reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka ja nie moge ci nic doradzic bo nie mam pojecia o tym.
ja juz coraz lepiej sie czuje ale nic mi sie nie chce...mimo ze wiosna za oknem.
a co tu dzis znowu bedzie tak cicho??? viki ataata i reszta bandy meldowac sie!!!

reklama
Weroniczka skoro ortopeda mówi że nie widzi problemu to czemu go potrójnie pieluszkujesz???

Oj sorry zakręcona jestem, przecierz dziś byliście u ortopedy... przepraszam...

Kasia my tez gratulujemy!!! wariatka Jesteś....:tak:;-):-)

Buziaczki dla maluszków:-)
Ide kąpać mojego dziubka i zaraz kładę go spać.

:-)
Też myślałam o Niej...no ciekawe co tam...

Stefanka melduje sie, uspiłam Wstreciuche i jestem, ale zaraz ide spac :-D

A mam pytanie, gdzie moge wrzucic plik 3GP żeby wam pokazac?? I jeszcze w jakim programie moge obrócić nagranie o 90 stopni, bo źle nagrałam i jest obraz bokiem...:sorry2:

A to wstreciucha zafascynowana swoimi stopkami:rofl2:

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    23,7 KB · Wyświetleń: 38
no Ewy już dosc nie ma, oby u nich wszystko było ok!
tak a propos Dotki kąpania o tej porze - o której kąpiecie maluszki? i o stałych porach czy różnie?
Weroniczka...ja z moim niedowierzaniem poszłaby na konsultacje do kogoś trzeciego. bo po co niepotrzenie dziecko męczyć, a z drugiej strony jeśli rzeczywiście coś jest nie tak trzeba działać
Stefcia posiedz na słonku wygrzej stare kości i od razu wydobrzejesz :laugh2:

Kasia Gratulujeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaaa dzidzia w brzuszku, mmmmmmm, ale masz fajnie:))):-):-):-):-):-)

Ataata czy mi sie wydaje czy jestes slazaczka????

reklama
Do góry