reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia mi tez Pryzy w głowie siedzi:tak: napisałabym do Niej na pw ale u nich teraz 5 rano to nie bede Jej budzic:rofl2: naapiszeeee;-)

ale oczywiscie inne dziewuszki tez mi w glowie siedzą:tak::tak: tylko jak juz sie pisze, to czesto czlowiek zapomina zapytac co u nich....;-)

reklama
nie no szacun dla Alex-piękna szarlotka...dawaj przepis :tak::tak: ..bo jutro jadę do tesciów na szaber to przy okazji jabłek trochę zakoszę.
Dotka-no nie o 5-ej rano to tak nie wypada ludziom do łóżka "zaglądać" :-);-):-p

coś bym zjadła...hm...może krówką???
nie mylić z krowa :angry::-D:-p

no własnie Kasia nie wypada;-) napisze o 6.to już taka ludzka godzina:-p
zapytam sie co robią? czy juz wstali???:-p

a co to krówką???:rofl2:

Aneczka chyba dzis w pracy,cos Jej nie ma.

kurka zimno mi,sezon grzewczy dopiero od poniedziałku...niby dzis slonecznie...

Ostatnia edycja:
Dota-widzisz..miało być krówkę :-p:-D
nie wiem jak Pryzy?-ale jakbyś do mnie o 6-ej pukała to byś laciem oberwała...:wściekła/y::tak::-D:-p

młoda śpi a ja melisę sączę...bo już nie wiem gdzie mam ręce a gdzie nogi????

o zaraz lunie..coś pociemniało...albo to mnie przed oczami :-p:baffled::dry:

ale gadulec wam się od rana włączył :-)

nas odwiedziły dwie babcie przy czy jedna porwała mi kinię na parę godzinek
kurde, charczała mi w nocy a dzisiaj gada przez nos, daję jej syrop przeciwzapalnie i siedzimy w domu mimo pięknej pogody :-(
same niusy mam normalnie w tym tygodniu i głowa mi już pęka...

paula ja jak byłam kiedyś młoda (:-D) to też było mi wiecznie gorąco :-p dzieciom nie ma się co dziwić, zresztą cały czas są w ruchu
kasia ale miałaś jazdę :szok: powiem ci, że kinia też czasami ma takie odloty. jak się nakręci to nie przestaje a ja normalnie z siebie wychodzę
wczoraj jeszcze kumpela mnie na drugie namawiała to szczerze jej podziękowałam
oj alex ja nie wiedziałam, że ty taka zdolna jesteś :-p a to zdjęcie to nie z neta? :-D
ooo i dota jakie pyszności postawiła choć ja kawoszem nie jestem ;-)

głosik oddany ;)

o Katka-hej...a no jazda była..myślałam że go popadnę....ufff jak jeszcze pomyslę to mnie szlag trafia...nie wiem co mu sie zrobiło -bo on taki nie był....
czy to kryzys przedszkolny czy wzmożona zazdrość braterska...???pies wie...najgorsze jest to że jak on w takim transie to dotrzeć do niego nie można w żaden sposób...
a potem pepla na okrągło PASIASIAM MAMUSIO PASIASIAM TATUŚ.....i gadaj z nim...
jak pytam dlaczego był niegrzeczny to on pasiasia....
i mówi że był grzeczny...a jak pytam dlaczego przeprasza to on....nie wie????
i tak w koło macieju......
a człowieka aż nosi....
mam nadzieje że jak wróci z przedszkola to mu przejdzie ...;(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry