reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czesc dziewczyny

ja własnie wrociłam z urodzin, a w zasadzie przywiozłam damiana bo to on był na urodzinach u kolegi.

no i padam na twarz..chyba pogoda mnie dobija.

ewa i soida, leżcie sobie i uważajcie na swoje brzusie:tak:

aneczka, no mam nadzieje ze antoś nie przerodzi się w mścisława...przynajmniej bardzo ci tego zyczę, trzeba miec nadzieje ze tylko sobie szaleje ale najlepiej stoi mu sie na głowie;-)

no nic...ide troche poleżeć...kurcze nic mi sie nie chce...nudyyyyy

reklama
Cześć dziewczyny ;-)
melduje się jak zwykle po kilku dniowej nieobecności:zawstydzona/y::sorry2: W tym tygodniu miałam mało czasu bo przyznam się że brałam ze swoim Andym ślub cywilny i mieliśmy sporo rzeczy do załtwienia obrączki , ładne ubranko itp itd :tak: Wiec jestem już żoną:-);-) Wprawdzie to tylko cywilny a kościelny na Wielkanoc planujemy no ale jednak stan cywilny mi się zmienił;-)

Weroniczko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO zdrówka , szczęsia , pomyślności i samej radości :tak::tak:

soida też mam takie bóle tej kości poprostu ruszać się nie moge, a przewrócenie z boku na bok albo wstanie z krzesła to wiąże się z nie małym bólem:-( No ale na to chyba nic nie moge poradzić trzeba to przeżyć innego wyjścia chyba nie mamy;-)
Mnie od tygodnia męczy ból zęba i chyba jedyny ratunek to dentysta:-(Przwdopodobnie w poniedziałek bede musiała go odwiedziec oby tylko znalasł dla mnie czas:confused: bo teraz ani za bardzo wziaś coś przeciwbólowego ani nic:-(

doticzka a więc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-)

bear3.gif

Czesc kobitki!
Ja jestem ze styczniowek 2008 i chcialam zapytac czy u Was juz cos sie ruszylo?
Bo jesli tak,to zaczynam sie pomalu bac:-):-):-)
Goraco Was pozdrawiam i zycze szybkich i bezbolesnych porodow:tak::tak::tak:

kamalodz u nas narazie tylko fałszywe alarmy i małe zapowiedzi ale jeszcze żaden grudniowy maluszek nie wyszedł na drugą stronę brzusia...

jednak mysle ze juz niebawem się zaczniemy rozdwajać;-)

obysmy wszystkie dotrwały do bezpiecznego 37 tygodnia:tak:

Doticzka Wszystkiego dobrego z okazji slubu!!!
Kamalodz u nas naszczescie jeszcze cisza przec burza, ktora pewni juz pod koniec listopada sie rozpeta;-)
Ja sie wzielam dzis za prasowanko i powiem wam ,ze po wyprasowaniu polowy kregoslup niestety odmowil posluszenstwa i musialam powiedziec sobie pass:dry:
Zmykam wiec i sprzed komputera bo tu tez jakos niewygodnie sie zrobilo.
Narazie papa

Czesc Kobietki i Dzidziolki :-)

Weroniczko z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze dla Ciebie :tak::-)
Szczescia , zdrowia, pomaranczy niech Ci facet nago tanczy ;-):-)
A tak na powaznie to latwego i szybkiego porodu :tak:

Aneczka co do tego imienia to nie wiem czy to dobry pomysl :szok::dry::-D moze ukaralabys synka ale siebie pewnie tez :-D

A ja Dziewczyny dzis sprzatalam i bylam na zakupach :tak: wkoncu kupilismy wanienke i przybory do kapieli dla maluszka i paaaczke pampersow :tak:

Teraz siedzimy i sobie ogladamy, relaks na maxa :-):tak:

Doticzka jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :tak::-)

Viki, Aneczka i belka bardzo dziękuje za życzenia :-):-):-):blink:

Mam pytanko czy na ból zęba moge coś wziąść przeciwbólowego jeśli tak to co?

doticzka spokojnie apap możesz wziąc. kiedys mowiono że pyralgina nie szkodzi a nawet w razie czego podaje się ja noworodkom.przynajmniej jak bylam w ciąży z damianem, bo tez mialam problemy z bolącym zębem.

reklama
Cześć Dziewczynki

Weroniczko - Sto Lat Sto Lat Zdrówka i Radości, Wszystkiego Naj Naj Naj Lepszego i Spełnienia Marzeń - a przede wszystkim łatwego porodu !!!!

Doticzko - Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia - dużo dużo Miłości i Szczęścia !!!

Do góry