AneczkaK
mama bambulinkow
Hej hej:-)
Ja, jak Dotka przewidziala, dzis w pracy a wlasciwie to prawie bo na konferecji dla "profesjonalistow zdrowia"
fajnie nas nazwali co?;-)
Basiu gratuluje coreczki.Matko jak ja Ci zazdroszcze.Tak bym chciala jeszcze corcie miec ale kurcze jak to zrobic?
;-)
Kasiu u nas to samo Antol jak sie nagle nakreci na byle co to potrafi pol godziny sie drzec i nijak mozna do niego dotrzec.Przerabialam to juz z Witkiem wiec teraz czekam az mu to minie(choc mozna nieraz z siebie wyjsc przy taich akcjach)
Jutrzenka i jak tam Kuba? co powiedzial lekarz?duzo zdrowka dla niego i udanej imprezy;-)
Dotka my czapeczki nosimy ale takie wlasnie zupelnie leciutkie.Bo jednak wichwer wieje od tego naszego morza;-)
No... to chyba sobie lampke winka pykne
Ja, jak Dotka przewidziala, dzis w pracy a wlasciwie to prawie bo na konferecji dla "profesjonalistow zdrowia"
fajnie nas nazwali co?;-)Basiu gratuluje coreczki.Matko jak ja Ci zazdroszcze.Tak bym chciala jeszcze corcie miec ale kurcze jak to zrobic?
;-)Kasiu u nas to samo Antol jak sie nagle nakreci na byle co to potrafi pol godziny sie drzec i nijak mozna do niego dotrzec.Przerabialam to juz z Witkiem wiec teraz czekam az mu to minie(choc mozna nieraz z siebie wyjsc przy taich akcjach)

Jutrzenka i jak tam Kuba? co powiedzial lekarz?duzo zdrowka dla niego i udanej imprezy;-)
Dotka my czapeczki nosimy ale takie wlasnie zupelnie leciutkie.Bo jednak wichwer wieje od tego naszego morza;-)
No... to chyba sobie lampke winka pykne

A jakos tak wyszlo...
Ale tak poza tym to nuda...
:-