sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
(kiedyś słyszałam jak jeden rodzic odpowiedział: "O dużo zdrowia, pieniędzy itp.")

Mój mąż to jeszcze poprosi o motor

Dziękuję Ci kochana, jak R wróci to jemu też dam do przeczytania:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(kiedyś słyszałam jak jeden rodzic odpowiedział: "O dużo zdrowia, pieniędzy itp.")

Mój mąż to jeszcze poprosi o motor

ale bez bólu na szczęście

a jeszcze do soboty te leki mu musze podawać za dużo stresu i dla mnie i dla niego

Tak się cieszę. No i potem po butli o 5 spałyśmy do 7.

po czy przepisała syropek, kropelki, kazała obserwowac. A jak zapytałam czy następnym razem mam isc na zdrowe dzieci to powiedziała, ze Wiktor absolutnie sie nie nadaje na zdrowe dzieci 

nosz kur... jakas debilka. i gadaj tu z taką. 
Dzien dobry..
U nas nocka nawet niezła bo z 1 karmionkiem o 3 i żadnych dodatkowych wybudzeń, dopiero o 8 mnie obudziło ciumkanie, patrze a mała lezy i łapki wcina, włączyłóam jej karuzelke to sie tak rozgadałą że koniec spania mama miała.
U nas dzis nawet ładnie na polu, słonko co jakis czas wychodzi, także idziemy na spacero popołudniu
Miłego dnia
aaa grzechotka jak podajesz małemu leki?? na łyżeczce czy strzykawką? A to syropki czy tabletki rozgniecione?

A i jade potem na zakupy i zachacze o Carrefoura bo widzialam w nowej gazetce promocyjnej na ten tydzien ze BEBILON jest po niecale 33 zl za 900g.