reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Moja bałaganiara buszuje, zupkę mamy z wczoraj to mam chwilkę na neta...
Jeny jak ona siedzi w domu to na nic nie mam czasu... :szok:
Jutro chyba znów pójdziemy do lekarza bo od tego paskudnego zielonego kataru oczka zaczęły ropieć... :wściekła/y: Katar już prawie wyleczony to teraz to... ehhh...
I chyba zaopatrzę się w tran... :sorry: będę do mleka dolewała to jakoś może nie wyczuje... :sorry::cool2: teraz dolewam raz dziennie miodek malinowy. Pyszny jest. POLECAM!!! :tak::tak::tak:

Poza tym to co? Wczoraj koło 17:30 usnęła i wstała koło 21 i do północy była mocno aktywna.:eek::-D

Ale pomogła mi pakować Oriflame dla klientek, potem się pobawiła i poszłyśmy spać :-)

Pranko się robi, potem powieszę, wieczorem rozpalimy w piecu to do rana wyschnie...

Aga trzymaj się Kobieto :-) będzie dobrze! To mówisz będzie Krzyś? Nade mną mieszka taki jeden Krzyś. Ma 3,5 roku, ale taki gagatek że łooo matkoooo...

Kasia zdrówka dla Kuby! Oby szybko mineło i nie wróciło...

Julka syropy chce brać z łyżeczki. Łyka, popija łyczkiem soku bądź herbatki i już... niesamowita jest... :-D

Spadam bo zamrażarka mi się rozmraża i muszę pilnować żeby sklepu pode mną nie zalać... :rofl2:

Miłegooooo....

reklama
No dobra wpadam na kawke i potem zmykam.Dzis na noc do pracy ide i wiadomo juz ,ze nocka bedzie ciezka wiec musze dzis zrobic wszystko na jutro bo jutro bede zdychac caly dzien:sorry:
Zdoweczka dla Julci.Moi nienawidza kropli do oczu i to zawsze jest mega walka zeby im zakropic.

hej

mam jakąś zawieszkę....
cały dzień dziwny od rana...

Kubie lepiej-choć jeszcze kaszle.

Aga-fajnie że juz w domu jesteście.
Paula-co to za miodek malinowy??? zdrówka dla Was.
Anka-u nas też tak pięknie a my w domu-w niedzielę wyszłam z Natalką a chłopaki siedzieli w domu.
Viki-pokaż sie jak wrócisz od fryca.
Katka-dzięki za wieści nawilżaczowe.

miłego dnia.

Kasia miód malinowy bardzo ciężko jest kupić. W sklepie niemal nie ma na to szans... Ja kupuję na targu. Stoi tam babeczka która ma swoje pasieki i sprzedaje tylko miody. W smaku pyszny, delikatnie kwaskowy, nie śmierdzi jak większość miodów, w związku z tym zalecany dla dzieci. Poczytaj sobie na necie. ;-)
Codziennie daję małej sporą łyżeczkę miodu do mleka.

Ania no mają na tej stronce różności... :-)
U nas słoik 0,4l. to na tydzień idzie... ;-) teraz w piątek chyba 0,9 kupię.;-)

Młoda katuje teletubisie... boshe ile można? od dwuch lat to samo... ma kilka płyt i tylko gust co do odcinka jej się zmienia...

Halo halo wstawac spiochy;-)
Ja dzis w formie dosc kiepskiej ale redbull juz sie ogrzewa (nie lubie go z lodowki):baffled:Nie przepadam za tym specyfikiem ale niestety tylko to na mnie dziala jak jestem polprzytomna.
My znow siedzimy przy inhalacji..
A co u Was?
Viki jak tam fryzjer?
Aga jak chlopcy?
Dota dzis pogoda sie popsula u nas co?
Paula jak oczka malej? daje sobie kropic?
Dobra spadam pod prysznic , potem lykne to swinstwo i biore sie za robienie sniadanka;-) Zmykam paaa

Hej dziewczynki.
Mąż dziś ma wolne bo był oddać krew więc jedziemy na cały dzień do sisotry:) Troszkę sobie odpocznę. Przyda mi się bo dziś jestem mega przymulona
Aga super że już jesteście w domu. Pozwalaj synkowi jak najwięcej pomagać przy Krzysiu, niech poczuje się ważny i potrzebny:)
Paula moje dzieciaki to straszne miodojady więc często im daję do napojów mlecznych:). Świetne jest ciepłe mleko zmiksowane z bananem i posłodzone miodem.

hej!;-)

Aneczka oj tak,pogoda dzis kiepska:tak: ale co tam-tyle dni było sloneczko,juz mi sie chcialo troche w domu posiedziec;-) no i dzis siedzimy!:-)

Mąż wlasnie pojechal na imprezke,wróci jutro...jutro jedzie znowu na imprezke-wróci raczej w sobote:-D nauczyciele szaleją!:-D
Zostawił nam w domku pełno czekolad,kwiatów:-);-)

oooo Jutreznkoooo:wściekła/y::wściekła/y::-p:-pTy wredna babo z urzędu:-p:-D

Aga śliczne imię dla chłopca-przepiekne!!!!!!!!!!!!Buziaki dla Krzysia:tak::*

yyy..tratata...nana...zapomnialam co dalej mialo byc...ide otworzyc kolejną czekolade moze mi sie przypomni:-p:-D:rofl2:

pozdrawiam dziewczeta!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

reklama
No i co spac poszlyscie?:-p
Dota to sobie przynajmniej czekolady pojesz w spokoju;-) A ty nie swietujesz z mezem swoja droga?
My po obiadku stwierdzilismy ,ze potrzebny nam spokoj i pojechalismy na darmowa kawke do ikei:rofl2: Dzieciaki zostaly na placu zabaw a my mielismy godzine spokoju:-p:-p:-p:-):-):-)
Ech a jutro znowu do roboty ale... potem mam wolny łikend:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry