reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

dziś zmarł mój kolega....miał 27lat :-(:-(:-(
smutno mi........
ehhhh..........
[*]

Anka-nie mogę tabletek,tak mi powiedział rodzinny.ale zapytam moją od wątroby.
Aga-dziś trochę lepiej.(ale nadal odczuwam)

reklama
Czesc.... my juz z powrotem w Anglii...:-)
U mamusi oczywiscie fajnie bylo, no ale juz trzeba do szarej rzeczywistosci wrocic....:sorry:
Nie obylo sie tez bez przeziebienia, ale na szczescie nic powaznego....

Aga- oj tak, ja tez mialam problem z wyborem chrzestnych... a gdybym teraz miala miec drugie dziecko, to kompletnie nie mialabym pojecia.:sorry: Acha no i widze ze masz Krzysia, nie Bartusia....;-):-) Tez ladnie...:tak:

Kasia- oj przykro mi bardzo...:-(
[*]

Hej.
Alex - nie ma jak to w domu, co??
Aga - my przy Alexie nie mieliśmy problemu ale teraz już tak. Myślimy nad tym od początku ciąży praktycznie i powiedzmy że prawie nam się udało coś ustalić.
Kasiu - przykro mi bardzo :-(

U nas w miarę. D po skończeniu kuracji antybiotykowej jest w gorszym stanie niż przed. Alexa na szczęście przestał już męczyć suchy kaszel i zaczął przesypiać nocki, za to my(znaczy się ja i Lili:-)) się na razie trzymiemy chociaż wczoraj wieczorem zaczęło mnie ucho boleć. Dziś koleżanka dała mi krople a jak do jutra nie przestanie to z rana do lekarza.
Wczoraj przyjaciółka napisała mi że jest w ciąży - ale się cieszę - będziemy mieć dzieciaczki z tego samego roku. Ona ma termin na czerwiec.

No to tyle.
Dotka jutro powinnam przesłać Ci zdjęcie meilem. W każdym razie się postaram:zawstydzona/y:

hej poniedziałkowo

weekendzik zleciał szybciorem, w ogóle czas mi szybko leci ostatnio, normalnie tydzień za tygodniem ale to dobrze bo bliżej wiosna :-D

aga a przy łukaszu też był taki problem? nikt nie chce się zgodzić czy trudno o kandydatów?
kasiu współczuję
[*] kolega chorował na coś czy tak nagle?
a ty jak się czujesz? pogorszenie wyników mogło nastąpić na skutek ciąży? bierzesz tablety anty? one ponoć też rozwalają wątrobę :sorry2:
alex witaj :-)
basia tak to jest z tymi antybiotykami, że wypłukują organizm do cna :-( brał coś osłonowego?
paula i jak śpisz na nowym wyrku? ochrzczone? :-p

buziaki dla wszystkich :*

u nas dzisiaj pochmurno więc pewnie posiedzimy w domu

siemka!

nooo i zleciał łikend..ale za to przyszły bedzie dlugasny i wyjazd do rodzinki się szykuje:tak:;-)
Katka hej!:-)

Basiu ok,czekam!:-)

Aga a jacys dobrzy znajomi??? no najlepiej to ktoś z kim miło sie spedza czas...i co ?macie juz kogos?;-)

Paula pewnie w łikend z łózka nie wychodziła:-p

oj Kasiu straszne...wspolczuje kochana...jejku jaki młody chłopak:-(

nooo....chyba tyyyle..
ojej:szok:zapomniala ja:szok: Alex hej,hej!!!!:-):-)

od kilku tygodniu u nas na tapecie znaki drogowe, zna prawie wszystkie...no ale to wiadomo dzieci w tym wieku szybko sie uczą,
jak ktorys jest nowy to sam wymysla co oznacza:
np. ten niebieski znak dla pieszych, dwie osoby idą za reke. no to Krzsyio powiedzial,ze to jest : znak, mamusia idzie na specerek z Krzysiem:-)

albo krzyż swietego andrzeja, cos tam pamietał ale zapomnial słowo krzyz, to powiedzial: znak wujka andrzeja:-)

no nic....ide na herbe:-):-)

miłego dnia laseczki!!!!paaaa:-)

Hej hej;-)
Jestem na kawke:tak:
Kasia jak zdrowko?Kurcze zapytaj hepatolog bo az dziwne mi sie to wydaje.U nas dzieci na oddziale maja czasem strasznie chore watroby od sterydow i innych lekow i wlasnie biora oslonowe leki na watrobe.
Basiu ta twoja Lilka mi sen z oczu spedza.Tak bym chciala miec corcie o tym wlasnie imieniu:tak::tak::tak:
Paula no pisz jak to wyrko.
Dotka to teraz musicie sie pilnowac w samochodzie bo Krzys bedzie pilnowal czy do znakow sie stosujecie;-):-D
Alex witaj w domku;-)
A ja dzis mnostwo roboty znowu bo dzis mam nocke a potem tylko jutro wolne i znowu dniowka:dry:

my pospacerowaliśmy trochę
byłam na placyku z małą i na rynku, kupiłam jej rękawiczki 5-palczaste ale takie do połowy palców - właśnie na te jesienne chłody. ale zadowolona! :-)

ania a w czym problem żeby że lilkę urodzić? :-)
hehe dota każdy chłopiec chce być strażakiem :-p a moja chodzi i mówi: wiesz mamo, nie wiem kim chce być? :-D tekst zaczerpnięty z bajki "świat małej księżniczki" ;-)

reklama
A mi z nosa leci!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ucho przestało boleć to coś musiało się w zamian pokazać:wściekła/y::wściekła/y:
Kata - nie brał bo stwierdził że lekarz mu nie kazał. Dobrze że chociaż dużo jogurtów wcinał.
Aneczka - nic tylko musicie się postarać. Mój D powiedział że jak Twój nie umie to masz bez skrępowania przyjeżdżać do niego;-)
Dotka - Krzyś ma super wyobraźnię. I tak trzymać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry