reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko
Samych szczęśliwych dni w życiu,
Uśmiechu na twarzy,
Słonecznych promykow w pochmurne dni,
Lata zimą i wiosny jesienią,
To o czym marzysz - by Twoje było,
a czego pragniesz - by się spełniło!
930.jpg

Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek,
No i oczywiście Zdrowiutkiego i Kochanego Dzidziulka już w krótce...
torty-all.jpg

reklama
okazyjne__14_.gif
bukiecik.gif
gify-okazyjne_015.gif

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

WERONICZKO WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZIN:tak:

Weroniczko najwspanialsze życzenia z okazji urodzin!
Uściski i buziaki! Ewa z Adasiem ;-)

Ja dziś na sekundkę. Od wczoraj czuję się fatalnie. Wracam do łóżka. Trzymajcie się kochane. Nadrobię lekturę po poniedziałkowej wizycie u lekarza. Ściskam weekendowo.

Weroniczka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) i szcześliwego i szybkiego powiększenia rodzinki!

mam tez pytanie - czy caly czas Cie boli to spojenie lonowe???? ja jakis czas mialam spokoj, ale wczoraj jak zaczelo mnie lupac (normalnie jakby mnie tam ktos mlotkiem uderzal!!!) to B. mnie musial podnosic z lozka i podprowadzac do toalety a ja tylko wylam z bolu. jakis koszmar.
dzisiaj jest ciut lepiej, wstaje sama i zmieniam boczki, ale tak mnie napiernicza, ze sama nie wiem co o tym sadzic.
czy bole porodowe sa mniej wiecej takie tylko duzo mocniejsze???? bo jesli takie to ja sie zaczynam coraz szybciej przychylac do znieczulenia :crazy:

jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :-D

Soida z tymi bólami to ja też miałam przez jakieś dwa tygodnie spokuj a teraz na nowo wróciły choć jak narazie są mniejsze niż ostatnim razem. Ale niestety nie umiem Ci odpowiedzieć na pytanie czy są one podobne do bóli porodowych bo tak szczerze mówiąc to najzwyczajniej w świecie nie pamiętam. Wymazałam z pamięcić ból z tamtego okresu i dlatego teraz się nie stresuję porodem bo wiem że i tym razem tak będzie. Trzymaj się cieplutko i jakoś sobie radź. Już nie wiele nam zostało do końca.

Weroniczko i ode mnie Wszystkiego Najnajnajlepszego:tak::tak::tak:
Kurcze a mi sie wydaje od wczoraj ,ze maly lezy jakos zupelnie inaczej niz pare dni wczesniej:confused::baffled:Mam nadzieje ,ze nie fiknal znowu bo jak mi zrobi taki numer to mu chyba Mscislaw dam na imie;-)

Weroniczka!!!
Sto lat, sto lat....Wszystkiego naj naj najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia,pomyślności...Oczywiście lekkiego porodu:tak:

Spełnienia marzeń. Pozdrawiamy!!!
57653153ms1.png

O rany ale mam dzis nastroj.:rofl2:Siedze i z nudow czytam opisy porodow na listopadowkach i rycze jak bobr;-):-DNie moge uwierzyc ,ze juz tak niedlugo bedziemy tez to przezywac.Nie mowie o samym porodzie oczywiscie ale o tym ,ze to mimo wszystko taka wspaniala chwila , po ktorej bedziemy tulic nasze slonka w ramionach.Juz sie nie moge doczekac:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry