AneczkaK
mama bambulinkow
Sabrino to czekamy na relacje no i na relacje od Viki bo jesli dobrze pamietam to tez dzis ma dzis wizyte.
Ja narzaie mam lepszy humor bo dzis ma przyjechac tez szwagier gorzej bedzie jak cos znowu nie wypali , to juz mnie naprawde rozniesie chyba
;-)
Co do USG w ciazy to u mnie choc chodze panstwowo robia USG przy kazdej wizycie, tak bylo tez w poprzedniej ciazy.Jak narazie nie widze zeby z mozgiem Witka bylo cos nie tak no chyba , ze moge mowic o jakiejs nadaktywnosci mozgu;-) bo Witek jest niesamowicie zywy i czasem tak kombinuje ,ze az mi sie wierzyc nie chce co takiemu moze do glowy przyjsc
Ja narzaie mam lepszy humor bo dzis ma przyjechac tez szwagier gorzej bedzie jak cos znowu nie wypali , to juz mnie naprawde rozniesie chyba
;-)Co do USG w ciazy to u mnie choc chodze panstwowo robia USG przy kazdej wizycie, tak bylo tez w poprzedniej ciazy.Jak narazie nie widze zeby z mozgiem Witka bylo cos nie tak no chyba , ze moge mowic o jakiejs nadaktywnosci mozgu;-) bo Witek jest niesamowicie zywy i czasem tak kombinuje ,ze az mi sie wierzyc nie chce co takiemu moze do glowy przyjsc

rany myslalam juz ,ze nie znajde.W koncu znalazlam cos co mi w miare odpowiada ale to i tak nie to czego do konca chcialam.Wszystkie waskie, rozpinane przez srodek i albo grube jak kurtka puchowa albo wcale nie ocieplane