• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aneczka-u nas kleszcze też na porządku dziennym-ja do lasu nie wychodzę...i mam...same do mnie przyłażą...tzn.maż mi przynosi w prezencie z lasu...:baffled::sorry2:
a kawusie pij sobie pij...:-)
Dotka-no u nas na wiosce nie ma sieci handlowych :-D:-D:-D-to ja niekumata jestem..:szok::-D:-p:cool2:

hej
a ja miałam problem z netem, bo Łukasz wczoraj coś naprztykał, ale na szczęście udało się naprawić:tak::tak:
i mamy nowe zwierzątko domowe - wiewiórkę, która robi sobie spacerki po naszym dachu i strychu i kradnie nam orzechy:dry:

i nie wiem co jeszcze idę coś zjeść w dużych ilościach bom głodna:shocked2:

hej hej...:-)
Aga- to wpadaj na szarlotke, bo zrobilam...:-)
Dota- jesli chodzi o dzianiny, to sukienek akurat nie lubie takich, ale sweterki i tuniki bardzo...:tak::tak:
A no i kozaki to ja tez koniecznie musze kupic....
I sie pajakow boje, brrr.....tzn nie mam jakiejs fobii, ale nie lubie blee....

U nas nuda.... tyle ze pogoda caly czas jeszcze fajna.....:tak::-) Nawet teraz chlopaki poszli jeszcze na chwile na plac zabaw....:-)

Ostatnia edycja:
Zdążyłam przed Kaśką!!:-p Już po i będzie -DZIEWCZYNKA!!!:-D:-D:-D TRALALALA
Mój D to myślałam że zacznie skakać pod sufit ale na szczęście się opanował :-p
Kurczę ale strachu się trochę najadłam i jak wychodziliśmy z gabinetu to jeszcze przez pół drogi do domu się trzepałam. Robi badanie i wszystko opowiada - super - aż tu zatrzymuje się na serduszku i cisza, cisza i cisza, po dobrej minucie w końcu nie wytrzymałam i pytam go grzecznie czy wszystko w porządku a ten na mnie że mam mu nie przeszkadzać bo on wszystko chce sprawdzić, bo nie zrobi tego na hipcika i nie powie że dziecko jest na 100% zdrowe a później urodzi się chore. Normalnie aż mi się głupio zrobiło i jeszcze bardziej się zdenerwowałam aż w końcu mówi że wszystko dobrze - uffffffffff. Ale jak już było po wszystkim to zapytał dlaczego się tak denerwuję no to mu mówię że Alex był strasznie chory i powiedział jakie mój lekarz ma mi przepisać na koniec ciąży badania żeby ewentualnie w razie powtórki było potwierdzenie że to nie przeze mnie tylko przez szpital.
Ale w ogóle o czym ja mówię - będzie wszystko dobrze i na pewno nie będzie powtórki z rozrywki;-)

VIKI super że w tym roku tak fajnie się z mężem poukłada - super Sylwester razem. Trzymam mocno kciuki oby nie było zmiany planów

Kaśka - no to mieliście niezły ubaw, a co do kleszcza to będzie wszystko dobrze. Zobaczysz

Alex - jak masz więcej tej szarlotki to poślij do mnie. PROSZĘ!!!

Miłego wieczorku i uciekam na Housa...

dobry wieczór!!!

młodzi-zasypiają
to cisza w domu nastanie...:-)

a ja mam wieści od Basi...:tak::tak::tak: i wiem wiem..co wykazało badanie USG!!!
:tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
będzie mała księżniczka!!!!!!!!
trzymamy kciuki Basiu-niech zdrowo rośnie!!!!

chciałam sobie dziś buty zakupić i kiszka...nie było fajnych...

do tego zła jestem bo zaczęły mi włosy wypadac...łysa będę!!!!-ale pocieszę sietym że po Kubie też mi wypadały i nie wyłysiałam... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co porabiacie..pewnie grzejecie mężusiom wyrka-co??? przyznać się bez bicia.:-D:-D:-D
spadam -do jutra....
karaluchy pod poduchy.

Basia-osz Ty spryciulo!!! uprzedziłaś mnie!!! :szok::-D:-D:-D:-D-no śmiesznie teraz wyszło!!! :-D:-D:-D:-D
byś nie zdążyła!!! tylko młodej smoczek wypadł i musiałam jej wsadzić ....
bo ma takie parcie na niego że mało co go nie połknie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry