reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ataata dostalam wiadomosc.Znalazlam watek ale mimo tego ,ze nie mam podpisu o jakim pisalas to weszlam na watek bez problemu.nie wiem o co w tym zmknietym watku chodzi:zawstydzona/y::baffled:
P.S. juz widze,ze mam taki podpis ;) ale jesli zmienie go dodajac do tego podpis mamy lipcowe to dalej bedzie dzialalo? bo wczesniej nie mialam podpisu a teraz jak juz mam to musze miec oba bo na lipcowkach 06 jestem juz od roku.

hej wam:)

Ataata: dzieki za wiadomosc:):tak: jescze nie znalazlam tego watku zaraz sie rozejrze..nie mam czasu za bardzo na pisanie, ucze sie do egz...naprawde posrane rzeczy, zarzadzanie strategiczne, zarz. organizacjami jakie to nudne i wszystko sie gmatwa szok:szok::crazy::baffled:do tego makroekonomia, innowacje i psychologia;/ szok!

trzymajcie sie kochane!!!!:)

AneczkaK masz pod nickiem napis "Klub Grudniówek 07"
Dział narazie nie działa jak trzea, jeszcze go chyba nie skończyli na 100% (nieda sie tam nowych watków jeszcze otwierac)
Bądźmy cierpliwe, jakby co to bede tam interweniować ale nie dziś bo za wcześnie...

Plisss piszcie do mnie w tej sprawie na PM oki :p

ide obiad gotować, ale jak wróce to poodpisuje obiecuje

hej hej to jescze ja;-)

udało mi sie w końcu trafić do tej galerii ja chyba slepa byłam buhaha;-)więc wkleiłam swoje brzusiu choc nie za wiele go w porównaniu do waszych ślicznych i pokaźnych;] mój jest troszkę większy niż na zdjęciu ale niewiele, a aktualnego nie mam;]

to buziaki i 3majcie sie;)

Witajcie we wtorek!!
u mnie dziś mega mdłości, juz nie wiem co jeśc i pić żeby lepiej się poczuc....ale to nieważne;-)

Aneczka tak a propos Twojego posta...coś tam napisałaś i piwie, no co prawda bezalkoholowym ale żeby tak rano pić, no ja nie wiem, ładny dajesz przykład:-D:-D
Taki żart, bo mam taki humor dziś fajny, kupujemy z mężem dziś "moją wymarzoną" pralkę, ja wiem, że to może nic takiego ale ja tak mam ciesze się ze wszystkiego:tak:
Wiesz, ja ostatnio mam wielką ochotę na piwo, jak nigdy.

Dobra uciekam!!
Całuje Was gorąco, buziaczki papapa.

pojawilo sie slowo piwo..;]...
wiec cos wam powiem, ostatnio bylismy u rodziny i poczestowali mnie bezalk. karmi.. mysle sobie ok w koncu bezalkoh.... a tu niespodzianka..wypilam pare lykow bo pic mi sie chcialo i wiecie, ze zaczelo mi sie lekko w glowce krecic??!!!! normalnie wzielo mnie z lekka to pipwko nic nikomu nie mowiaqma, ale musialam odczekac az mi minie..a nic innego nie mieli do picia hehe;] jakos alkohol mi nie lezy;] ale jaja normalnie zwykle po paru piwach cos czulam a tu prosze wystarczy zajsc w ciaZE i juz mozna pic ekonomicznie..buhahah zartuje;-)

no;]
pozdr

Hmmm Piwo.... takie z soczkiem mi sie marzy....
Ale wiecie co podobno od czasu do czasu np szklaneczka piwa podobno nie zaszkodzi:tak:
Ja sie przyznam, że jak zobaczyłam na teście II kreseczki to uczciłam to Redsikiem malinowym:-p

reklama
Moj lekarz powiedzial, ze przy okazji jakiejs nie zaszkodzi mi lampka wina czy szklanka piwa, aby nie byl to mocny alkohol;]..ale jak juz wspomnialam za dobrze na mnie nie dziala...jakis czas temu sprobowalam likierku advokata bo go uwielbiam..skutek dziwne samopoczucie, jakbym czula ten alkohol jak sie we mnie rozchodzi i to wcale nie bylo przyjmne kurcze!!!:szok::no::crazy:;-)
potem tez sprobowalam takiego drinka sobieski ale pare lykow i nic wiecej bo efekt podobny;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry