Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) Nie wychodza szarlotki jeszcze, nie wychodza....

muszę powiedzieć, że tak krótkich włosów jeszcze nie miałam, na dodatek wygoliła mi jedną stronę :-) i t. teraz na mnie mówi kasiek bo wyglądam z jednego profilu jak facet 

;-):-)

i sie bal. Nie wiem czy te termometry sa do d... czy co. Do 5:30 nie spalam bo co chwile plakal ze cos widzi, wkoncu przy swietle lezelismy az zasnal (dalam mu czopek znowu). 

o rany odwazna jestes. A ta zima to wez nie strasz, gdzie to wyczytalas?? A weekendy na forum zawsze takie ciche 

Alex-tak tak..widzisz jak wieje...

choć jak jeszcze dłużej nie umówię się do fryzjera to ja będę robić za godzillę
:-)

-ja nic takiego nie słyszałam....

wrzucaj fotkę jaką zapodałaś sobie fryzurę.
:-

Zresztą za każdym razem jak odpalę laptopa to Olivia gramoli się na mnie i siada na klawiaturze
Przygnębia mnie ta nadchodząca jesień, jak sobie pomyślę że tyle miesięcy zimna przed nami to odechciewa się wszystkiego.
Ja kupiłam taki termometr paskowy i wywaliłam od razu, jak dla mnie wogóle nie miarodajny
Przy takiej gorączce to i pod paszką szybko wskazuje. Zdrówka dla Kubcia. Myślę, że dobrze robicie z tym przedszkolem
To są początki i lepiej go nie zniechęcać.