reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sabrino to czekamy na relacje no i na relacje od Viki bo jesli dobrze pamietam to tez dzis ma dzis wizyte.
Ja narzaie mam lepszy humor bo dzis ma przyjechac tez szwagier gorzej bedzie jak cos znowu nie wypali , to juz mnie naprawde rozniesie chyba:zawstydzona/y:;-)
Co do USG w ciazy to u mnie choc chodze panstwowo robia USG przy kazdej wizycie, tak bylo tez w poprzedniej ciazy.Jak narazie nie widze zeby z mozgiem Witka bylo cos nie tak no chyba , ze moge mowic o jakiejs nadaktywnosci mozgu;-) bo Witek jest niesamowicie zywy i czasem tak kombinuje ,ze az mi sie wierzyc nie chce co takiemu moze do glowy przyjsc:-D

reklama
Witajcie dziewczynki,
Viki uważaj na siebie. Dobrze, że to fałszywy alarm był. Daj znać co lekarz powiedział na wizycie.
No Aneczka, liczę, że mężuś Twój załatwi sprawę roletową. A Ty się nie denerwuj. Szkoda malucha!
Magdalenka co do USG - to jakieś głupoty. Pytałam też o to swego lekarza od USG. Nie ma możliwości aby coś złego stało się maluchowi. Nie masz się czym denerwować. Często jak ludzie nie wiedzą na czym to polega, to wymyślają, że na pewno to szkodzi.
Sabrinka daj znać jak po wizycie. Trzymam kciuki za Was!

Belka co do czytania w myślach to prawda ;-) słyszę "czemu mi nie powiedziałaś, że chodzi Ci o to i o to?" wrrr czy aż tak trudno zrozumieć, że nie zawsze musi być "kawa, na ławę"? ...

Witajcie!!!:-)
No to dziewczyny czekamy na Wasze relacje z wizyt u lekarza:tak:

A my byliśmy wczoraj na zakupach w IKEA a tam już świątecznie, kurcze az się rozmarzyłam...choinki, ozdoby świąteczne, lampki....no pięknie...tylko brakowało muzyczki świątecznej z dzwoneczkami w tle;-)

Z drugiej strony taki świąteczny wystrój mówi o zbliżających się się świętach...czyli nasze maluszki już niedługo będą z nami:-)

papa

Hej Dotka, mówisz, że już świątecznie? Jeju przecież to jeszcze ponad miesiąc!
A jak u Ciebie? Wszystko dobrze z brzuniem? Wszystko już przygotowałaś na przyjście na świat Krzysia?

Wiesz Ewcia jak jest, czasem już mi troche ciężko tak nosic tego małego...no ale to problem chyba każdej z nas.
A jeżeli chodzi o przygotowania dla małego to wszystko ładnie przygotowane, oprócz łóżeczka które stoi zapakowane...nie wiem kiedy je rozłożyć:confused:

Lekarz mi mówił żebym rozkładanie łóżeczka zostawiła mężowi jak będę w szpitalu...to przynajmniej nie będzie miał czasu na jakieś głupoty typu:picie z kolegami:-D:-D:-)

Ale tak na poważnie to chyba rozłoże w przyszłym tygodniu:tak:

No a Ty to juz masz chyba wszystko przygotowane:confused:

Ale masz żartownisia lekarza ;-)
U nas już stoi. Nie wytrzymałam. A to pewnie dlatego, że już nie miałam co więcej przygotowywać. Poza tym muszę się nacieszyć tym wszystkim, zanim mały zaabsorbuje mnie totalnie i na radość z ciuszków i innych gadżety nie będzie czasu ;-)

A brzuch też mi ciąży... Dziś w nocy to nie wiedziałam jak się ułożyć. Spałam prawie na siedząco ;-)

Czesc Mamuski :-)
Widze ze nasz watek kwitnie od rana :tak: Ja mialam troche pracy rano wiec dopiero teraz.
dotka u Nas juz ulice poubierane i w sklepach juz wystawy:tak: tutaj przygotowania do swiat zaczynaja sie o wiele wczesniej.
Ja na Twoim miejscu juz bym lozeczko rozstawiala :tak: jak tylko bede miala swoje (mam nadzieje ze za tydzien, poltora) to odrazu rozloze :tak: no chyba ze zmotywuje meza do odmalowania sypialni :-p

Viki, Ataata i Sabrina dajcie znac co u lekarza :tak: wszystkie czekamy z niecierpliwoscia :tak:

Cześć kobietki
Miałam dziś troszkę poprasować ale usypiając Stasia sama zasnęłam na godzinę i teraz już nie zdążę poprasować bo wychodzę na basen. Ale przynajmniej jestem dziś wyspana.

Jeśli chodzi łóżeczko to ja czekam do grudnia bo uważam że bezsensu teraz zastawiać sobie dom, ale ja jestem w troszkę innej sytuacji bo mieszkam w dwupokojowym mieszkaniu a Staś ciągle bryka i troszke by nam to przeszkadzało.

A tak w ogóle to idę dziś na poszukiwanie śpiworka do spania lub materiału na śpiworek dla maleństwa. Mam nadzieję że uda mi się coś znależć choć jest to trudne bo ja jestem bardzo wymagająca co do koloru i wzoru jak również fasonu ( bo wiem dokładnie jaki będzie najwygodniejszy dla dzidzi i dla mnie).

Weroniczko wiem co mowisz z tym spiworkiem.Ja teraz szukalam dla Witka takiego cieplejszego:szok::baffled: rany myslalam juz ,ze nie znajde.W koncu znalazlam cos co mi w miare odpowiada ale to i tak nie to czego do konca chcialam.Wszystkie waskie, rozpinane przez srodek i albo grube jak kurtka puchowa albo wcale nie ocieplane:no:
Wiec zycze owocnych poszukiwan, na szczescie jak juz znajdziesz material to bedziesz mogla sobie uszyc z niego fajny i wygodny fason :tak:

reklama
Aneczka, Weroniczka szukacie śpiworków do spania? Fajne jakiś czas temu widziałam w H&M. Lekko ocieplane, całe z miękkiej bawełenki, z dobrze zabezpieczonym suwaczkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry