reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej hej...:-)
Basia- baletnica albo karateka.....:-)
Kasia- ojej , no to duzo zdrowka dla malego...

My z kolei zaprosilismy tesciowke na obiad no i tak siedzielismy przy stole do wieczora.... Ach, teraz to juz padnieta jestem...chyba zaraz sie pokulam spac....:tak::-)
Milej nocki....;-)

reklama
dzien dobry!
moje drogie-zaczynamy nowy tydzien:-):-):-)

sielanka sie skonczyła,dzis deszczowo...buuu:baffled: no ale jak jesien to jesien!;-)

o moj boze Alex mam nadzieje,ze jakos sie ubrałaś na wizyte teciowej:-p
a co ugotowałaś? nie pochorowaliscie się????:-p;-)

pozdrawiam nasze brzuchatki!!! jeszcze jestecie dwie a juz niedlugo Basia sama zostanie;-)

Kasia a jak Kuba???
duzo zdrówka dla chorych!!!!!:tak::tak::tak:

a Viki co? chyba nie pekła ze śmiechu:-p:-p;-)

pozdrawiam Was dziewczęta cieplutko!!!!miłego poniedziałku!!!!:tak:

hej
a u mnie słoneczko piękne:-) tylko trochę wieje
basia- sama sie zastanawiam jak długo jeszcze. a nuż do 30 coś się wykluje:sorry2: a mała ma dużo miejsca to sobie pozwala:-D:-D
kasiamaj- jak Kubuś dziś, nadal ma gorączkę?zdrówka dla niego

a gdzie to nasz Asia się podziewa, wpadła w wir pracy?

a ja się lenię, wstawiłam pranie w pralce i chyba tyle ze mnie na dziś poza zabawami z Łukaszem i szykowaniem jedzenia:tak::tak::tak:

miłego dnia:-)

witam szanowne koleżanki:-D

dota - nie pekłam - zyje:-p:-D:-) - cieszysz sie prawda?:-p:-):-D

u nas też pada...
chlopcy w swoich "pracach" mama pojechała...
a ja pije sobie herbatke
wstawiłam zupke na obiadek...

i wiecie co? damian zjada obiady w szkole, paweł w przedszkolu a jeden i drugi jak tylko wchodza do auta gdy ich odbieram pytają co w domu na obiad... głodomory jedne...:cool2:

a jutro wraca męzus hehehe:-p:-p
mam nadzieje ze nie ze żrebakiem hiihihihih bo skoro teraz taka moda...:cool2::-p;-):-):-D

Witam w koncu i ja!;-)
No nieee jak siadlam do cztania to czytalam, czytalam i czytalam.Fakt usmaialam sie niezle ale odpisac wam juz chyba nie dam rady tak kazdej z osobna.:dry::dry::dry:
Kasiu a moze zapalenie pecherza ma bidulek jak tak poplakuje przed sikaniem?
Zycze zdroweczka malemu.
Ale pogoda dzisiaj BUUUU chyba zaraz do lidla pojade bo rzucili rajty fajne dla dzieci i bielizne.
No i dzis z dwoma brojami jestem bo Witek mi pokasluje.Ciekawe kiedy mu przejdzie bo tak slabo jakos jak do przedszkola nie chodzi:sorry2:
Dotka jak juz dobrze wytrzezwialas to moze dzis razem pifko strzelimy;-)?
Narobilas mi smaka na debowe mniamm.
Dobra musze sie ruszyc z domu bo juz mi sie leja te diabelki moje.
To moze na kwke wpadne do was.paaa

Viki ciesze sie,ze jestes!! ale co z tego-jutro V wraca i znowu nam uciekniesz;-)szczegolnie jak tego zrebaka przywiezie:-p
A moze Ty wiesz co tam u Asi ciekawego??;-)

