reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj alex nie wiem czy przed północą powinnam :-D
a w ogóle to po co się odzywałaś? no po co? myślałam, że my dzisiaj na rekord idziemy z brakiem wpisów :-D

dzięki dziewczyny. podaję małej wapno, kasłać nie kaszle, jutro idę po vibovit, śpi dzisiaj lepiej, spokojniej

ania o tej zimie też słyszałam :-(
jutrzenka u nas kinia też kiedyś w nocy miała dreszcze, na dodatek wymiotowała. dobrze, że leki zadziałały i kubusiowi przeszło. a co do przedszkola to nie wiem co ci poradzić
sylwia aga to powinna teraz co godzinę się odmeldować :-) aga komu wyślesz smska jakby co? będziemy trzymać kciuki! :-)

wiecie co? od drugiego odcinka mam talent ta dziewczyna a w zasadzie wykonanie przez nią piosenki nie może mi wyjść z głowy! uwielbiam ją po prostu! :-)
2. odcinek "Mam talent!" - część druga - Wideo - TVN - Mam talent

powinnam iść spać chyba bo piszę 3 po 3...

reklama
hej!!!;-);-);-)

przekupy jedne sie rozgadały wczoraj:rofl2:
wszystko przez Alex:-p:-p

Sylwka hej!!! myslalam o Tobie ostatnio:tak: nie martw sie na zapas-a moze bedzie ciepło;-)

Agaaaa
rzeczywscie musisz koniecznie nam sie meldowac!!!;-);-);-)
udało Wam sie sprzedac autko????
my dalismy ogloszenie i juz na nastepny dzien zgłosił sie koles i kupił;-) mysle,ze auto trafiło w dobre rece bo facet mechanik samoch. to chyba bedzie dbał;-)

Jutrzenko zdrówka dla Kuby!!:tak: ja tez bym tak zrobiła:tak:
i zdrówka dla Kinii naszej:tak:

Kasia jeszcze do porzadku trzeba Madzie przywołac;-):-p

udanego dnia dzisiejszego dziewczeta!!!!paaaa:-):-):-)

wiecie,od dzis są zapisy do przedszkola tuz za naszym blokiem,zapisy oczywscie na nstepny rok. No i Krzyś poszedł przed pracą zapisac małego,był przed 7.
Dowiedzial się (jedna pani mieszka w przedszkolu),ze rodzice czekali w samochodach juz od 4:szok: i jak tylko minęła 6 to zrobiła sie kolejka:-D
i to tyle:tak: ciekawa jestem czy malego przyjmą..

Hej.
Ja też się melduję. Czasu mi brakuje:( Ciągle coś do roboty. Wczoraj był dzień leniuchowania ale w niedzielę staram się nie odpalać kompa bo to ma być dzień rodzinny.
Dziś jedziemy ze Stasiem na pierwsze zającia z gimnastyki sportowej. Ciekawe czy spodoba się mu i czy mnie się uda bez problemowa dojechać tramwajem z moją trójeczką:/

Pisałam do Agi ale niestety jeszcze z brzuszkiem:) Łukasz jest marudny bo się przeziębił i ciężko jej jest coś pisać na kompie.

Ostatnia edycja:
Dzieki Weroniczka!:tak:
zdrówka zyczymy dla Łukaszka:tak:
wlasnie weszłam na bb zeby zobaczyc czy Aga cos napisała.

Mały się bawi w najlepsze a ja sobie sprzatam,teraz mam małą przerwe-na herbatke;-)

kalafiorki zimne..wiem,ze dzis ciepło ale mogliby juz grzac:baffled:

U nas już grzeją od kilku dni:) I teraz znowu jest tak ciepło w domu że jak się wyjdzie na pole to szoku się dostaje przez pierwsze trzy minuty. Ale spoko przynajmniej w domku można się ogrzać po spacerze.

hej poniedziałkowo

za oknem trochę słonka się pojawiło i od razu człowiekowi lepiej..:tak:
ja od rana już na nogach...za robotę sie biorę.
Dotka-trzymam kciuki za Krzysia-żeby sie dostał.-a kiedy będziecie coś wiedzieli??do porządku trzeba przywołać jeszcze kilka innych osób :tak: naszej Elci -też dawno nie było.
Kata-no ta laska fajnie śpiewała-ale ta młoda to ma głos...
http://mamtalent.plejada.pl/108,16824,5,2_odcinek_mam_talent_-_czesc_druga,2,wideo_detal.html
Jutrzenko-jak dziś Kuba sie ma???
Weroniczko-trzymamy kciuki za Stasia.i co do zimna -to u nas tak samo-jka się nos wystawi za drzwi to od razu chce się do domu...a gdzie tu w zime wychodzić???
Sylwia-no widzisz...:-D ktoś musiał Cię postawić do pionu :-D:-p-i od razu jesteś.:-D:-p

hej
przywołana do porządku jeszcze w podwójnym rozmiarze jestem:-)
Łukasz jest trochę przeziębiony a marudzi jakby nie wiem co mu było i nie daje mi siąść do komputera .jak już siądę to on chce, a nie chce mi sie z nim kłócić. Na szczęście poszedł spać:tak::tak::tak:więc jestem:-)
tak więc jeszcze nie rodzę, ale tak mnie bolą stawy wokół miednicy że czasami to sie ruszać nie mogę:szok::szok: czegoś takiego to nie miałam jeszcze:sorry2:tzn. chodzić mogę ale jak siądę albo sie położę to nie mogę się podnieść:sorry2:

dota- samochód jeszcze nie sprzedany, jakoś nikt nie dzwoni:dry: najwyżej zostanie i jak się rozgraci całkiem to kury będą w nim jajka niosły;-):-D:-D:-D u nas to nie będzie tak szybko bo to nie nowy samochód i jeszcze do tego kombi:sorry2:
aneczka- szkoda że nie pokażesz się w tym pomarańczu, ciekawa jestem mocno:tak::tak:
zdrówka dla chorych dzieciaczków:tak::tak::tak:

ale to miło jak tyle osób myśli, rozczuliłam się:happy:

Aga:-):-) dbaj o siebie kobieto!:tak: i oby malemu szybko minęło!:tak:

Kasia nie wiem kiedy bedziemy wiedziec, zajrze tam za miesiac;-)

cos Katki dzis nie ma...hmmm wydaje mi sie,ze robi sesję aby nam nowy fryz pokazac:-p;-)

A z Aneczką to mam nadzieje,ze uda mi sie jakos spotkać;-);-);-) to pstrykne z ukrycia fotke i pokaze Wam kolorek;-):-p:rofl2:

malutki zasnął...wybiegał sie z psem,zjadł obiadek,potem kisielek i spi!;-)

ciiiiiszaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-) juz nie klikam bo hałas robie:rofl2:

reklama
jestem jestem tylko od rana byłyśmy na spacerku, potem przyszli moi rodzice, potem małą usypiałam i tak leciało...

dota fryzury nie pokażę bo nie mam zdjęcia a sama sobie nie zrobię bo wychodzę beznadziejnie :no:
a kiedy będziecie wiedzieć czy krzysio został przyjęty?
aga zdrówka dla łukaszka!
kasia ta mała też fajna ale zaraz mi się z tą klaudią kulawik kojarzy :sorry2: no ta pati jest po prostu boska!

mnie też coś rozkłada... :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry