Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc.... my juz z powrotem w Anglii...:-)
U mamusi oczywiscie fajnie bylo, no ale juz trzeba do szarej rzeczywistosci wrocic....
Nie obylo sie tez bez przeziebienia, ale na szczescie nic powaznego....
Aga- oj tak, ja tez mialam problem z wyborem chrzestnych... a gdybym teraz miala miec drugie dziecko, to kompletnie nie mialabym pojecia. Acha no i widze ze masz Krzysia, nie Bartusia....;-):-) Tez ladnie...
Hej.
Alex - nie ma jak to w domu, co??
Aga - my przy Alexie nie mieliśmy problemu ale teraz już tak. Myślimy nad tym od początku ciąży praktycznie i powiedzmy że prawie nam się udało coś ustalić.
Kasiu - przykro mi bardzo :-(
U nas w miarę. D po skończeniu kuracji antybiotykowej jest w gorszym stanie niż przed. Alexa na szczęście przestał już męczyć suchy kaszel i zaczął przesypiać nocki, za to my(znaczy się ja i Lili:-)) się na razie trzymiemy chociaż wczoraj wieczorem zaczęło mnie ucho boleć. Dziś koleżanka dała mi krople a jak do jutra nie przestanie to z rana do lekarza.
Wczoraj przyjaciółka napisała mi że jest w ciąży - ale się cieszę - będziemy mieć dzieciaczki z tego samego roku. Ona ma termin na czerwiec.
No to tyle.
Dotka jutro powinnam przesłać Ci zdjęcie meilem. W każdym razie się postaram
weekendzik zleciał szybciorem, w ogóle czas mi szybko leci ostatnio, normalnie tydzień za tygodniem ale to dobrze bo bliżej wiosna
aga a przy łukaszu też był taki problem? nikt nie chce się zgodzić czy trudno o kandydatów? kasiu współczuję
[*] kolega chorował na coś czy tak nagle?
a ty jak się czujesz? pogorszenie wyników mogło nastąpić na skutek ciąży? bierzesz tablety anty? one ponoć też rozwalają wątrobę alex witaj :-) basia tak to jest z tymi antybiotykami, że wypłukują organizm do cna :-( brał coś osłonowego? paula i jak śpisz na nowym wyrku? ochrzczone?
buziaki dla wszystkich :*
u nas dzisiaj pochmurno więc pewnie posiedzimy w domu
od kilku tygodniu u nas na tapecie znaki drogowe, zna prawie wszystkie...no ale to wiadomo dzieci w tym wieku szybko sie uczą,
jak ktorys jest nowy to sam wymysla co oznacza:
np. ten niebieski znak dla pieszych, dwie osoby idą za reke. no to Krzsyio powiedzial,ze to jest : znak, mamusia idzie na specerek z Krzysiem:-)
albo krzyż swietego andrzeja, cos tam pamietał ale zapomnial słowo krzyz, to powiedzial: znak wujka andrzeja:-)
Hej hej;-)
Jestem na kawke Kasia jak zdrowko?Kurcze zapytaj hepatolog bo az dziwne mi sie to wydaje.U nas dzieci na oddziale maja czasem strasznie chore watroby od sterydow i innych lekow i wlasnie biora oslonowe leki na watrobe. Basiu ta twoja Lilka mi sen z oczu spedza.Tak bym chciala miec corcie o tym wlasnie imieniu Paula no pisz jak to wyrko. Dotka to teraz musicie sie pilnowac w samochodzie bo Krzys bedzie pilnowal czy do znakow sie stosujecie;-) Alex witaj w domku;-)
A ja dzis mnostwo roboty znowu bo dzis mam nocke a potem tylko jutro wolne i znowu dniowka
my pospacerowaliśmy trochę
byłam na placyku z małą i na rynku, kupiłam jej rękawiczki 5-palczaste ale takie do połowy palców - właśnie na te jesienne chłody. ale zadowolona! :-)
ania a w czym problem żeby że lilkę urodzić? :-)
hehe dota każdy chłopiec chce być strażakiem a moja chodzi i mówi: wiesz mamo, nie wiem kim chce być? tekst zaczerpnięty z bajki "świat małej księżniczki" ;-)
A mi z nosa leci!!! Ucho przestało boleć to coś musiało się w zamian pokazać Kata - nie brał bo stwierdził że lekarz mu nie kazał. Dobrze że chociaż dużo jogurtów wcinał. Aneczka - nic tylko musicie się postarać. Mój D powiedział że jak Twój nie umie to masz bez skrępowania przyjeżdżać do niego;-) Dotka - Krzyś ma super wyobraźnię. I tak trzymać...