Aneczka alez ja trezwa cały czas:tak: :cool2: dzis masz ochote? tak od poniedzialku?;-)
my w czwartek mamy imprezke,okazja? minie rok jak tu mieszkamy!!!:-):-)
rok czasu...achhh:-):-)musze jakies menu ułozyc:cool2:

Aga ja poprosze troche tego slonca od Ciebie:tak: ale za wiatr dziekuje;-)

ej ej Kata,Paula....ej ej babki:cool2:;-)

Hej...:-)

Aneczka- no co Ty, nie pij, widzisz sama co sie potem z ludzmi dzieje... No Dota to juz przeszla sama siebie.....;-)

Dota- no jakos sie ubralam... A pochorowac sie nie pochorowalismy bo P gotowal....:tak::-D

U mnie tez sloneczko...:-p:-p:-p:-p:-)

Kurcze, wlasnie czytalam o wypadku autokaru z polskimi turystami i to na tej trasie, ktora ja czesto pokonuje i z reszta bede pokonywac w sobote wieczorem...:-(
[*]

hej

dziś noc nawet ok-J wrócił to miałam lżej...on spał z Kubą ja z mała.

byliśmy dziś u pediatry.w sumie to sama nie wie co mu jest???:zawstydzona/y::wściekła/y::baffled:
dała skierowanie na bad.og.moczy które mamy jutro zrobić...z porannego moczu.
i z wynikami od razu do niej na wizytę-jeśli się okaże że to ukł moczowy to coś włączy innego do leczenia.na razie bez względu na to czy ma gorączkę czy nie mamy podawać 3 razy IBUPROFEN lub coś podobnego....i tantum verde-bo trochę ma suche gardło.
poprosiłam od razu żeby zbadali poziom cukru-bo on strasznie dużo pije....zbadali ale wszystko ok.:tak:
no to czekamy na wyniki i zobaczymy-gorączka cały czas w okolicy 38*C.
Kuba bardzo nie chce jesć!!!! nic nawet ulubionych rzeczy...a jak widzi że jakieś leki chcę mu podać to histeria!!!-muszę mu do soku dodawać.i też nie bardzo chce wypić...bo coś kuma że to nie ten smak.

myślę co by tu na obiad zrobić??? żeby choć poskubał.

J pojechał załatwiać papiery do celnego.
a my tak siedzimy Natka zasnęła-Kuba bajki ogląda (może zaśnie) to by trochę odpoczął....
ale na razie nie ma zamiaru....

a....i młody załapał fazę na STACYJKOWO- dziś nawet gazetę mu kupiłam...trochę badziewny ten pociąg i ta rolka do malowania torów..ale co tam niech ma....:tak:

miłego dzionka.
buźka.

Alex-też sobie myślę o tym wyopadku...to byli ludzie z nadleśnictwa...u nas też robią takie wycieczki...w tym roku jadą do Chorwacji ......właśnie autokarem....

Ostatnia edycja:
Kasia nie przejmuj sie ,ze Kubus nie je, zrob mu jakiejs ulubionej zupy(takiej gestej) i starczy.Jak jest chory to normalne ,ze apetytu nie ma.;-)
Ja bylam w tym lidlu i kupilam co chcialam ale ulewa jest poprostu niesamowita.Normalnie ktos chyba kran odkrecil tam na gorze:baffled:
Dzieciakom zrobilam przemeblowanie w pokoju i o dziwo nawet sie dzisiaj bawia.
Dota a u mnie impreza w czwartek i piatek:-p bo w czwartek urodziny meza i tesciowa przyjdzie a w piatek znajomi:cool2::cool2::cool2:
A co do poniedzialku to mi to rybka jaki dzien bo i tak na zmiany pracuje:-D;-)Wczoraj nie moglam piwka pic bo do pracy na noc szlam wiec dzis mam niedziele:-p:-p:-p
Alex nie boj sie ja mam mocna glowe nie to co Dotka i najwyzej bede jej zdjecia potem robic hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry