiłam je złożyć od razu no i zaczynam sie bawić srubkami, okazało sie że jakiś dziwny śrubokręt trzeba do tego, no więc wsadziłam śrubke do dziurki i zostawiłam to tak na środku pokoju.... ide ze śrubokrętem i ........... weszłam na to cholerne łóżeczko, a raczej na te 2 boki co sie na śrubce trzymały.......... i jak mi to runęło na ziemie tak............. cholera rozwaliłam łóżeczko!!!!!!!!!!!!!!

Jestem tak wściekła że niewiem, normalnie pękło mi drewno tam koło dziury na śrube i teraz trzeba to skleić!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie szlag mnie trafił!!!!!! Co za idiot zemnie!!!!
Potem zaczełam szukać kleju żeby skleic szybko i cholera znalazłam ale pustą tubke!!!!!!!!!!!!! Tak sie wkur*iłam, że mi sie już odechciałao składania tego łóżeczka...
Jak można rozpierniczyć coś pierwszego dnia, gdzie ktoś inny używał tego przez 2 lata i ani nawet ryski nie zrobił... no to trzeba sie Ataata nazywać!!!

Przyszło mi dziś łóżeczko, byłam tak zaskoczona, bo wczoraj zrobiłam przelew więc spodziewałam sie go dopiero po niedzieli... no i taka podniecona zaczęłam je rozkładać z mamą, postanoiwiłam je złożyć od razu no i zaczynam sie bawić srubkami, okazało sie że jakiś dziwny śrubokręt trzeba do tego, no więc wsadziłam śrubke do dziurki i zostawiłam to tak na środku pokoju.... ide ze śrubokrętem i ........... weszłam na to cholerne łóżeczko, a raczej na te 2 boki co sie na śrubce trzymały.......... i jak mi to runęło na ziemie tak............. cholera rozwaliłam łóżeczko!!!!!!!!!!!!!!

Jestem tak wściekła że niewiem, normalnie pękło mi drewno tam koło dziury na śrube i teraz trzeba to skleić!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie szlag mnie trafił!!!!!! Co za idiot zemnie!!!! Potem zaczełam szukać kleju żeby skleic szybko i cholera znalazłam ale pustą tubke!!!!!!!!!!!!! Tak sie wkur*iłam, że mi sie już odechciałao składania tego łóżeczka...
Jak można rozpierniczyć coś pierwszego dnia, gdzie ktoś inny używał tego przez 2 lata i ani nawet ryski nie zrobił... no to trzeba sie Ataata nazywać!!!

To niesamowite jak chcac cos zrobic szybko mozemy to zniszczyc albo sobie zrobic krzywde
a wlasnie dobrze ze sobie i dzidzi nic nie zrobilas
uwazaj nastepnym razem

mam nadzieje ,ze nie wyladaowala w szpitalu jeszcze