reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej hej:-)
Ja, jak Dotka przewidziala, dzis w pracy a wlasciwie to prawie bo na konferecji dla "profesjonalistow zdrowia":-D fajnie nas nazwali co?;-)
Basiu gratuluje coreczki.Matko jak ja Ci zazdroszcze.Tak bym chciala jeszcze corcie miec ale kurcze jak to zrobic?:rofl2:;-)
Kasiu u nas to samo Antol jak sie nagle nakreci na byle co to potrafi pol godziny sie drzec i nijak mozna do niego dotrzec.Przerabialam to juz z Witkiem wiec teraz czekam az mu to minie(choc mozna nieraz z siebie wyjsc przy taich akcjach):angry:
Jutrzenka i jak tam Kuba? co powiedzial lekarz?duzo zdrowka dla niego i udanej imprezy;-)
Dotka my czapeczki nosimy ale takie wlasnie zupelnie leciutkie.Bo jednak wichwer wieje od tego naszego morza;-)
No... to chyba sobie lampke winka pykne:-p

reklama
Dziewczyny, ja wiem, ze milczenie jest zlotem, ale prosze was... litosci!!:-D;-)

Hej w ogole....

Chyba wam weny brak... no ale w sumie mi tez....:sorry2:
Wczoraj obiecywalam sobie ze sie obkupie jak Dotka w ciuchy... ale poza rzeczami dla Oliwiera nic sobie nie kupilam.....:wściekła/y: A jakos tak wyszlo...:sorry2::dry:
Dzis jechalismy na taka farme, zwierzatka ogladac... Olis kozy karmil... nawet pare takich egzotycznych okazow mieli...:tak:Ale tak poza tym to nuda...:sorry2:

Zdrowka dla chorowitkow....:-)

Oooo no wlasnie.Ja juz chcialam pytac czy umowilyscie sie ,ze w weekend nic nie piszecie czy co?
Ja sobie wczoraj zaszalalam i farbnelam wlosy na wsciekly pomaranczowy ;) To tak na powitanie jesieni hehe.
P.S. A slyszalyscie o nadchodzacej zimie tysiaclecia??????!

hej
u nas niedzielne nudy- :baffled::-(:zawstydzona/y:człowiek na spacer by poszedł ale jak wyszliśmy przed dom to mało nam głowy nie urwało...i tak cały dzień :dry:

Aneczka-i jak dałaś sobie radę??? z małym buntownikiem??? bo fakt czasem to można wyjść z siebie i ..nie wrócić.... o zimie nie słyszałam...i pokaż sie w tym pomarańczu :tak:;-):-)
Alex-no to mieliście fajną wycieczkę...a na zakupy zawsze możesz się jeszcze wybrać.

u mnie też farba stoi...i czeka..ale mam lenia i nie wiem kiedy się pomaluję...musiałabym też do fryzjera ale nie miał terminów...taki chłopak zalatany.

;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

hej!!!;-);-);-)

u nas na dworze cieplej niz w domu:baffled: kuurdeee:baffled:

Aneczka no slyszlam w radio o zimie:tak: kurde ciekawie sie zapowiada.

Majoszka moge Ci farbnąc włosy:tak::tak:co Ty ich tam masz...pare piorek:-p
ja w zeszlym tygodniu obcielam swoje bujne i teraz zaluje,no ale juz powoli odrastaja:-D

Alex moze przytyłas i nie było na Ciebie ciuchów:-p:-p:-p
tak,tak szarlotki i inne smakołyki wychodzą:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry