reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Nie patrzylam akurat w H&M ale to pewnie dal maluszka a ja musialam kupic dla Wicia taki duuzy.Problem z zapieciem jest natomiast taki ,ze jak jest po srodku to ciezko sie wklada do niego dzidzie, najlepszy dla mnie to taki rozpinany na calej dlugosci z boku a dla Witka to jeszcze taki zeby zapiecie konczylo sie w nogach a nie u gory bo inaczej rozepnie.;-)

reklama
Witam! Ja również mam termin porodu w grudniu.:-)Z zainteresowaniem śledzę wątki dotyczące przygotowań rzeczy i miejsca dla dzidziusia:tak:. Łóżeczko planujemy poskładać dopiero jak będę w szpitalu. Pościel i ubranka są już przygotowane. Wózek mamy upatrzony ale kupimy go dopiero po powrocie ze szpitala z naszą córeczką:-D.

Witajcie "stare" i "nowe" Grudnióweczki :-)
Sabrinko witaj ponownie po długim okresie absencji ;-) Kolejna dziewczynka w drodze :) Oj nasi Synkowie będą w przyszłości prowadzili prawdziwe walki o panienki ;-)
Soida napewno dacie radę, innego wyjścia po prostu nie ma ;-) My też jesteśmy tutaj sami, cała rodzinka w Polsce... A co do rodziców to chyba taka jest ich rola, żeby się martwić ;-) Moja Mamuśka jakby mogła to by mi tutaj kamerkę zamontowała, żeby na bieżąco wiedzieć co się u nas dzieje... Ale jak narazie pozostaje nam bankrutowanie na rozmowach telefonicznych ;) Próbowałam ograniczyć te rozmowy, ale jak się nie odezwę przez dwa dni to już mam telefon od rodziców, bo mi się Mama schizuje, ze juz napewno na porodówce jestem ;-)

Dziewczynki dajcie znać jak tam po wizytach u lekarzy...
A tak swoją drogą to sporo tutaj stronek od wczoraj przybyło ;-) Coraz bardziej rozgadane się robimy :-) Ale to dobrze, w końcu niedługo Maluchy będą z nami i niewiadomo ile czasu zostanie nam na pogaduchy ;-)

Kasia co do tej kamerki to mysle ze lepiej dla mamy zeby nie zawsze wiedziala co robicie :-D;-)
A na rozmowach to i my bankrutujemy ale boje sie ze po porodzie bedzie gorzej bo bede siedziec cale dnie w domu i jeszcze dzidzia bedzie mnie kazdego dnia zaskakiwac czyms nowym wiec napewno zechce sie pochwalic :tak:
Aj taki to jest juz nas los :-)

No wlasnie dziewczynki, z trudem nadrabiam zaleglosci w czytaniu, ale lepiej tak niz jakby mialo byc pusto:)

Sabrina, milo Cie znow widziec na bb:) I witam tez nowa kolezanke. Widac, ze jednak w grudniu wcale tak malo dziewuszek sie urodzi, tylko do tej pory sie ukrywaly:DD

Dawajcie kobitki znac jak tam Wasze wizyty u lekarzy! Wyjatkowo sporo ich sie na dzis uzbieralo:)

Kasia, to zmobilizuj rodzinke do zakupu kamerki, mikrofonu i sluchawek (naprawde tanio mozna kupic) i pozakladajcie sobie skypea. Ja tak wlasnie sie codziennie kontaktuje z rodzinka z Polski i juz pomijam dotychczasowy koszt rozmow telefonicznych, ale zazwyczaj i jakosc rozmow jest lepsza i mozna sie zobaczyc (a ja juz ponad rok nie bylam w Polsce, wiec to tym bardziej mile dla mnie)
A co najwazniejsze moi rodzice specjalnie dlatego sobie internet zalozyli, zeby moc niedlugo na codzien podgladac jak im wnusia rosnie:)

zgadzam sie z pryzybela :-) ja teraz jak bylam w domu to zalozylam mamie konto na skypie i powiedzialam, ze od dzis koniec ze zwyklym telefonem bo to nie ma sensu! a jesli chodzi o miedzynarodowe rozmowy to tym bardziej!
teraz juz tylko mama dzwoni, zeby powiedziec ze zaraz bedzie probowala zadzwonic na skajpa :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry