reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzieki ...
wiesz magda wszystko ma swoje plusy i minusy...moze uda nam sie spotkach bez slubnych hehe bo pisalas ze ten twój to raczej "domator";-);-)

no nie tyle domator ile ciężko go namówić na nowe towarzystwo.
w każdym razie mam nadzieje się spotkamy i dalej trzymam kciuki, żeby jednak ze ślubnymi :tak:

Aaa spotkałam dzisiaj znajomą z synkiem (6 miesięcy). Jej Młody juz raczkuje :szok: Pomyślcie sobie, że eszcze chwla i te nasze szkrabiki będą nam uciekać :happy:

reklama
Viki widziałam wózio w galeri no i... super...:tak::tak::tak:
Pawełek zadowolony jak widac... ;-);-);-)
A jak nie sprawdzi się to go opchniesz i wybierzesz na spokojnie lepszy.:tak:

Grzechotka fajnie że wiktorek zdrowy. Oby tak dalej...

Kasia dobrze że twój golanio już zasnął i ty odpocznij... regeneruj siły :sorry2:

Magdalenka jak jesteś głodna to jedz... Ja dziś opchnęłam michę sałatki greckiej...:szok: była pycha... mniaaam...

Aaaa... Nie wykluczone że to nie tasiemiec... :-D:-D:-D
To nie wiem co mogę na to poradzic. Nie bardzo się znam w tym temacie... :-D:-D:-D
Ja tam jak jestem głodna to tak się opchnę aż głodu nie czuc.

Paula mogłaś się podzielic tą sałatka grecka:-p:-p Ale mi smaka teraz zrobilaś:no: Ślinka mi aż poleciała. Ale ja w sobote najem się takich dobrych rzeczy:tak::tak:

Viki wózek jak dla mnie fajny, ale coś czuję że go zmienisz, jak już na początku Ci nie podchodzi:-);-) No i trzymam kciuki za szybki powrót męża:-):tak: Popatrzyłam sobie na cała galerię Waszych zdjęc. Tworzycie naprawde fajną rodzinkę:-):tak:

Magda_lenka mam to samo, ciągle głodna:no: najgorsze jest to że nie chce mi się robic jeśc:crazy::rofl2::crazy:

Grzechotka tak się cieszę że Kubuś zdrowy, oby nigdy więcej to paskudztwo nie wracało do naszego kochanego Grudniaczka:-):happy::-)

Kasia Ty przynajmniej znasz przyczyne marudzenia Olisia. Mi czasami ręce opadają bo Marcel płacze a ja już nie wiem jak Go uspokoic, na szczęście nie zdarza się to często:-p

witajcie ja po calym dniu wlasnie dostalam sie do kompa, u nas pogoda byla dzis SUPER i bylismy na mega spacerze teraz juz po kompieli i Zaki glosno chrapie a mamusia nadrabia zaleglosci w czytaniu bb

weroniczka ja jak wprowadzalam mleko jedynke to stopniowo, wprowadzalam na przyklad na 5 miarek-2 byla dwojka i 3 jedynka i tak powoli i w sumie po tygodniu juz sama dwojke dawalam

dotaz super fotki ten park, u nas tak nie ma sa tylko nierowne chodniki przy ruchliwych ulicach ale co ja moge jak chce isc na spacer to tylko tak

kacha_wawa dobre kasia z ta dziewczynka z Chin, ale wiesz pociesze cie moj maly lezy spokojnie tylko jak jest w samym body albo pieluszce i kaftaniku, jak tylko zaloze mu spiochy albo spodenki to az go sasiedzi slysza, jak wychodze z nim na spacer to musze go lekko ubierac, bo jak go ubiore za cieplo to tez sie drze, a ludzie sie dziwnie na mnie patrza jak widza ze dziecko tak lekko ubrane

monia super niespodzianka monia, ja dzis dostalam liscik od mojego mezusia, tak fajnie po lamanym polskim pisze wiec nawet jakby ktos przechwycil to nic nie zrozumie

grzechotka super ze Kubus juz sie ma lepiej i ze pospacerujecie w koncu

.. I znowu nie śpi cały dzień, chyba sobie przeczytał o tej 1,5 rocznej dziewczynce z Chin i chce jej się przypodobać :crazy:

kacha_wawa dobre kasia z ta dziewczynka z Chin, ale wiesz pociesze cie moj maly lezy spokojnie tylko jak jest w samym body albo pieluszce i kaftaniku, jak tylko zaloze mu spiochy albo spodenki to az go sasiedzi slysza, jak wychodze z nim na spacer to musze go lekko ubierac, bo jak go ubiore za cieplo to tez sie drze, a ludzie sie dziwnie na mnie patrza jak widza ze dziecko tak lekko ubrane

chyba coś przeoczyłam - nie wiem nic o żadnej dziewczynce z chin !! ?? :crazy:

Któraś z dziewczyn podała link do wiadomości o dziewczynce z chin która przestała spac i jej rodzicę wymieniali się dyżurami nad opieką, bo ona W OGÓLE nie spała... :szok:

reklama
dobry wieczór ;-)

Moje dziecie dzis zasnęło wieczorem w ciagu 15 minut, oczywiście bez piśnięcia... chwilke jadła pieluszke, potem siup na boczek, mama pogłaskała po czułku (tak odniechcenia:-p) i dziecie usnęło:-)

weroniczka mi lekarka tez powiedziala ze zawsez przy kazdej zmianie mleka trzeba mieszac:tak: np 3 miarki starego 1 nowego np przez 2 dni potem, 2/2 potem 1/3 i potem juz nowe.. ale ja nigdy nie mieszałam a mlek przerobilismy co niemiara:tak:
Ale przy zmianie z 1 na 2 będe mieszac raczej napewno.

A jesli w temacie wózków to ja dzis pierwszy raz wyjechałam moja spacerówką... Darii sie podobało, a mi juz mniej:no: Bez porównania, jednak wielkie koła to wielkie, ten wózek ma też gumowe i dośc duże ale róznica niesamowita.. coprawda wózek praktycznie sam jedzie (czołga trzeba było dobrze pchać) ale zato jezdzi troche zygzakiem i wogóle sie tucze:szok: te plastiki jakieś gówniane przy kołach i terkocze jak pociąg:crazy: a na dodatek każda dziure znać!!! Aż mi sie Daria wybudzała bo tak nią trzepało!!!!!!!:wściekła/y:
Ale przynajmniej było bez płaczu bo wszystko widziała, a jak sie wybudziła to sobie drzewka oglądała i nawet sie uśmiechała..
Tfu tfu, może miała dobry chumar... tfu tfu mam nadzieje ze jednak to zasługa wózka i tak juz zostanie:tak::-)

A no i moja mała sie smieje już jak dorosły człowiek... normalnie tak jak my typu hahahaha :tak: mamy takie dwie zabawy i zawsze sie wtedy chichra jak głupol mały

Do góry