reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aneczka-tylko jest problem...bo on nic nie chce zjeść-nawet jajko-niespodzianka mu nie smakuje....a gdzie dopiero zupa!!!......;O może to jednak okaże się ze coś z gardłem zaczyna się dziac.....skoro jeść nie chce nic....

u nas też pada.....

reklama
Kasia no moze to i gardlo albo fatycznie infekcja ukl.moczowego bo wystarczy czasem tylko temp zeby dziecko nie jadlo.No ale tak czy siak jak pije to nic mu sie przez 2 dni nie stanie.Wiem serce boli ale tak to juz jest z choroba.Moze jakis jogurcik pitny albo mleko zmiksuj z polowka banana(jak lubi takie smaki) a jak i to nie to nawet soczek starczy(mozna miodkiem doslodzic zeby byl bardziej wartosciowy).

hej babeczki

i po ładnej słonecznej jesieni :evil: szaro buro ponuro wietrznie pochmurnie bla bla bla
światło już świecę w mieszkaniu bo ciemno się robi, nie dość że okna mam tylko na wschód to jak jest pochmurnie to w ogóle :baffled:

weekend spędziliśmy na spacerkach
byliśmy nad wodą, popstrykałam trochę nowym nabytkiem
był jakiś zlot firmy z łodzi i bawili się w podchody bo to było coś na styl rodzinnego pikniku ;-)
wszystko fajnie tylko spłoszyli mi dzięcioła, którego miałam na wyciągnięcie ręki :wściekła/y:
tak pięknie pozował na drzewie i odleciał
dzisiaj młoda u teściów więc troszkę posiedziałam w ciszy, posprzątałam itp.

dota a jaki jest mój kolor? :-p hehe fajne ma krzysio pomysły
oooo aga się odmeldowała
kasia zdrówka dla kubunia! kinia już ma jakieś resztki choroby ale strasznie długo to trwało
basia a jak byznes? otworzyłaś ten drugi punkt?
oj alex nie czytasz uważnie nu nu. u basi będzie córeczka więc baletnica :-)

o asi nawet nie wspomnę :evil: chyba się pogniewała...

kasia- aneczka ma rację z tym jedzeniem. Dorosłemu też się nie chce jeść jak choruje. Czasami jak żołądek jest mniej obciążony to lepiej sobie radzi z chorobą.
kata- a czemu asia miałaby się obrazić:sorry2:

już mnie Łukasz wygania od komputera - łobuz:angry:

a u nas też pochmurnie się zrobiło:sorry2:

bo ją wołamy a się nie odzywa
crybaby.gif

młodzież zasnęła -J pojechał tłumacza załatwić a ja pranie nastawiłam i tak zamulam...
Kata-tak jak piszesz ciemno i już się nic nie chce....na dodatek pada....chciałaś dzięcioła...no to masz :tak:;-):-p
dzięcioł Dzięcioł Zdjęcia, Kwiaty, Zdjecia, Kwiaty Fotki
Aneczka-jogurt to jeszcze jak Cię mogę u Kuby do przyjęcia ale mleko...ło matko...z domu byś go nim wygoniła!!!on od urodzenia tylko cyca..żadnego modyfikowanego nie chciał..kaszek nic...
Aga-no ja go nie zmuszam..ale lepiej jakby choć troszkę zjadł.zawsze to i leki na pusty żołądek nie będze brał.

nic...posiedze jeszcze może któraś z Was zechce wpaść na bb.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry