reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
wcięło mi posta!!!!!

ja to już jestem na końcówce nerwów...Kuba nawet przestął pić...pociągnie łyka i już..:-(:-(:-(-teraz skończyło się na czopku...bo on nie chce widzieć syropu...IBUFENU..jak mu dolewałam do soku to cały wypijał a teraz łyka weżmie i już...nawet nie wiem ile on zażył tego lekarstwa...przeskoczyłam na czopki żeby mieć pewność co do podanej dawki.J go trzymał a ja mu zaaplikowałam...to patrzył na mnie z takim żalem...jakbym mu nie wiem co zrobiła...albo chciała go zbić!!!:szok::zawstydzona/y::-(
zdarza mi się krzyknąć ...a ostatnio częściej bo mi sie tak jakoś wszystko skumulowało..i jakąś deprechę mam...ale boję się że własne dziecko sie ode mnie odsunie.....:-(:-(:-(

aj tam szkoda gadać!!!!!:baffled::no:

Hmm co by tu...
No tak Krzysio zarazil mojego Witka i ten dzis powiedzial ,ze Bartek(jak ktos nie pamieta-moj malzonek)jest zas..ncem i brudzi podloge.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malo co sie nie udusilismy tlumiac smiech.No ale sam sobie winien bo Bartek wlasnie obrazil mojego pudliszonka w ten sposob.
Kasia bidulko nie martw sie- bedzie dobrze:tak:Ja co do syropow to staram sie tlumaczyc ,ze jest niesmaczny ale zaraz dostanie cos dobrego a jak to nie dziala to uczciwie mowie jak nie wezmiesz to przykro mi ale musze ci dac na sile zebys byl zdrowy.:baffled: No i trudno bywa walka i histeria ale mam swiadomosc ,ze dziecko wie co robie i dlaczego.Wiesz ja czesto robie w pracy dzieciom krzywde (niestety taka praca)dla ich dobra i najwazniejsze jest to zeby im powiedziec dlaczego i ze taka jest koniecznosc.Wierz mi ,ze nawet taki maly czlowiek to rozumie i Kubus napewno nie bedzie mial do ciebie o to zalu:tak::tak::tak:

Halllo... wstawac spichy!!! :-)

Kasia- glupoty piszesz, dziecko sie od Ciebie nie odsunie.... Ma teraz swoje humorki, ale Wy jako rodzice jestescie dla niego najwazniejsi i kocha was najbardziej na swiecie

Aneczka- no rzeczywiscie pracy to Ty nie masz najlatwiejszej....:sorry2:

A gdzie w ogole reszta dziewczyny??? Paula, Asia, Kacha? Nie wspomne juz o grzechotce czy Magdalence....

heloł

mała pospała prawie do 9
nie dziwota jak ciemno, pochmurnie i deszczowo

dota o to rzeczywiście mój! :-) mało tego, w sklepach teraz kolekcja military mniam!
aaaaa alex rozumiem :-)
kasia weź no ty jacka zostaw z dzieciakami i przejdź się po wsi, złap oddech! dobrze ci to zrobi. choćby pół godziny :tak:
ania u was też tekstowo :-D

hej
kasia- współczuję ci bardzo, najgorsze jest gdy dzieci chorują. Każdy ma słabsze dni nie ma co tego ukrywać a Kubuś na pewno się od ciebie nie odsunie przecież robisz to żeby wyzdrowiał:sorry2: jak ja Łukaszowi dawałam czopki żeby kopkę zrobił to też płakał i uciekał do babci i nie chciał do mnie przychodzić, ale mu przeszło. Trzymaj się dzielnie
kata- Łukasz to jeszcze niegdy tak długo nie spał. U niego pobudka 6-7 to norma, któej nic nie przeskoczy, nawet pogoda:baffled:

nic mi się nie chce hmm... może z wyjątkiem jedzenia:szok:

Hej!!!

Alex jestem, jestem!!! Czytam ale tyle skrobiecie że brakuje mi czasu żeby odpisać... :rofl2::-p

Uśmiałam się z waszych nocnych pogaduszek. A po Dorocie spłynęło jak po kaczce... :-D

Młoda właśnie odpłynęła... już od wczoraj chodzi do przedszkola. Katar przeszedł ;-) całe szczeście. Ale powiem wam, taka dzielna jest z przyjmowaniem leków... ja bym chyba nie dała rady a ona grzecznie wypija :tak:

I chyba tym egoistycznym akcentem na razie zakończę... :-p

albo nieee...

Kasiamaj nawet tak nie myśl! Jesteś dla Kuby najlepszą mamą, a wiadomo że każdy z nas ma lepsze lub gorsze dni... ja w sierpniu miałam jakieś gorszy okres, ale minęło... zdarza mi sie krzyknąć jak powtarzam 10 razy a Jula udaje że nie słyszy... ale od kąd poszła do przedszkola mam trochę spokoju ;-) i jakoś rozładowały się moje napięcia ;-) Obejrzyj Kubie buzię w środku. Może ma to co Kubuś Jutrzenki ;-) Zresztą Jula też przechodziła zapalenie jamy ustnej rok temu... :-( Miała temperaturę a po dwuch dniach wywaliło ją w buzi. W przedszkolu dzieci nawet w zabawie biorą zabawki do buzi, trochę zarazków i stan zapalny gotowy... Mała mi wtedy z 5 dni prawie nic nie jadła... :no: koszmar!

Kata fajny śpioch... Jula tak w sobotę spała długo... Aż do 10:00 :-) taki spokój... :-D

Viki piszesz że już gładziutka jesteś? Ja woskiem ręce depilowałam jakiś czas ale przestałam. Sama nie wiem czemu... :-D

Aga jedz, jedz... puki możesz bo na dniach dieta cud Ci się zacznie! :-D

Aneczka :-D:-D:-D:-D hehe...

Planujemy w październiku wymienić łóżka :-) ale się cieszę... zawsze to nowe graty w domu, nie? Byłam wczoraj w sklepie meblowym i coś tam na oku już mam... Zobaczymy co D na to powie ;-):-)

Co tam komu jeszcze?:-)

Kasieńko dziewczyny mają rację - Kubuś teraz się tak zachowuje ale za chwilkę mu przejdzie. Alex jak wciskałam mu czopki to przez prawie 2 tyg nie dawał mi zmieniać pampersa czy się wykąpać ale szybko zapomniał. Także kochana nie martw się.

Wybaczcie że nie odp każdej z osobna ale męczy mnie ostatnio leń:-D:zawstydzona/y:.Zobacz załącznik 287672

W każdym razie wczoraj zmieniliśmy Alexowi łóżko na większe - teraz chłopek śpi jak król...
i jak wieczorem szłam mu poczytać bajki na dobranoc to mi mówi "teraz mamusiu się połóż obok masz dużo miejsca. Dzidziuś też się zmieści" Myślałam że padnę. A ostatnio ma fazę na niejedzenie mięsa i moja mama przy obiedzie tak drobno je posieka że wciska mu je do ziemniaków i ostatnio idę po niego i pytam:
- jadłeś obiadek
- tak mamusiu
- a co jadłeś
- ziemniaczki i sosik
więc go pytam
- a pulpeciki
- nie jem mięska mamusiu
- a babcia mówiła że zjadłeś 2 takie duże z ziemniaczkami razem
stanął założył ręce na biodra i mówi
- ale babcia, w konia mnie załadowała

Mój tato jak się zaczął śmiać to biedny aż czkawki dostał

Dobra koniec opowiastek.

A tu macie coś na rozruch YouTube - Duch złapany na filmie

Ostatnia edycja:
Basia- ataku serca niemal dostalam....:szok::wściekła/y::baffled:;-)
Ale babcia zrobila Alexa w balona, he heh....:-D:-D Ja z reszta musze drobniusio pokrojona marchewke przemycac pod ziemniakami z sosem....:tak::tak::sorry2:
Paula- po Dotce splynelo jak po kaczce, bo ona dobrze wie, ze to prawda....:-D;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry