reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia trzymaj sie kobitko!!!!! bedziemy mocno trzymały kciuki!!!:tak:

Weroniczka ja tez chetnie zobacze Twoje dzieła:tak:

A Pryzybela...jejku brakuje Jej tutaj...ja mialam z Nia kontakt na skypie, ale ostatnio nie odpisuje...mam tylko nadzieje,ze wszystko ok!

Hej:-)

Kasiamaj będę trzymać kciuki i koniecznie daj znać po badaniu:-)

Dzisiaj przyjeżdża do nas kuzynka więc przed nami kilka baaaaardzo intensywnych dni no ale co najważniejsze też i shopping:-D

Buziaki kobiety:-)

Hej!

Kasia jak u Ciebie?

Sylwia hej!!!! To szykuje się dobra zabawa :-)

Dota Ty nas tak musisz katować tym morzem :-p
Chcesz fasolkę? mam wielki garrr!!!az z kilograma fasoli, z chudym boczusiem i kiełbaską... pyszna!!!

No czekam podjarana bo zaraz Pan przywiezie mi nowe wyrka... jupi!!!

z Usg-nic nie wyszło-i nie wiem czy ufff czy co???
obraz który odczytała radiolog oceniła na ok-choć jak sama przyznała przy tak podwyższonych wynikach należałoby zrobić biopsję. żeby stwierdzić stan wątroby.obraz usg-nie oddaje tego w pełni...może stwierdzić czy jest powiększona czy nie...
muszę udać się do mojej hepatolog-od wątroby (wizyta na 17-ego list.) ona się już określi co robimy....??? osłonowych też nie bardzo moge-przez to że karmię...i koło się zamyka....więc czekam do 17-ego.tylko żeby to jeszcze tak nie bolało.......

idę odpoczywać.

hej
witam się na chwilę bo padam na twarz. u nas wszystko ok, ale czas mi tak szybko leci że nie nadążam:sorry2:
Łukasz ma raz lepsze raz gorsze dni, ale ogólnie jest ok. A Krzyś jest taki słodki i silny. A je jak smok:szok::szok:
no i szykujemy się powoli na chrzciny bo chcemy zrobić jeszcze w tym roku. Ale mamy problem z chrzestnymi a dokładniej z brakiem kandydatów:sorry2:
kasiamaj
- do 17 jeszcze trochę czasu ale nie martw się na zapas musi być dobrze.

Hejka
Ja dzis w pracy bylam, wiec dopiero teraz dotarlam do was.
Kasia wlasciwie to chyba dobrze.Skoro nie powiekszona to napewno nie jest az tak zle.A mozesz chociaz ziolka pic?Nie wiem z dziurawca moze np.?Trzymam kciuki zeby sie poprawilo.Essentiale forte mozesz brac?
Dotka to znowu ze mna cierpisz.lacze sie w bolach;-)
Sylwia weeeez mnie na shoping prooosze:tak::tak::tak:
Weroniczka to czekamy az skonczysz te dziela i wklejaj nam tu fotki
Aga wiem jak to jest ale spoko dogracie sie i znajdziesz czas na wszystko.Smieszne to ale jak masz wiecej dzieci to okazuje sie pozniej, ze masz nawet wiecej czasu niz przy jednym;-) sama sie kiedys przekonasz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry