reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no własnie dzwoniłam do Krzysia,a on mowi,ze juz dojezdza do Pruszcza;-):szok:

tak wiec lece do kuchni posciemniac,ze robie obiad:rofl2: i troche ogarnąć chałupe:zawstydzona/y:

jakbym juz nie zajrzala, to udanego łikenduuuu laseczki!!!!:tak::tak:

cmok!!!:********

Kata-pewnie że dobrze...wódki mi nalać proszę...
Dotka -taka chudzinka niedogrzana to Krzyś częściej powinien to chucherko przytulać :-D:tak:;-)
mnie to smalczyk grzeje -to tak źle nie jest..i mam tylko sweterek na sobie.

ooooo...młoda...głosuje...oooo....już krzyczy....RATUNKU!!! spokoju człowiek nie ma...:szok::-D

Kata-dobra "trzymiem" Cię za słowo :tak::-):-po...no masz racje..jakby w samym fartuszku wyskoczyła nasza Dotka...nonono...Krzyś od razu zapomniałby o obiedzie...:-D:-D:-D

znów się robi szaro i buro...zacznie padac jak nic...

a ja już oczopląsu dostaję od tych aut...przeglądam przeglądam i nie wiem sama...który :confused::szok::-p a J napiera że mam siew końcu określić bo w nast tyg.jedzie.

kasia to j. zwalił na ciebie wybór auta? :szok: czy koloru? :-D określ parametry i wrzuć np. w otomoto, jak wyskoczy za dużo to uściślij :-p ja tak robię jak czegoś szukam
chyba że macie już jakieś typy?

Kata-mamy 4 marki i nie możemy się określić...jak pytamy tych co mają daną markę to jest ok a inni znów odradzają ...i tak to jest jak już jesteśmy pewni to np.ktoś nas zbije z tropu...
tym samochodem przeważnie ja będę pomykać więc moje zdanie w większości się liczy..heeee...a kolor ważny ale nie najważniejszy ;)

dzwoniła kumpela z sanepidu-wynik posiewu JAŁOWY -super ciekawa jestem co w tym szpitalu wyhodują???

hej
o widzę dziewczyny się rozpisały:-)

basia- gratulacje wyników usg:tak::tak::tak: a tak przy okazji to mnie jedna lekarka która robiła usg ciągle straszyła a to że coś z łożyskiem a ostatnio że mały brzuch mam:confused: potrafią zrobić napięcie:dry:
dota- ja zakładam Łukaszowi czapkę bo u nas mocno wieje:tak::tak:kurtkę tez taką jesienną:tak:
paula- no zobaczymy z tym 22. jak nie urodzę do 22 to do 30.09 mam się zgłosić do szpitala i będą wywoływać. Uparciuchy:baffled:
alex- i co nie zdążyłam na szarlotkę:-(

mąż mnie wygania od komputera:wściekła/y::wściekła/y: za chwilę wrócę....

reklama
witam

pewnie tesknilyscie co?? :-).
Kilka osob putalo co tam u nas i jak Kuba wiec sie wytlumacze ;-). Buziaczki za zainteresowanie moja osoba

dawno mnie nie bylo bo kuba byl chory i byla u mnie moja mama wiec nie wypadalao wieczorem przed kompem siedziec. W pracy mialam meksyk bo ostatnie dni przed urlopem wiec kupa roboty.

Bylam w poniedzialek z kuba u lekarza, a wiec zapalenie jamy ustnej, stad te krosty na twarzy :-(. Dostal antybiotyk i caly tydzien siedzial w domu z moja mama (Viki takze dawalam rade ;-);-))
Mial do tego wysykoka tepmerature przez kilka dni, budzil sie w nocy z placzem.

Dzis mam urlop i pojechalam z nim do sklepu i odebrac sukienke z pralni bo jutro mamy wesele.
W drodze powrotnej zaczal marudzic, ciagle kazal sobie nosek wycierac. Przyjechalam do domu a on ma 37,4. Dalam mu syrop i moment zasnal.
Wlasnie sie obudzil i ma 37,7. Rany juz mam dosc, myslalam ze bedzie teraz zdrowy. Na 17 idziemy na kontrole to zobacze co i jak.
Chcialambym zeby poszedl do przedszkola w poniedzialek.

Basi gratuluje corci, ale Ci zazdrosze

chorowitkom zycze duzo zdrowka, zmarzniętym przesylam ciepelko (u nas w domu jest w miare, palilismy juz ze 2 razy w kominku i jedego dnia piec chodzil ale juz z tydzien jest ok bez grzania.

Kuba chodzi w czapce na uszy bo u nas juz na dworze jesiennie.

Kata potem Ci odpowiem

i niestety tyle, kuba sie obudzil i marudzi,

bede wieczorkiem, no chyba ze nie bo R dzis wraca ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry