jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejka
melduje tylko ze zyje,
moich problemow z kompem ciag dalszy. Kurde R cos mowi ze moze mi dysk pada, oby nie bo nie mamy teraz kasy na kupno mi lapka
a na R kompie we dwoje bedzie ciezko ;-)

narazie nie czytalam co i jak bo dopiero teraz wlaczylam kompa bo wczoraj byl formowany. Zobaczymy co z nim bedzie.
tyle co zerknelam to:
Kasia rany co za cholerstwo panuje, najpierw Pablo teraz Kubus. Az sie boje zeby Kuba tego nie mial bo on ma nawracajace zapalenia krtani.
Boze dobrze ze tak szybko zareagowaliscie, az strach pomyslec. A nam lekarz mowil ze przy ataku krtani trzeba szybko na dwor dziecko wystawic bo na zimnie sie poprawia. U nas to pomoglo. Jak tylko kube ubralismy i wyszlismy zeby jechac na SOR to od razu mu sie lepiej zrobilo.
Zdrowka dla Kubcia i duzo sily dla Ciebie
zdrowka dla wszystkich chorowitkow !!!!!!!!!!!
a i jeszcze ja:
Aguś serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tyle narazie.
Jak dam rade wpadne wieczorkiem zeby poczytac i cos wiecej skrobnac
paaa
melduje tylko ze zyje,
moich problemow z kompem ciag dalszy. Kurde R cos mowi ze moze mi dysk pada, oby nie bo nie mamy teraz kasy na kupno mi lapka

a na R kompie we dwoje bedzie ciezko ;-)

narazie nie czytalam co i jak bo dopiero teraz wlaczylam kompa bo wczoraj byl formowany. Zobaczymy co z nim bedzie.
tyle co zerknelam to:
Kasia rany co za cholerstwo panuje, najpierw Pablo teraz Kubus. Az sie boje zeby Kuba tego nie mial bo on ma nawracajace zapalenia krtani.
Boze dobrze ze tak szybko zareagowaliscie, az strach pomyslec. A nam lekarz mowil ze przy ataku krtani trzeba szybko na dwor dziecko wystawic bo na zimnie sie poprawia. U nas to pomoglo. Jak tylko kube ubralismy i wyszlismy zeby jechac na SOR to od razu mu sie lepiej zrobilo.
Zdrowka dla Kubcia i duzo sily dla Ciebie
zdrowka dla wszystkich chorowitkow !!!!!!!!!!!
a i jeszcze ja:
Aguś serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tyle narazie.
Jak dam rade wpadne wieczorkiem zeby poczytac i cos wiecej skrobnac
paaa

. Brr nie cierpie zimy
. A powiedz mi Wy macie gazowe ogrzewanie?? na gaz ziemny??. My teraz wlasnie robimy projekt, moze sie uda do zimy wszystko zalatwic i bysmy sie podlaczyli bo znowu wozenie butli nas czeka. Pytam bo jestem ciekawa jak to cenowo. Ile placicie za gaz?