reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hmmmm, to rzeczywiscie niedobrze :crazy:
ale w sumie weganki nie pija mleka, a jakos sobie radza/
gdzies czytalam, ze sa tabletki, ktore ulatwiaja trawienie laktozy, ale nie wiem czy to o to chodzi.
poza tym mozesz pic soki wzbogacone w wapn! no i na pewno sa jakies tablektki, tyle ze nie wiem czy to bezpieczne bez opinii lekarza. chociaz pewnie tak, od tego sa.

w ogole to dzis postanowilam wkleic moj brzuszek, bo chyba po likendzie cos drgnelo!! :tak:

reklama
Ataata: a co sie stalo z twoim suwaczkiem???? bo jakos termin byl zblizony do mojego a teraz spora jest roznica:eek:;-)

wiecie co ja czasem mam takie uczucie , ze poczulam cos w brzuszku, ale to raczej za wczesnie hehe...za jakies 3 tyg mam wizyte u lekarza i usg..juz pewnie bedzie wiadomo jaka plec dzidzi:-D nie moge sie doczekac:happy2:

nauka idzie mi jak krew z nosa, ja nie wiem jak ta sesja bedzie wygladac, juz mam jedna zerowke do tylu, na szczescie to zerowka;-)ehhh zachcialo sie uzupelniac mgr;/

buziaki

soida sugerujesz że ten 10 centymetrowy maluszek to sprawka gina ?;-);-):-):-) oczywiście żartuje;-)A swoja drogą jaką zrobił pomyłke jeśli moge zapytać?? ;-)Bo ja znam dziewczyne której jeden lekarz (nie ten z ul Czystej:)) przepisał tabletki hormonalne na trądzik -a miał wypisać antykoncepcyjne:-) i coś mu sie pomieszało chyba dzieki temu koleżanka ma teraz prawie 2 letniego synka;-):-D

mojej mamie po operacji lekarz powiedzial, ze nie moze miec juz dzieci, w wyniku tego mam 6letnia siostre:tak:

Ataata: a ja myslalam, ze roznica byla mniejsza, to moze sie pomylilam;-)

reklama
Najpierw ja narobilam smaka na piwko a teraz wy mnie tu bobem meczycie:-D;-) Jezu jaka mam ochote na bob gotowany a nie wiem czy teraz dostane w sklepie:sorry2:U nas sa tylko dwa osiedlowe sklepiki z tzw.mydlem i powidlem (czyli wszystkim i niczym)
Wracajac do piwka to ja je poprostu uwielbiam i pije jak nie jestem w ciazy dosc czesto.Mozna powiedziec ,ze jestem nawet smakoszem piwa bo lubie tylko nie byle jakie i o konkretnym smaku,bez dodatkow smakowych.No ale teraz ze wzgledu na problemy z nereczkami musze pic i tak piwko tylko,ze takie byle jakie:baffled:
A jesli lubicie piwo z sokiem malinowym to polecam karmi malinowa pasja.Ludzaco przypomina smak prawdziwego piwa z sokiem;-)
Ataata w aptece powinnas dostac cukierki z wapniem chyba jakies typu krowki czy cos takiego, wiem ,ze niektore dziwczyny z lipcowek 06 jadly w czasie karmienia;-)
No to ja narazie lece synka kapac i klasc spac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry