• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!!!

Pamiętacie mnie jeszcze?

U mnie ciągle neta brak...:wściekła/y:

Ale mam lapka siostry, to mnie troszkę ratuje... ;-)

Oglądacie TOP MODELS? Fajneee... ;-)

Poza tym od poniedziałku julcia znów w przedszkolu po chorobie :tak: w poniedziałek było niekoniecznie na tak ale już od wczoraj chętnie chodzi... tylko z leżakować nie chce... :sorry:

Iwka u nas też już rajtki na dupce... ;-) a co tam w pracy złego się dzieje?

Kata regenerujcie się ;-)

Basia pogłaszcz Liliankę od cioci :-)

Kasiamaj zdrówka!

Aga z dnia na dzień coraz lepiej u was, to super! Dacie radę ;-):-)

Dota ale Ty masz lajcikowe życie hehe... a u dentysty też najbardziej boję się znieczulenia... wrrr.... zmusili mnie do tego tylko dwa razy w życiu... wole żeby mnie pobolewało niż mają mnie kłuć :-D

No właśnie za zęby muszę się wziąć...:baffled: odkładam i odkładam a ostatnio cały ząb mi sie złamał... :-( koszmar...

Weronika masz powody do dumy... :tak: moja Julka pewnie większość by miała do popracowania:-D ale i tak jestem z niej dumna. Co prawda łobuz jest ale to też nie jest złe, nie da sobie krzywdy zrobić. Silny charakterek mi rośnie...:szok::-D

Dziś mi się przysnęło po budziku... 40 minut :szok::-D ale co tam... chwilę po ósmej doleciałyśmy do przedszkola. Dziś dzieci miały dużo atrakcji: zdjęcia (już drugie), pan policjant był na zajęciach a potem jeszcze dogoterapia :-) na Julci szczęście zabrakło czasu na leżakowanie :-D

Za dwa dni będę miała nowe łóżka, jupiii...

Zmykam...

Kolorowych snów!!! :-):-)

reklama
dzien dobry!

dziekuje kciukotrzymaczki moje kochane!!! zyje!!!:-D
ząb dalej na swoim miejscu,okazalo sie,ze bol moze promieniowac od sasiedniego zęba-mialam tylko wymiane plomby,na szczescie bez znieczulenia:tak:
wszystkie ząbki mam zdrowe! nastepna wizyta za rok-przegląd:-)

uuu Paula Ty uważaj z tym nowym łóżkiem:-p:-p:-p a nóz mała Juleczka wyskoczy, albo Julek:-p;-)
Aneczka to fajny dzien za Wami! a dzis w pracy?;-)
Katooo:-p oj tam zaraz smierdzialo...nie byłam przygotowana na takie zapachy:-p
szkoda Kasiu,ze z psychologiem nie wypaliło ale co sie odwlecze...
i zdrówka dla Ciebie!!!!:tak:

ide na kawke i dokoncze ksiazkę.....ale sie dzieje,morderstwo za morderstwem...o matko jak ja lubie takie ksiazki;-)

nie martwcie sie-zajrze jeszcze dzis:-p;-)

miłego!!!paaa:-)

Hej hej.
Ale ostanio mam mało czasu. Szyję płaszczyki dzieciaczkom, wieczorami maluję portrety rodziców i jeszcze do tego we wtorek zebranie u Tadeczka było a dziś i Stasia. Jeszcze wczoraj byłam na tajnej naradzie rodzinnej w związku z obchodami urodzin rodziców. I do pierwszej spać nie mogłam:( No ale przynajmniej na nudę nie mogę narzekać. A jutro mąż zabiera mnie wieczorkiem na kawusię do miasta:)

Witajcie!
Ja dzis w domu ale chyba wolalabym juz w pracy byc bo mniej bym miala do roboty;-):-p
Witka dzis w domu zostawilam bo mi leciutko pokasluje a w sobote chcemy isc na urodzinki do jego najlepszego kolegi.No wiec razem chlopaki dzis broja.Zeby bylo ciekawiej to dostalam dzis @ , musze jechac z nimi do sklepu po prezent dla kolegi, wiec beda sklepy z zabawkami,ktorych im nie kupie:baffled::szok:
No i musze posprzatac i zrobic obiad na 2 dni bo jutro ide na dniowke do pracy:sorry2:
Matko ale marudze co?
Kasia ale mialas to usg? Nie martw sie bedzie dobrze.Moze watroba Ci nawala troche i wystarczy jakies tabletki pobrac czy cos.Nie wiem sama bo nie wiem co Cie tam boli to nie doradze.
Paula pamietamy Cie a ty tam tego neta naprawiaj i wracaj do nas.

dzien doberek
ANACZKA witam w klubie u mnie tez@:(((
no i chyba tylko tyle ze sie przywitam pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczynki i dla chorowitkow zdrowka
a i jeszcze powiem wam ze mialam cykora ze zaskoczyłam ale tylko dlatego ze T zabardzo nie chciał i mowie mu o tym a on do mnie ze "no co ty ja tez chcem" ale mnie zszokował hehehe a wiec bede go meczyc trzymajcie kciuki:))

buuu Aneczka,Elcia baardzo wspołczuje! ja niestety dzis albo jutroo:tak:
juz sie nie moge doeczekac..echh:-D

Weroniczka
wyjscie na kawke? z jakiejs okazji czy tak bez?;-)
rany jaka pogoda:szok: wieje,pada....ale tak porzadnie:tak:
siedzimy dzis w domu! Mały jezdzi po domu na hulajnodze:-D:tak:

Dota no wlasnie my chyba mamy podobne cykle z tego co pamietam , wiec pewnie znowu sie bedziemy razem meczyc.
Elcia czyli beda staranka o dzidzie? Gratuluje i trzymam kciuki:tak:
Wiecie co ja tez bym chciala jeszcze miec malenstwo.Nawet bardzo.Teraz kasa nam nie pozwala ale jak tylko cos sie poprawi to bede Bartka mocno gnebic;-)
A pogoda faktycznie oookropna:baffled:
Bylam z dzieciakami juz po prezent.Zrobilam zakupy na obiad i teraz delektuje sie kawka i cukierkami daim:-p:-p:-p
Dzieci przez chwile bawia sie grzecznie na gorze wiec korzystam.Potem bedziemy razem robic ciasto i az sie boje porzadkow po tej akcji hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry