reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam się wreszcie i ja...tak na chwilkę:tak:

Na początku Wiktorek bardzo dziękuje wszystkim Ciociom i Dzieciaczkom za życzenia:happy::happy::happy::happy::happy:

A ja dziś już padam na pysk....po pierwsze noc jak wczoraj...pobudki na każde stuknięcie, dwa razy karmienie....i dziś cały dzień marudzenie, marudzenie i marudzenie:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:. Do tego w ogóle nie chce nic jeść:angry::angry::angry::angry:....za cały dzień wcisnęłam mu rano 80ml, koło południa 90ml a teraz ok.17 zjadł tylko 60ml:szok::szok::szok:. No to dostał pierwszy raz zupkę jarzynową Bobovity i ...........bleeeeeeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nic dziś nie je więc znowu w nocy będzie sto pobudek bo głodny.....
Nie mam sił już do niego....chyba na tym szczepieniu to jakieś diabelskie nasienie mu wszczepili:baffled:.
Postaram się wieczorem wszystko na bb nadrobić...więc odezwę się później:tak:

Solenizant wie, że Jego święto, więc pokazuje kto rządzi ;-)
Moniu cierpliwości, jestem z Tobą, ja też już dzięki Oliśkowi ledwo na oczy patrzę...

moj Gajut wczoraj byl taki marudny ze myslalam ze ja poloze o 6 spac juz na noc. na raczkach jej wszystkie zale przechodza :))
za to dzis rano tatus ja zabral na dol zebym mogla jeszcze spac a pozniej jak ja nakarmil to przyszli na gore i spalismy razem prawie do 12 :)) zeby juz calkiem sie pograzyc z lenistwie poszlismy na odbiad do chinskiej restauracji a pozniej na spacer no i mam nadzieje ze dzis Gajutek nie bedzie jeczal!! obecnie spi na lezaczku...zobaczymy jak dlugo.
a ja jutro musze wstac o 8!! o ranyy jak ja to zrobie. nie cierpie rano wstawac!!

A ja tam moge rano wstawac, ale poleniuchowac czasem w lozku nie zawadzi;-)
Wiec jedno pytanko: czy Gajunia nie wypozyczylaby na troche dla Kayi tatusia?
Zaznaczam iz takowego osobnika posiadamy, ale tez lubi pospac, wiec w porannych godzinach nie jest uzyteczny,zwlaszcza w weekendy;-)

Tylko kurcze, ja to bym chlopa z mlecznym cycem potrzebowala:-)

no to niestety J karmi tylko butelka :)) ale sluchaj on schodzi na dol bo sobie na konsoli gra jak dziecka pilnuje :)) no ale wybaczam mu to bo moge sobie spac !!

reklama
A ja tam moge rano wstawac, ale poleniuchowac czasem w lozku nie zawadzi;-)
Wiec jedno pytanko: czy Gajunia nie wypozyczylaby na troche dla Kayi tatusia?
Zaznaczam iz takowego osobnika posiadamy, ale tez lubi pospac, wiec w porannych godzinach nie jest uzyteczny,zwlaszcza w weekendy;-)

Tylko kurcze, ja to bym chlopa z mlecznym cycem potrzebowala:-)

marzenia;-):-D:-D:-D

Do góry